طبقه بندی:
عکس،
برچسب ها:
: مرجعی برای تمام سلیقه ها،
خلیج همیشه فارس،
عکس،
عکس جالب،
عکس روز،
مطالب جالب،
مطالب خنده دار،
خلیج فارس،
persian gulf،
p30rama.mihanblog،
p30rama،
p30rama.com،
عكس،
عكس ها ی دیدنی،
عكس ها ی خنده،
عكس ها بامزه،
photo،
عكس های طنز،
مطالب طنز،
عكس های دیدنی،
عكس های جالب،
عكس های خنده دار،
خنده بازار،
خنده اور،
کاغذ دیواری،
والپیپر،
wallpaper،
walpaper،
30 فروردین،
عکس های فانتزی،
عکس های جعلی،
فانتزی،
حروف انگلیسی،
english،
الفبای انگلیسی،
دوم اردیبهشت،
2 اردیبهشت،
برای از بین بردن پف دور چشم، اطراف چشم را با یک قطره روغن کرچک ماساژ دهید. اگر بعد از یک روز کاری چشم های شما دچار خستگی شده اند می توانید برای رفع خستگی و آرام کردن آن از خیار استفاده کنید. آن را حلقه حلقه کنید و برای مدتی بر روی چشمان خود قرار دهید. همچنین می توانید از شیر سرد استفاده کنید. یک تکه پارچه کتانی یا پنبه را در شیر سرد آغشته کنید، آن را برروی چشمان خود قرار دهید و برای مدتی دراز بکشید.
قبل از رفتن به رختخواب یک قطره گلاب در چشم خود بریزید، این کار باعث می شود خستگی از چشمان شما بیرون رود.
برای جلوگیری از ترک لب ها ابتدا آن را در مجاورت بخار آب قرار دهید، سپس از مخلوط وازلین و عسل بر روی لب ها استفاده کنید. این کار را 3 روز در هفته تکرار کنید.
برای جلوگیری از خشکی لب می توانید از مخلوط کف دریا، شیر پرچرب و گلبرگ های گل رز برروی لب استفاده کنید.
برای جلوگیری از بوجود آمدن خال و کک و مک بر روی دست ها که با بالا رفتن سن بوجود می آید می توانید از لیمو ترش استفاده کنید. لیمو ترش را قاچ کنید و آن را بر روی دست خود بمالید. بعد از 20 دقیقه آن را بشویید. این کار بوجود آمدن لک ها را به تاخیر می اندازد.
برای جلوگیری از ریزش مو نوشیدنی هایی بنوشید که حاوی بیوتین (نوعی ویتامین B) است. برای مثال موز، عسل، ماست و شیر کم چرب حاوی بیوتین هستند. می توانید این مواد را با هم مخلوط کنید و برای چند هفته بنوشید.
برای درخشندگی بیشتر موها از سرکه استفاده کنید، در آخرین مرحله آبکشی موها را با سرکه بشویید و سپس آبکشی کنید.
کلیدهای میانبر مربوط به بخش ویرایشگر HTML یا (HTML editor)
Blockquote: Alt+SHIFT+q
Bold: Alt+SHIFT+b
Code: Alt+SHIFT+c
Insert date/time: Alt+SHIFT+s
Insert IMG URL: ALT-SHIFT-m
Italics: Alt+SHIFT+i
Line Break: SHIFT+Enter
Link: Alt+SHIFT+a
List Item (li): Alt+SHIFT+l
Ordered List (ol): Alt+SHIFT+o
Publish the Post: Alt+SHIFT+p
Read More: Alt+SHIFT+t
Redo: CTRL+y
Strikethrough: Alt+SHIFT+d
Undo: CTRL+z
Unordered List (ul): Alt+SHIFT+u
کلیدهای میانبر مربوط به بخش ویرایشگر بصری یا (Visual editor)
Address: CTRL+9
Advanced Editor (Kitchen Sink): Alt+SHIFT+z
Align Center: Alt+SHIFT+c
Align Left: Alt+SHIFT+l
Align Right: Alt+SHIFT+r
Edit HTML: Alt+SHIFT+e
Format: CTRL+8
H1 Header: CTRL+1
H2 Header: CTRL+2
H3 Header: CTRL+3
H4 Header: CTRL+4
H5 Header: CTRL+5
H6 Header: CTRL+6
Paragraph: CTRL+7
برای ارجاع بیشتر، ابنجا را ببینید.
درمان طبیعی سرماخوردگی
از آنجایی که سرماخوردگی
خودبه خود خوب می شود، از پرسه زدن در داروخانه و خرید انواع قرص، کپسول،
شربت، قرص های مکیدنی ... پرهیز کنید. این داروها بی فایده اند، حتی ممکن
است خطرناک هم باشند. در مقابل، عطسه، آبریزش بینی، سرفه، گلو درد، خستگی،
تب پایین، دردهای عضلانی و سردرد از درمان های طبیعی استفاده کنید.
موارد بهداشتی:
دست های تان را خصوصاً بعد از اینکه
بینی تان را پاک کردید (برای پاک کردن بینی از دستمال های یک بار مصرف
استفاده کنید و سپس دور بیندازیدشان) با آب ولرم و صابون بشویید. این کار
مانع از انتقال بیماری به دیگر اعضای خانواده و اطرافیان می شود. به بینی و
چشم هایتان دست نمالید. مایعات زیاد بنوشید. مایعات قطعاً شامل آب،
جوشانده ها و آبمیوه ها می شود. هدف از این کار آبرسانی برای به جریان
انداختن مخاط بینی و گلو است، ضمناً این آبرسانی به تخلیه و دفع عفونت ها
هم کمک می کند. اگر تب هم دارید، قطعاً باید مایعات بیشتری بنوشید. مایعات
داغ بنوشید (چای، انواع جوشانده ها)، نوشیدن مایعات داغ درد گلویتان را
تسکین می دهد و گرفتگی بینی را رفع می کند.
پردۀ مخاطی بینی تان را با
استفاده از سرم فیزیولوژیک یا آب دریا مرطوب کنید. سیگار نکشید. تنفس دود،
علائم سرماخوردگی را شدیدتر می کند. الکل هم مصرف نکنید. الکل بیهوده بدن
را خسته می کند و ساختار خواب را برهم می زند؛ حتی اگر خوابیدن را برای تان
راحت تر می کند، بازهم ننوشید. تا جایی که می توانید استراحت کنید.
اگر
لازم است گاهی اوقات چرت بزنید. برای پایین آوردن تب، پاراستامول بخورید.
در پزشکی گیاهی، اکیناسیا باعث تسکین سرماخوردگی می شود. این گیاه خواص
ایمنی بخشی برای بدن دارد. دقت کنید که محل زندگی تان، خصوصاً اتاق تان و
محل کارتان رطوبت کافی داشته باشد. اگر لازم است، یک ظرف آب روی رادیاتورها
بگذارید.
چه زمانی مشاوره با پزشک ضروری است؟
در زمان سرماخوردگی به ندرت پیش می آید که لازم شود پیش پزشک بروید، به جز وقتی که این نشانه ها را در خود مشاهده کردید:
- سرماخوردگی تان بیش از 10 روز طول بکشد.
- گوش درد داشته باشید یا گوشتان چرک یا ترشح داشته باشد.
- درد شدیدی در صورت یا پیشانی احساس کنید.
- تب تان بالای 39 درجه سانتیگراد باشد.
– سرفه هایتان ادامه داشته باشد.
- تنفس تان همراه با صدای فس فس باشد.
- غیرطبیعی باشید و فعالیت های روزانه تان کاهش پیدا کند.
- نشانه های آنفولانزا را در خود مشاهده کنید.
هنگام بروز آنفولانزا، چه باید کرد؟
اگر نشانه های آنفولانزا را در خود مشاهده کردید، چگونه از نشانه های سرماخوردگی تشخیص شان دهید، علائم آنفولانزا یک ویژگی خاص دارند:
آنها بسیار شدید و وخیم ظاهر می شوند. بنابراین، تب به یکباره بالا می رود و احساس کسالت در تمام بدن و ضعف شدید را به همراه دارد.
در این شرایط، باید این اقدامات را انجام دهید: ظرف 12 الی 24 ساعت بعد از شروع علائم نزد پزشک تان بروید (نهایتاً تا 48 ساعت). ضمناً می توانید از یک درمان ضدویروسی هم استفاده کنید که آنفولانزا را متوقف کرده و علائم را به شدت کاهش می دهد.
بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی وزارت ارتباطات با وزارتخانه زیربنایی دولت ادغام شد.
به گزارش ایتنا به نقل از مهر طرح ادغام وزارت ارتباطات با وزارت راه و ترابری برای اولین بار در اسفند ماه سال 83 مطرح شد اما نتیجه نهایی این تصمیم بعد از 7 سال، دیروز چهارشنبه با ادغام سه وزارتخانه راه، مسکن و ارتباطات تحت عنوان تصویب لایحه وزارتخانه امور زیربنایی و ارتباطات ابعاد جدیدی به خود گرفته است.
بررسی ادغام وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات با دیگر وزارتخانه ها در کشورهای پیشرفته نشان می دهد که مباحث مربوط به وزارت ارتباطات هیچ رابطه ای با وزارتخانه هایی چون مسکن و راه ندارد و کشورهای پیشرفته بیشتر این وزارتخانه را با وزارتخانه هایی همچون علوم و اقتصاد ادغام کرده اند.
در این گزارش ادغام وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات 7 کشور آلمان، ژاپن، دانمارک، ایتالیا، هلند، کره جنوبی و سوئیس مورد بررسی قرار گرفته که بر اساس آن مشخص شده است در کشور آلمان وزارتخانه اقتصاد و فناوری، در ژاپن وزارت کشور و ارتباطات، در دانمارک وزارت ارتباطات و علوم و فناوری، در ایتالیا و هلند وزارت ارتباطات و اقتصاد، در کره وزارت اطلاعات و ارتباطات و در سوئیس وزارت راه، ارتباطات و محیط زیست وجود دارد و شکی نیست که عواملی چون رشد اقتصادی و عوامل جمعیتی، فرهنگی و محیطی در تصمیم برای ادغام این وزارتخانه ها با یکدیگر بسیار موثر است.
کارشناسان معتقدند که همزیستی ارتباطات و اقتصاد چه به صورت یک وزارتخانه تلفیقی و چه به صورت سازمان های وابسته به وزارتخانه در کشورهای توسعه یافته خبر از اهمیت پتانسیل های نهفته فناوری ارتباطات و اطلاعات در رشد اقتصادی می دهد.
وضعیت ارتباطات و حمل و نقل در کشورهای پیشرفته
آلمان
یکی از کشورهای توسعه یافته ای است که علاوه بر اینکه از نظر اقتصادی در
شمار مهم ترین کشورهای دنیا قرار دارد بلکه از نظر توسعه فناوری، حفظ محیط
زیست، بهداشت و تحقیقات و آموزش در میان کشورهای پیشرفته جای دارد.
در دولت فدرال این کشور در مجموع 14 وزارتخانه فعال هستند که از این تعداد وزارت اقتصاد و فناوری، وزارت غذا، کشاورزی و محافظت از مصرف کننده، وزارت بهداشت، وزارت محیط زیست، وزارت حفاظت از طبیعت و ایمنی هسته ای و وزارت آموزش و تحقیقات پنج وزارتخانه ای هستند که در توسعه فناوری و تحقیقات علمی و همچنین حفظ محیط زیست کوشا هستند.
کشور ژاپن نیز یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا در عرصه دانش و فناوری و به خصوص فناوری اطلاعات و ارتباطات به شمار می رود. در دولت نخست وزیری ژاپن 11 وزارتخانه فعال هستند.
به دلیل مهم بودن موضوع فناوری برای کشوری چون ژاپن دو وزارتخانه به این موضوع اختصاص داده شده است. به طوری که بخش علوم و فناوری در وزارتخانه آموزش، فرهنگ، ورزش و علوم و فناوری گنجانده شده و بخش IT و ICT زیر نظر وزارت کشور و ارتباطات قرار گرفته است. در این کشور وزارت زمین، زیرساخت و حمل و نقل وزارت مجزایی است که وظیفه آن تنها سازماندهی امورات ترابری، زمین شهری و توریسم بوده و در امور بخش گسترده ای چون ICT دخالت نمی کند.
دانمارک یکی از کشورهای اروپایی حوزه اسکاندیناوی است که در شمار کشورهای توسعه یافته جای دارد و در این کشور وزارت علوم، فناوری و نوآوری و وزارت حمل و نقل دو وزارت کاملا مستقل است و هر یک وظایف مخصوص به خود را به عهده دارد. به نحوی که فعالیت اصلی وزارتخانه علوم، فناوری و نوآوری در فضاهای تحقیقات، فناوری اطلاعات (IT)، نوآوری، مخابرات و آموزش عالی است. این وزارت شامل آژانس تله کام و IT ملی، آژانس علوم دانمارک و آژانس دانشگاه، فناوری و نوآوری بوده و همچنین توسعه موسسات و دانشگاه ها در دانمارک از دیگر اهداف مهم این وزارتخانه هستند.
ایتالیا نیز یکی از کشورهای توسعه یافته گروه 8 است که در این کشور وزارت ارتباطات یکی از اعضای مجموعه بزرگ وزارت توسعه اقتصادی است و وزارت زیرساخت ها و حمل و نقل وزارت مستقلی است که به ساماندهی امور حمل و نقل می پردازد. به طوری که حتی برخلاف ژاپن که توریسم در وزارت حمل و نقل گنجانده شده است در این کشور به دلیل اهمیتی که به این صنعت مهم داده می شود وزارت جداگانه ای به امور گردشگری و جذب توریست بین المللی اشتغال دارد.
هلند یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و منطقه یورو است که در چارت وزارتخانه های دولت این کشور در مجموع 13 وزارت فعال هستند و از این میان دو وزارت «حمل و نقل، کارهای عمومی و مدیریت آب» به صورت یک وزارتخانه مستقل بوده و بخش فناوری ارتباطات و اطلاعات به صورت یک آژانس و یک هیئت ریز نظر وزارت امور اقتصادی قرار می گیرد.
همچنین کره جنوبی یکی از کشورهای توسعه یافته در بخش فناوری اطلاعات و فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح جهانی است و پس از ژاپن دومین کشور آسیایی است که در این عرصه رشد چشمگیری داشته است. به دلیل اهمیتی که این کشور برای علم، فناوری و فناوری اطلاعات قائل است وزارت علم و تکنولوژی و وزارت اطلاعات و ارتباطات به صورت مستقیم و وزارت آموزش، وزارت محیط زیست و وزارت دانش اقتصادی به صورت غیر مستقیم در توسعه علم و فناوری فعال هستند. از این میان وزارت دانش اقتصادی وظیفه توسعه فناوری اطلاعات و فناوری ارتباطات و اطلاعات در رشد تجارت را عهده دار است.
سوئیس نیز کشوری فدرال است و بنابراین در این کشور به جای واژه وزارت از دپارتمان استفاده می شود. در این کشور در مجموع پنج وزارتخانه وجود دارد که عبارت از دپارتمان فدرال دفاع، حوادث غیر مترقبه و ورزش، دپارتمان فدرال محیط زیست، حمل و نقل، انرژی و ارتباطات، دپارتمان فدرال امور اقتصادی، دپارتمان قدرت دولت متحده، دپارتمان فدرال امور خارجه است.

اگر طی فرایندهای آماده سازی خمیر و پخت، دما و فعالیت آنزیمی تنظیم و کنترل شده باشد، از بیات شدن نان جلوگیری می شود.
بیات شدن نان:
بیات شدن، تغییرات ناخواسته و
نامطلوبی است که بین زمان تولید و مصرف نان اتفاق می افتد و این تغییرات در
دو قسمت پوسته و بافت داخلی نان ایجاد می شود.
نظر به اینکه عوامل مختلفی در بیات شدن نان موثر می باشند، قسمت عمده آن به دست اندرکاران تولید تا مصرف گندم، آرد و نان ارتباط دارد. در این مقاله بیشتر سعی شده به مردم که مصرف کننده اصلی هستند آموزش چگونگی خرید، نگهداری و مصرف نان ارائه گردد.
چگونگی خرید، انتقال و نگهداری نان در منزل:
جوانان
حداقل 40-30 سال پیش نیز به خاطر دارند که نان مورد نیاز، به صورت روزانه
خریداری می شد و حتی بعضی از خانواده ها روزانه دو بار نان می خریدند (نان
صبح و نان شب)، اما امروزه با افزایش جمعیت و سرعت روز افزون زندگی شهری،
نه تنها زمان خرید دوبار نان در روز وجود ندارد، بلکه خرید نان روزانه نیز
به فراموشی سپرده شده است، چرا که اکثر خانواده ها با توجه به صفوف طولانی
نانوایی، آن را برای چند روز خریداری می کنند که این امر خود اشتباه است.
در گذشته، وسیله حمل نان فقط سفره های پارچه ای بود و مردم عملا نان را پس از خنک کردن داخل این سفره ها قرار می دادند و به منزل می بردند، اما امروزه با افزایش کیسه های پلاستیکی، نان خریداری شده، بلافاصله داخل این کیسه ها قرار می گیرد و به دلیل تجمع بیش از حد بخار نان در کیسه، سرعت بیات شدن آن افزایش می یابد. تا دیروز نان به محض رسیدن به منزل مصرف می گردید و یا به جهت نیاز به نگهداری طولانی، در سفره های مخصوص پارچه ای و یا ظروف مسی نگهداری می شد، اما امروزه نان نیمه بیات شده که به منزل می رسد یا بلافاصله با همان کیسه پلاستیکی داخل یخچال قرار داده می شود و یا در ظروف پلاستیکی معروف به جانانی قرار می گیرد که هر دو عمل، باعث بیات شدن کامل نان می گردند و همه می دانیم به سر نان بیات شده چه می آید. پس باید با ایجاد تغییراتی در شیوه زندگی، سعی کنیم به اندازه نیاز و درست خریداری و مصرف کنیم، یعنی نانی بخریم که:
1 ـ سالم باشد (خصوصیات نان سالم عبارت است از:
الف ـ از رنگ و بوی خوبی برخوردار بوده و اشتها آور باشد.
ب ـ براحتی تکه شود و در هنگام تکه کردن کش نیاید.
ج ـ در هنگام جویدن باعث خشکی دهان نشود.
د ـ پس از خوردن برای دستگاه گوارش مشکلی ایجاد نکند، یعنی باعث ترش کردن، نفخ معده و ... نشود).
2 ـ نان فاقد جوش شیرین باشد، چرا که استفاده از جوش شیرین سبب بدبو، بد طعم، بدرنگ شدن و ایجد ضایعات در نان می شود.
3 ـ نان را به اندازه بخریم، چرا که خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است (مصرف نان روزانه هر فرد در کشور ما به طور متوسط 320 گرم می باشد).
4 ـ پس از خرید، اجازه دهیم نان خنک شود و بخار آن تخلیه گردد.
5 ـ نان را تا حد امکان در سفره پارچه ای حمل نماییم.
6 ـ در صورتی که نان خریداری شده بیش از نیاز یک وعده باشد، مابقی آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در کیسه های مخصوص فریزر به اندازه هر وعده قرار داده و به گونه ای که منفذی نداشته باشد، آن را در فریزر قرار دهید.
7 ـ یک ربع تا بیست دقیقه قبل از مصرف، نان فریز شده را بیرون بیاورید و در معرض هوا قرار دهید تا قابل مصرف گردد.
قطعا با رعایت مواد مذکور، بخشی از ضایعات نان خانوار کاهش خواهد یافت.
بررسی های انجام شده نشان می دهند که محصولاتی مانند انواع نان در شرایط محیطی و درجه حرارت خنک آشپزخانه (دمای بین 21 تا 35 درجه سانتیگراد که بهترین محدوده دمایی برای ذخیره نان می باشد) می توانند برای مدت کوتاه و مناسب (2 تا 3 روز) نگهداری شوند و این در حالی است که نگهداری در شرایط یخچال (در محیط سردتر از معمول) به بیات شدن سریع تر محصول کمک خواهد نمود (دمای بین 6/5- تا 10+ درجه سانتیگراد منجر به افزایش سرعت سفت شدن بافت داخلی نان می گردد).
تجربه و تحقیق نشان داده است که نگهداری در فریزر، مناسب ترین روش برای نگهداری فرآورده های نانوایی می باشد. قاعده کلی این است که محصولات قابل فریز شدن (مانند نان) هر چه سریع تر در فریزر قرار گیرند، میزان کاهش کیفیت و آسیب دیدن محصول کمتر بوده و حداکثر تا 3 ماه قابل نگهداری خواهند بود (دمای بین صفر تا 6/5- درجه سانتیگراد اثر بیات شدگی به اندازه یک روز بر نان داشته و در دمای کمتر از 6/5- درجه سانتیگراد، تمامی عوامل موثر بر بیات شدن نان، برای مدت نامحدودی متوقف خواهند شد).
شرایط نگهداری نان در فریزر:
برای نگهداری نان در
فریزر لازم است نان خریداری شده کاملا خنک شود، به قطعات کوچک و مناسب
تقسیم گردد و پس از قرار دادن در کیسه های پلاستیکی مناسب در حداقل زمان
ممکن به فریزر انتقال یابد. برای مصرف نیز مقدار مورد نیاز را از بسته خارج
کنید و برای خروج از حالت انجماد در بسته پلاستیکی و در محیط اتاق یا
آشپزخانه قرار دهید. بهتر است درب بسته نان به صورت باز باشد تا رطوبت
محتوی بسته اجازه خروج داشته باشد.
اگر نان قبل از بسته بندی خنک نشود، به دلیل تعرق، رطوبت موجود در نان، پوسته نان بسته بندی شده حالت خیس و مرطوب به خود می گیرد و محیطی مناسب برای رشد کپک ایجاد خواهد شد. علاوه بر این باعث بیات شدن زودرس، افزایش ضایعات نان و ایجاد بیماری گوارشی می گردد.
در فرآیند انجماد همیشه توصیه می گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امکان به صورت کامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می یابد.
زمانی که قطعات کامل یا بریده شده نان در بسته های پلاستیکی برای فریز کردن آماده می شوند، خارج نمودن هوای موجود در کیسه با بسته مربوط به نگهداری نان، روند بیات شدن و همچنین تشکیل کریستال های یخ را کاهش می دهد و طبیعی است که نان نگهداری شده پس از خروج از حالت انجماد، شادابی بافت و مزه خود را بیشتر حفظ خواهد نمود.
چگونه به وسیله فر یا مایکروویو نان را از حالت انجماد خارج نماییم؟
الف ) خروج از انجماد درفر پخت:
در
موارد ضروری و نیاز فوری می توان نان فریز شده را از بسته بندی خارج نمود و
برای گرم شدن، آن را مستقیما در فر قرار داد که طبیعی است در این حالت،
نان خشک تر از حالت طبیعی خواهد بود، ولی برای این امر لازم است ابتدا نان
از بسته پلاستیکی خارج شده و به طور کلی در یک لفاف آلومینیومی پیچیده شود و
سپس در فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد، برای مدت حدود 10 تا 20
دقیقه (بسته به حجم قطعه نان) قرار بگیرد.
ب) خروج از انجماد در مایکروویو:
خروج
از انجماد نان با بهره گیری از مایکروویو نیز میسر است که در این حالت، به
دلیل انتقال مولکول های آب، خروج از انجماد صورت می گیرد و با توجه به
زمان های انتخابی کنترل شده، می توان نانی بسیار ترد، نرم و یا مرطوب و
بعضا خمیری و لاستیکی به دست آورد.
او خیلی سریع یک دلال کلیه در اینترنت پیدا میکند و در بیمارستانی با وی قرار میگذارد، پس از خارج شدن کلیه از بدنش و ترخیص از بیمارستان پول را دریافت کرده و به نزدیک ترین فروشگاه اپل میرود.
جالب اینجاست که پس از عمل جراحی نظر ژنگ نسبت به خرید آیپد 2 عوض شده و با پولش یک آیفون و مک بوک میخرد.
پس از آنکه ژنگ به خانه میرود مادرش متوجه موضوع شده و به ادارۀ پلیس مراجعه میکند، مشخص میشود که بیمارستانی که این عمل را انجام داده مجوز چنین کاری را نداشته است اما اکنون بیمارستان تمام ماجرا را تکذیب میکند.
به هر حال اکنون این نوجوان گجت مورد علاقه اش را دارد اما ایا واقعا ارزشش را دارد؟
وی تصریح کرد: آلودگی هوا با ریزگردها و گرد و غبار عوارض بسیار خطرناکی را برای مردم ایجاد می کند. آلودگی هوا، میزان سقط جنین و مرده زائی را چندین برابر می کند.
دکتر زرگوشی افزود: پژوهش های اخیر که نتایج آنها طی چندین مقاله در ژورنال های معتبر طب زناشوئی و باروری منتشر شده نشان می دهند که آلودگی هوا با مختل شدن سلامت جنین، تولد نوزادان کم وزن، عدم رشد مناسب جنین، و نارس بودن نوزادان همراه است و تمامی این عوارض در هوای پاک بسیار کمتر رخ می دهند.
وی با بیان اینکه میزان باروری زنان و مردان در اثر آلودگی هوا و پدیده گرد و غبار به نحو بسیار محسوسی کم می شود گفت: تعداد اسپرم مردانی که در نواحی با هوای آلوده کار و زندگی می کنند به مراتب کمتر از مردانی است که از هوای پاک برخوردارند.
موسس پایگاه پژوهش های تندرستی خانواده و طب زناشوئی محمد زکریای رازی گفت: بیشتر مردم به اشتباه تصور می کنند که عوارض آلودگی هوا صرفا در دستگاه تنفسی و ریه ها رخ می دهد حال آنکه چنین نیست.
عضو انجمن طب زناشوئی اروپا در پایان با بیان اینکه هوای پاک حق مسلم همگان است، افزود: اینکه منفعلانه منتظر بمانیم که مردم بر اثر عوامل محیطی که قابل کنترل و اصلاح است، بیمار و ناتوان شوند و آنگاه با صرف هزینه های گزاف درمان شوند عاقلانه نیست. از جمله وظایف ذاتی ما پزشکان آگاه کردن مردم از خطراتی است که سلامت آنان را تهدید می کند و یکی از اهداف اساسی ما از راه اندازی پایگاه پژوهش های تندرستی خانواده و طب زناشوئی محمد زکریای رازی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، عمل به این وظیفه است.
هیچوقت عشقتان را فقط محض آزمایش کردن، آزمایش نکنید. ببینید وقتی جای آن طرف باشید واقعاً چه احساسی خواهید داشت؟ آیا او به نیازهای شما توجه دارد؟ شما چه؟ به نیازهای او توجه میکنید؟ آیا دادن ها و گرفتن ها در رابطه به یک میزان است یا همه چیز یک طرفه است؟ آیا اکثر اوقات به هم نگاه می کنید، همدیگر را ناز و نوازش می کنید یا به چشمان هم خیره می شوید؟
خودتان را در کنار همسرتان در 20 سال آینده تجسم کنید. آیا آن تصویر قلبتان را مملو از ترس می کند یا از تصور آن لبخند می زنید؟ اگر همسرتان بیشتر از اینکه از شما انتقاد کند، شما را تحسین می کند مطمئناً از تجسم آن تصویر لبخند روی لبانتان می آید. هیچکس دوست ندارد با یک منتقد زندگی کند، حتی اگر روزی عاشق این فرد بوده باشید.
دوستی به علاوه کشش جنسی بهترین نشانه عشق حقیقی است.
عشق واقعی دوستی به اضافه کشش جنسی است. اگر شما از گذراندن هر لحظه از زندگیتان در کنار همسرتان لذت می برید، پس او بهترین دوست شماست. این نوع رابطه اعتماد به نفس و عزت نفس شما را بالا می برد و به شما برای رسیدن به بالاترین درجه کمال کمک می کند. در عوض، شما هم به طرف مقابلتان کمک می کنید که به این چیزها دست پیدا کند. وقتی هر دوی شما عشق واقعی را احساس کنید، دیگر می توانید هر کاری را در کنار هم انجام دهید.

بر اساس تحقیقی که گروهی از پزشکان انگلیسی انجام داده اند، دمیدن در وووزلا باعث میشود ذرات بسیار بیشتری از راههای تنفسی فرد به اطراف پرتاب شوند که می تواند نقش اساسی در انتقال بیماریها داشته باشد.
آنها در این تحقیق از یک ذره شمار لیزری 6 کاناله استفاده کردند تا ذرات ریز خارج شده در هوای بازدمی هنگام دمیدن ووووزلا و هنگام فریاد کشیدن با صدای بلند را بشمارند.
نتیجه باور نکردنی بود، هنگام دمیدن ووووزلا حدود 700 هزار ریزذره به ازای هر لیتر هوای بازدمی خارج می شدند و سرعت خروج این ذرات هم 4 میلیون ذره در ثانیه بود، در حالیکه به هنگام نعره و فریاد با صدای بلند، حداکثر 3700 ذره در لیتر با سرعت حدود 7000 ذره در ثانیه به اطراف منتشر می شوند.
با این حساب می توان گفت هر بیماری تنفسی که نوازنده ووووزلا داشته باشد، براحتی تا شعاع چندین متر به اطرافیان او منتقل می شود. شاید دیگر وقت آن رسیده است که ورود چنین وسیله ای به استادیوم ها ممنوع شود.
شاید هم مدافعین این وسیله خاص در نظر داشته باشند برای هر دمنده ووووزلا یک گواهی سلامت دستگاه تنفسی دریافت کنند، تا بتوانند باز هم ووووزلا را در ورزشگاه ها ببینند.
.:: This Template By : web93.ir ::.