+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
بنا بود اگر فروش فیلم بیش از 2 میلیارد تومان باشد، ما هم در سود شریک شویم اما به راحتی زیر قول و قرار خود زدند. حتی آقای شریفی‌نیا را در جشنواره دیدم و یقه‌اش را گرفتم که چه شد آن همه قول و قرار اما باز هم به نتیجه‌ای نرسیدیم.

به گزارش شبکه ایران، اکبر عبدی که بهمن ماه امسال به خاطر بازی در «خوابم می‌آد» سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرده بود، شب گذشته به همراه مادرش و به بهانه چهارشنبه سوری در برنامه «پارک ملت» حاضر شده و در این برنامه فارغ از بحث درباره بازیگری به یکسری نکات درباره کم لطفی عوامل سری «اخراجی‌ها» نسبت به خودش هم اشاره کرد. بخش‌هایی از گفته‌های عبدی را در ادامه می‌خوانید: 

زیر قول و قرار خود زدند
من برای قسمت‌های اول و دوم «اخراجی‌ها» حدودا 55 میلیون تومان گرفتم و برای قسمت سوم هم حدودا 120 میلیون تومان یعنی مجموع دستمزدم از این سه گانه حدودا 200 میلیون تومان بوده است آن هم در حالی که فروش این سه قسمت به ده‌ها میلیارد رسید! بنا بود اگر فروش فیلم بیش از 2 میلیارد تومان باشد، ما هم در سود شریک شویم اما به راحتی زیر قول و قرار خود زدند. حتی آقای شریفی‌نیا را در جشنواره دیدم و یقه‌اش را گرفتم که چه شد آن همه قول و قرار اما باز هم به نتیجه‌ای نرسیدیم. 

هر که از خدا دور شود، پول بیشتری هم نصیبش می‌شود
درباره آنچه دست‌اندرکاران «اخراجی‌ها» بر من روا داشتند همین قدر می‌گویم که هر که از خدا دور شود، پول بیشتری هم نصیبش می‌شود اما این پول‌ها چه ارزشی دارند؟! 

حرفه‌ای‌های سینما با بداهه‌های من کنار می‌آیند
درباره اینکه بسیاری می‌گویند اکبر عبدی نقش‌های خود را به صورت بداهه ایفا می‌کند و دیالوگ‌های خود را نیز بداهه می‌گوید، باید بگویم این بستگی دارد به کارگردانی که با او کار می‌کنم. به عنوان مثل در «دلشدگان» که تجربه همکاری با علی حاتمی را داشتم او به صراحت تاکید کرد اکبر لازم نیست دیالوگ‌هایش را حفظ کند. در یک کلام باید بگویم حرفه‌ای‌های سینما با بداهه‌های من کنار می‌آیند. 

«بازم مدرسه‌ام دیر شد» نوستالژیک‌تر از بقیه است
فکر می‌کنم بیش از همه کارهایم این «بازم مدرسه‌ام دیر شد» بود که در یاد و خاطره مخاطبان باقی مانده. مردم از این سریال خاطرات فراوانی دارند و حتی شرکت سروش هم آن را با کیفیت بالایی در کشورهای اروپایی و آمریکایی عرضه کرده تا ایرانیان مقیم این کشورها هم خاطرات خود را زنده کنند و هم از آن برای آموختن زبان فارسی به فرزندان خود استفاده کنند.


   برچسب‌ها: اکبر, عبدی, شریفی نیا, دستمزد
   
+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
به گزارش آخرین نیوز به نقل از کیهان، بيشتر كارشناسان براين باورند كه ازدواج داراي مراحل گوناگوني است كه در زير مي آيد:
۱- مرحله علاقه عاشقانه يا ماه عسل

در اين مرحله زوج ها هيجان زده هستند و يكديگر را عاشقانه دوست دارند. از نظر آنها وجوه تفاوت اهميت چنداني ندارد (و حتي مي تواند هيجان انگيز باشد). زوجين در اين مرحله بر روي شناخت هم و سهيم شدن در زندگي تمركز مي كنند. اكثر آنها اعتقاد دارند كه اين رابطه با گذشت زمان طراوت خود را حفظ خواهدكرد.

معمولا اين مرحله در اوايل ازدواج ديده مي شود ولي به زودي واقعيات زندگي فرا مي رسد.

۲- مرحله واقعيت

زوجين در موقعيت هاي جديد به شناخت بهتري از خود و همسرشان دست مي يابند و ممكن است يافته هاي آنها با پيش فرض ها و انتظارات شان تفاوت داشته و مشاجره آفرين باشد.

پس از ازدواج تفاوت ها بيشتر از زمان نامزدي خود را نشان مي دهند. دراين زمان احساس نااميدي، تنهايي و ساير واكنش ها طبيعي است. به علت طبيعت چالش برانگيز اين مرحله، در دو سال ابتدايي ازدواج بيشترين احتمال طلاق وجود دارد.

بسياري از زوجين اين مرحله گذر را با عدم تفاهم اشتباه مي گيرند و نسبت به درستي انتخاب خود دچار ترديد مي شوند.

آنها نمي دانند كه مي توانند به مديريت مشكلات به ظاهر لاينحل بپردازند در صورتي كه اين مسئله در ازدواج هاي موفق امري طبيعي است.

دراين زمان ازدواج تازگي خود را تاحدي از دست مي دهد و بسياري از زوجين احساس مي كنند ديگر همانند گذشته همسر خود را دوست ندارند و اين يكي ديگر از اشتباهات آنهاست.

۳- تولد فرزندان

با تولد فرزندان، ازدواج وارد مرحله جديدي مي شود كه توأم با اضطراب است. تربيت فرزند كاري استرس زا مي باشد كه مي تواند مشكل آفرين باشد.

بسياري از زوجين براي اين مرحله آمادگي ندارند. در واقع با توجه به نياز كودكان به مراقبت، كار بسيار سختي است كه زوجين مراقب وضعيت روابط خود باشند درحالي كه اين كار فردي است.

پس از تولد فرزند دوم اوضاع پيچيده تر مي شود و زوج هايي كه براي اين مرحله آمادگي لازم را ندارند نسبت به هم احساس بيگانگي مي كنند.

بديهي است كه زوجين در مراحل ابتدايي ازدواج خيلي بهتر مي توانند به تقويت رابطه خود بپردازند تا در مراحل بعدي.

متأسفانه بسياري از زوجين تا قبل از حادشدن اوضاع ضرورت اين مسئله را درك نمي كنند.

۴- مرحله سازگاري

دراين مرحله زوجين با توجه به نيازها و وجوه اختلاف و زمينه هاي مشاجره به تقويت ارتباط خود مي پردازند.

۵- مرحله دگرگوني يا موفقيت
در اين مرحله زوج ها از مزاياي ازدواجي كه نيازهاي شان را برآورده مي كند و حمايت متقابل را دربردارد لذت مي برند.

آنها در اين هنگام تجربيات تلخ و شيرين زيادي در كنار يكديگر داشته اند و احساس صميميت بيشتري مي كنند. تقريبا ۱۶ سال پس از ازدواج يعني با ورود اولين فرزند به مرحله نوجواني، يك برهه حساس ديگر آغاز مي شود.

اهميت زيادي دارد كه شما اين مراحل را بشناسيد و خود را براي رويارويي با چالش ها آماده كنيد.
ازدواجي طولاني مدت و توأم با آرامش داشته باشيد.


   برچسب‌ها: مراحل, ازدواج
   
+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
همه ساله با آغاز سال نو و فرارسيدن تعطيلات دو هفته اي ايام نوروز، سازمانهاي مختلفي درگير بحث مسافرتهاي نوروزي مي شوند چرا كه بيشترين حجم سفرها مدت كوتاهي انجام مي شود در اين بين سازمانهايي از جمله ميراث فرهنگي و گردشگري با تشكيل ستاد تسهيلات سفر توصيه هايي را به گردشگران مي كند اما وزارت بهداشت و درمان نيز در قالب گفت وگوي كارشناسي و اداره هاي راهنمايي و رانندگي و نيروي انتظامي نيز بر حسب وظايف خود مواردي را اعلام مي كنند كه در زير بخشي از آنها آمده است:
1- توصيه مي شود مسافران و گردشگران پيش از شروع سفر از محل اقامت خود مطمئن شوند و آن را از قبل رزرو كنند.
2-از چادر زدن و بازي كردن در كنار جاده و محل هايي كه احتمال ريزش كوه وجود دارد و همچنين از همراه بردن سيلندرهاي گاز پيك نيكي در خودرو، قطار و اتوبوس خودداري كنيد.
3- قبل از انجام سفر نسبت به شرايط مقصد از هر نظر اطلاعات كافي كسب كنيد، اين اطلاعات در سفرهاي داخلي و خارجي شامل شرايط آب و هوايي، مقررات گمركي، نيروهاي خدماتي، انتظامي، بهداشتي و ساير امكانات است.
4- براي انتخاب مقصد و شرايط مسافرت از مشورت كاركنان مجرب و صديق دفاتر خدمات مسافرتي معتبر و مديران مراكز اقامتي كه داراي مجوز رسمي هستند بهره مند شويد.
5- در صورتي كه با وسايل نقليه عمومي مانند قطار، هواپيما، اتوبوس و يا كشتي مسافرت مي كنيد حتماً بليط رفت و برگشت تهيه كنيد.
6- براي خريد بليط، دريافت ويزا، خريد تور در داخل و خارج از كشور به دفاتر هوايي و مسافرتي مجاز مراجعه كرده و از مراجعه به واسطه خودداري كنيد، به خاطر داشته باشيد كه حضور واسطه باعث عدم انتقال اطلاعات صحيح و كامل در نهايت گران تر شدن خدمات ارائه شده خواهد شد.
7- طبق دستورالعمل سازمان ميراث فرهنگي، نرخ گشت هاي داخلي و خارجي براساس نوع خدمات و توافق في مابين مسافر و دفتر اعمال مي شود و شايسته است مسافران پس از كسب اطلاعات كامل و با درنظر گرفتن تمامي جوانب نسبت به انتخاب خود اقدام كنند.
8- نظر به اين كه اكثر هتل هاي معتبر داراي سايت اينترنتي مي باشند توصيه مي شود در صورت امكان با مراجعه به سايت هاي مربوط اطلاعات كافي از امكانات و خدمات هتل يا مراكز اقامتي مورد نظر كسب كنيد.
9- به هنگام ترك محل اقامت مدارك شناسايي شخصي و شماره تلفن و آدرس محل اقامت يا هتل را همراه داشته باشيد.
.10مشخصات خود را علاوه بر روي چمدان در محل مناسبي در داخل چمدان نيز بچسبانيد.
.11 چنانچه قصد سفر با اتومبيل شخصي داريد، اتومبيل خود را قبل از سفر از نظر فني و ايمني تحت معاينه دقيق قرار دهيد.
.12 در سفرهاي زميني داخلي براي صرف غذا توصيه مي شود از رستوران هاي بين راهي داراي مجوز استفاده كنيد.
.13 توصيه مي شود از اقامت در منازل شخصي افراد بيگانه كه بيشتر از نظر بهداشتي و ساير امور ايمني در وضعيت مطلوبي نيست خودداري كنيد و تنها از منازل استيجاري داراي مجوز استفاده كنيد.
.14 از مشاركت در حمل اثاثيه و چمدان افرادي كه نمي شناسيد خودداري كند.
.15 به اشخاص بدون اونيفورم و كارت شناسايي در فرودگاه ها و ترمينال ها و ساير اماكن كه در ظاهر به قصد كمك يا كنترل مدارك و در باطن با نيت ديگري به شما نزديك مي شوند اعتماد نكرده و از ارايه وسايل همراه خود به خصوص گذرنامه و مدارك شخصي جدا خودداري كنيد.
توصيه هاي غذايي
مؤسسه سلامت و بهبود تغذيه كشور نيز توصيه هايي به مسافران نوروزي دارد كه از آن جمله پرهيز از مصرف تخم مرغ، سوسيس و كالباس در طول سفر است.
.16 اين مؤسسه پيشنهاد داد كه مسافران نوروزي براي پيشگيري از مسموميت و تب شديد، تخم مرغ، سوسيس و كالباس را كه حدود 12 ساعت در هواي آزاد و خارج يخچال نگه داشته شده است، مصرف نكنند.
.17 مصرف مواد غذايي مانند سالاد الويه، همبرگر، كباب كوبيده و پياز در اماكن عمومي خطرزاست به نحوي كه مسموميت هاي غذايي در كودكان مي تواند با خطر مرگ همراه باشد.
.18 مصرف آب سالم و نوشيدني هاي سالم بدون گاز به ويژه دوغ شيوه مناسبي براي حفظ سلامت در مسافرت هاي نوروزي است.
.19 ميوه ها و سبزيجاتي مانند هويج، گوجه فرنگي و ساقه كرفس در طول مسافرت بهترين ميان وعده است زيرا اين مواد حاوي آب، املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن هستند.
توصيه هاي رانندگي
اداره راهنمايي و رانندگي نيز از فرصت مانده به تعطيلات استفاده كرده و از طريق كارشناسان و اطلاعيه ها موارد لازم را به مسافران گوشزد مي كند.
.20 هر عاملي كه باعث كاهش سطح هوشياري يا تمركز راننده شود ممكن است منجر به بروز تصادفات جاده اي مرگبار شود، اين عامل مي تواند بحثي كوچك در داخل خودرو تا صحبت كردن با تلفن همراه و حتي استفاده از مواد روانگردان و دارو باشد.
.21 معمولا خانواده ها شب پيش از سفر دير مي خوابند و صبح زود از خواب بلند مي شوند، همين عامل موجب خواب آلوده بودن راننده هنگام رانندگي مي شود.
.22 پس مسافران بهتر است شب قبل از سفر به خوبي استراحت و هنگام رانندگي هر دو ساعت يك بار 10 دقيقه كنار جاده توقف كنند و چاي يا قهوه بنوشند.
.23 حتي اگر هر گاه هنگام رانندگي احساس خواب آلودگي كرديد شيشه پنجره خودرو را پايين بكشيد چون گرما باعث خواب آلودگي مي شود.
.24 سرنشينان خودرو به راننده توجه كافي داشته و هر از چندگاهي گفت وگوي كوتاهي با راننده داشته باشند تا وي دچار احساس خواب آلودگي نكند.
توصيه به مسافران قطار
اما در هنگام استفاده از قطار براي رفتن و يا برگشتن از مسافرت نيز بايد به چند نكته توجه كرد.
.25 با توجه به سنگيني ترافيك خودروها در تهران به ويژه در مسيرهاي منتهي به ايستگاه راه آهن در روزهاي پاياني سال لازم است مسافران براي رسيدن به موقع به ايستگاه زمان بيشتري در نظر بگيرند تا از حركت قطارها جا نمانند.
.26 براي كنترل بليت و بازرسي اثاثيه، لازم است مسافران يك ساعت قبل از حركت در ايستگاه راه آهن حضور داشته باشند.
.27 همچنين مسافران بايد در طول سفر با قطار، شناسنامه يا كارت شناسايي معتبر همراه داشته باشند و در صورت درخواست مأموران شركت ارائه دهند.
.28 در صورت مفقود شدن بليت مسافران، به شرط حضور بموقع در ايستگاه، با دريافت گواهي شناسايي مسافر، براي وي بليت المثني صادر مي شود.
.29 مسافران قطار براي اعلام گزارش ها، پيشنهادها و شكايات خود با تلفن 139 تماس بگيرند يا به 3000139 پيامك ارسال كنند.
.30 شماره تلفن سامانه گردشگري از جمله شماره هايي است كه مي تواند در طول سفر بسياري از اطلاعات مورد نياز همچون اطلاعات هتل ها، جاده ها، آژانس هاي مسافرتي، اماكن تاريخي و گردشگري شهرها و وضعيت راه ها را به صورت شبانه روزي در اختيار مسافران قرار دهد. اين سامانه با شماره تلفن 09669، همچنين در صورت بروز هرگونه مشكل، وظيفه رسيدگي به شكايات و رفع مشكلات مسافران را نيز برعهده دارد.


   
+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸

   برچسب‌ها: عکس, پیمان, معادی, و
   
+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
به گزارش آخرین نیوز به نقل از فارس، «مجید میرزاییان» بازیگر سینمابازیگر سینما دار فانی را وداع گفت.

«مجید میرزاییان» بازیگر سینما روز گذشته درگذشت.

این بازیگر مدت‌ها از بیماری کلیوی رنج می‌برد.

میرزاییان سال 1318 در تهران متولد شد. وی فارغ‌التحصیل هنرستان هنرهای دراماتیک است. وی بازی در سینما را از سال 1362 با «پرونده» به کارگردانی «مهدی صباغ‌زاده» شروع کرد.

میرزاییان در فیلم‌هایی چون شاه خاموش (۱۳۸۲)، لوکوموتیوران (۱۳۷۹)، خط‌ها و سایه‌ها (۱۳۷۷)، گاومیش‌ها (۱۳۷۵)، دام (۱۳۷۴)، شریک زندگی (۱۳۷۳)، پرواز از اردوگاه (۱۳۷۲)، ضربه طوفان (۱۳۷۲)، بندر مه‌آ‌لود (۱۳۷۱)، دایان باخ (۱۳۷۱)، رابطه پنهانی (۱۳۷۱)، قربانی (۱۳۷۱)، تبعیدی‌ها (۱۳۷۰)، عروس حلبچه (۱۳۶۹)، خواستگاری (۱۳۶۸)، دلار (۱۳۶۷)، حماسه دره شیلر (۱۳۶۵)، پایگاه جهنمی (۱۳۶۳)، عقاب‌ها (۱۳۶۳) و پرونده (۱۳۶۲) ایفای نقش کرده است.

   برچسب‌ها: مجید, میرزاییان, درگذشت, بازیگر
   
+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
سخنگوی طراحان سوال از رئیس جمهور از انتقاد طراحان سوال خبر داد و گفت: «‌ادبیات رئیس جمهور ادبیاتی اهانت آمیز بود که از رئیس مجلس تا نمایندگان و مردم و شهرداری را شامل شد و همان طور که پیش بینی می کردیم پاسخ منطقی از رئیس جمهور دریافت نکردیم.» همچنین عده ای از نمایندگان مجلس در تذکراتی نسبت به شوخی های رئیس جمهور که آن را توهین آمیز خواندند انتقاد کردند.

مصطفی رضا حسینی در گفتگو با مهر با اشاره به نوع ادبیات رئیس جمهور در پاسخ به طرح سوال از رئیس جمهور گفت: «همان طور که از قبل می دانستیم رئیس جمهور خود را برای پاسخ قانع کننده به مجلس آماده نکرده بود و به نوعی از جواب دادن به سوالات طفره رفت.»

وی ادامه داد: «رئیس جمهور به سفسطه پرداخت و نشان داد سوالاتی که در طرح مطرح کرده‌ایم به نوعی واقعیت دارد. ادبیاتی که رئیس جمهور به کار برد اهانت به مجلس، رئیس مجلس، نمایندگان و حتی به نوعی حمله به شهرداری بود.»

این طراح سئوال از رئیس جمهور تاکید کرد:‌ «ادبیات به کار شده توسط رئیس جمهور در سراسر زمان سخنرانی توهین آمیز بود.»

انتقاد شدید نمایندگان از شوخی های گزنده رئیس جمهور با مجلس
عده ای از نمایندگان مجلس در تذکراتی نسبت به شوخی های رئیس جمهور که آن را توهین آمیز خواندند انتقاد کردند.

تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از پایان طرح سئوالات از رئیس جمهور و ترک جلسه از سوی وی با بیان تذکراتی نسبت به شوخی های انجام گرفته توسط رئیس جمهور انتقاد کردند.

از جمله تذکر دهندگان محمدرضا خباز نماینده کاشمر بود که عبارت رئیس جمهور که "اگر به من کم تر از نمره 20 بدهید نامردی و بی معرفتی است" را زننده خواند و گفت حتی این عبارت را در بیان تذکرم به کار نمی برم.

خباز همچنین نسبت به این حرف رئیس جمهور که "طراح سئوال با زدن شاسی فوق لیسانس گرفته است" انتقاد کرد و گفت: طراح سئوال آقای دکتر مطهری هستند که مدرک دکترا دارند این چه حرفی است که رئیس جمهور می زند؟

همچنین چند تن دیگر از نمایندگان نسبت به ادبیات به کار گرفته از سوی رئیس جمهور انتقاد کردند که لاریجانی نیز در پاسخ به این تذکرات به نوعی نشان داد که اظهارات رئیس جمهور مناسب نبوده و البته مجلس هم نیاز به تایید کسی ندارد محل قانونگذاری است و باید کارش را انجام دهد.


رییس مجلس باید جواب توهین‌های احمدی‌نژاد را می‌داد
نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه طی تذکری در صحن علنی مجلس اظهار داشت: رئیس مجلس باید اجازه می داد تا سؤال کنندگان از رئیس جمهور، سخنان خود را بعد از صحبت‌های رئیس جمهور هم مطرح می‌کردند. رئیس جمهور مطالبی را گفتند و توهینی به مجلس شد و از رئیس مجلس انتظار می‌رفت که کاری کند.

قاضی پور با استناد به اصول ۸۸، ۸۹ و ۸۵ قانون اساسی گفت: سؤال و جواب به نفع نظام است و ما باید صحبتها را در داخل خانه ملت انجام دهیم و کارهای خوب را تشویق کنیم و کارهای بد را هم منع کنیم.

قاضی‌پور گفت: مواردی را که رئیس جمهور مطرح کردند باید پاسخش داده می‌شد.

نماینده مردم ارومیه اظهار داشت: رئیس جمهور با متانت و زیرکی خاص خودش گفت که ما در مجلس اعمال نفوذ کردیم و طرحها را به نفع خودمان به تصویب رساندیم.

قاضی پور خاطرنشان کرد: نمایندگان مردمی مجلس، دنبال طرح‌های شخصی نیستند و به دنبال حل مشکلات‌اند.

وی اظهار داشت: رئیس مجلس باید اجازه می‌داد تا ما پاسخ‌های رئیس جمهور را بدهیم.


   برچسب‌ها: شوخی, احمدی, نژاد, با
   
+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
این روزها وقتی برای خرید آجیل عید به قنادی ها یا آجیل فروشی ها سری می زنیم با انواعی از آجیل های شور، شیرین، خام، بوداده یا انواعی از آجیل های وارداتی چون هندی، ژاپنی و... روبه رو می شویم. این آجیل ها اغلب ظاهری براق و خوش رنگ دارند که اکثر افراد را ترغیب به خرید می کنند، اما متأسفانه برخی از این آجیل ها برخلاف ظاهر خوش آب و رنگ، طعمی نامطلوب و گاهی مهمانانی ناخوانده دارند که خریدار به ناچار با توجه به صرف هزینه گزاف مجبور به دور ریختن آن ها می شود.

البته برخی نیز هستند که بدون توجه به بهداشت و سلامت آجیل، این محصولات ناسالم را مصرف می کنند.

حال این پرسش مطرح می شود، اگر ظاهر آجیل نشان دهنده کیفیت آن نیست، پس چگونه می توان آجیلی سالم و بهداشتی تهیه کرد؟ آیا مصرف آجیل های بدطعم می تواند برای سلامت مصرف کننده مضر باشد؟ مهم ترین نکته در زمان خرید آجیل تست کردن طعم و مزه آن است.

آجیل های فله ای

آجیل و خشکبار از جمله تنقلاتی هستند که اگر در شرایط نامناسب محیط، چون گرما و رطوبت بالا به مدت طولانی قرار گیرند آلوده به نوعی قارچ می شوند. این قارچ قرار است با نفوذ به داخل مغزها، آن ها را آلوده کرده و با تولید نوعی سم به نامآفلاتوکسین عوارض سریع یا طولانی مدتی را در مصرف کننده ایجاد نمایند.

از عوارض سریع آن می توان به تضعیف سیستم ایمنی بدن، صدمات کبدی و در نهایت سرطان کبد و از اثرات طولانی مدت آن نیز می توان به بروز ناهنجاری های جنینی، جهش زایی، انحراف کروموزوم ها و غیره اشاره کرد.

معمولاً این سم در آجیل های فله ای که به صورت سنتی نگهداری و عرضه می شوند به مقدار زیاد یافت می شود؛ البته بد نیست بدانید این روزها عده ای از فروشندگان سودجو، برخی از اقلام صادراتی آجیل چون پسته را که به دلیل آلودگی به آفلاتوکسین از صادرات ایران حذف شده است به عنوان محصولات درجه یک مخلوط با مغزهای دیگر به صورت درهم عرضه می کنند که متأسفانه تشخیص آن بسیار مشکل است بنابراین با توجه به این که برخی مراکز عرضه آجیل، محصولات کهنه و آفت زده خود را نیز به صورت مخلوط عرضه می کنند توصیه می شود که از خرید آجیل های مخلوط فله ای اجتناب کنید. این آجیل ها اغلب طعم ناخوشایندی دارند و مصرف آن ها حتی به مقدار اندک، می تواند مصرف کننده را به عوارض ناشی از سم آفلاتوکسین دچار کند.

آجیل های براق

موضوع دیگری که این روزها باید به آن توجه داشت، مواد براق واکس مانندی است که برخی قنادی ها یا آجیل فروشی ها برای افزایش زمان ماندگاری و جذاب شدن به آجیل می افزایند. به گفته کارشناسان علم تغذیه، مصرف طولانی مدت این مواد افزودنی می تواند به بخش های مختلف بدن به ویژه کبد آسیب رسانند. حال اگر زیبایی آجیل های براق شما را وسوسه کرده اند حداقل آن هایی را که در بسته بندی های بهداشتی و دارای تاریخ مصرف و مجوز بهداشت هستند انتخاب کنید.

آجیل های رنگی

نکته دیگر رنگ هایی است که برای تخمه، بادام، پسته و ... استفاده می شوند. این رنگ ها عمدتاً غیرمجاز و با پایه فلزات سنگین بوده و گاهی حساسیت های شدیدی را برای مصرف کننده ایجاد می کنند.

این رنگ ها بسته به نوع رنگ احتمال بروز سرطان و بیماری های کبدی و کلیوی را خصوصاً در افراد آسیب پذیری چون کودکان، خانم های باردار و سالمندان افزایش می دهد. بنابراین چنانچه هنگام مصرف تخمه، پسته و بادام دست ها و لب ها رنگین شدند، این امر علامت مصرف رنگ های شیمیایی در تهیه آن هاست که باید از مصرف این گونه تنقلات خودداری کنید.

توصیه ها

1- آجیل شور برای افراد با فشار خون بالا و بیماران قلبی عروقی و آجیل شیرین برای بیماران دیابتی و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضرند؛ بنابراین بهتر است به مقدار مناسب از آجیل های خام بی نمک استفاده کنید.

2- آجیل های بو داده فسادپذیرند و بو دادن آجیل، طعم کهنگی آن را پنهان می کند؛ بنابراین مغزها را به صورت خام خریداری کنید و هر بار به مقدار مصرف بو دهید.

3- از خرید مغزهای پوست کنده اجتناب کنید؛ چرا که این مغزها با توجه به راحتی مصرفشان زیاد میل می شوند و این امر می تواند سبب افزایش دریافت انرژی و اضافه وزن شود.

4- نگهداری طولانی مدت آجیل تغییرات شیمیایی و اکسیداسیون خفیف چربی ها را در پی داشته و موجب بوی کهنگی و طعم نامطلوب آجیل می شود؛ بنابراین آجیل را در اندازه ای بخرید که در 2 هفته عید مصرف شود.

5- در صورتی که روی مغزهای آجیل سوراخ هایی مشاهده کردید از مصرف آن ها بپرهیزید؛ چرا که در داخل سوراخ ها لارو حشرات به صورت کرم هایی به اندازه دانه برنج وجود دارد.

6- از مصرف مغز گردوی سیاه شده در داخل آجیلتان اجتناب کنید. سیاه شدن گردو عمدتاً به دلیل رشد کپک ها و قارچ هایی است که می توانند با ترشح سموم خطرناک توکسین برای سلامت مخاطره آمیز شوند.

آجیل شب یلدا و چهارشنبه سوری مفیدتر از آجیل عید نوروز است

آجیل شب یلدا و شب چهارشنبه سوری برخلاف آجیل عید نوروز، خام است و نمک ندارد. این آجیل به آجیل شیرین معروف است و از آنجایی که بو داده نیست از نظر متخصصان تغذیه مفیدتر است.

آجیل شب یلدا شامل انواع مغزها همچون پسته، گردو، بادام و فندق و همچنین میوه های خشک مثل توت، انجیر، خرمای خشک، برگه هلو و شیرینی باسلوق است.

این آجیل حاوی مغزهای بونداده و شیرین است. این در حالی است که آجیل عید نوروز حاوی مغزهای بوداده همچون پسته، بادام، فندق و به ویژه تخمه شور است.

در این میان مغز پسته به افرادی که گیاه خوار هستند، توصیه می شود. زیرا در آن مقادیر بالایی از آهن و کلسیم وجود دارد به طوری که در هر 100 گرم از آن 110 میلی گرم کلسیم و مقدار زیادی آهن وجود دارد.

مغز پسته برای افرادی که دچار کم خونی هستند، خانم های باردار و بیماران قلبی بسیار مفید است.

علاوه بر این بادام از دیگر مغزهای موجود در آجیل شب یلدا است که از نظر تغذیه ای ارزش غذایی بسیاری دارد به طوری که هر 100 گرم از آن 21 گرم پروتئین دارد و بهتر از بادام زمینی است زیرا مغز بادام حاوی پروتئین است.

در هر مغز بادام در حدود 240 میلی گرم کلسیم وجود دارد که از این رو افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند و قادر به مصرف شیر نیستند، می توانند از این مغز استفاده کنند.

گردو یکی دیگر از مغزهایی است که در آجیل ها از آن استفاده می شود. در هر 100 گرم گردو، حدود 68 گرم چربی وجود دارد که قسمتی از این چربی شامل اسیدهای چرب غیراشباع است. از آنجا که گردو حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا 3 (به خصوص اسید آلفالینولئیک) و فیتواسترول هاست، برای قلب مفید است.

علاوه بر این مغز فندق نسبت سایر مغزها دارای چربی بیشتری است. در کنار چربی، پروتئین بالایی نیز در این مغز موجود است به طوری که هر 100 گرم از فندق حاوی 14 گرم پروتئین است.

متخصصان تغذیه مصرف مخلوط این مغزها را در حجم کم اما با یکدیگر توصیه می کنند و بهتر است که این مواد غـذایی در میان وعده صبح و یا بعد از ظهر استفاده شود و از مصرف آن ها در ساعت های نزدیک به خواب فرد به دلیل دیرهضم بودن آن ها اجتناب کرد.

نخودچی و کشمش، نیز یک ترکیب پر پروتئین است. کشمش تمامی خواص انگور را دارد با این تفاوت که در طول فرآیند خشک شدن، درصد پتاسیم و قند آن افزایش یافته است از این رو استفاده از کشمش به افرادی که مبتلا به دیابت هستند، توصیه نمی شود.

خشکباری مانند توت و انجیر را به آجیلتان اضافه کنید زیرا توت برای افرادی که در حال کاهش وزن هستند، مناسب است و قند موجود در آن چاق کننده نیست. همچنین برای جذب آن، بدن نیاز به ترشح انسولین ندارد به این دلیل استفاده از توت به افراد مبتلا به دیابت نیز توصیه می شود.

انجیر برای زنان در معرض کم خونی بسیار توصیه می شود زیرا هر 100 گرم انجیر خشک دارای 250 میلی گرم کلسیم و 4 میلی گرم آهن است و به این دلیل استفاده از آن برای رفع کمبود آهن و جلوگیری از پوکی استخوان توصیه می شود.

  منبع : تبیان

   برچسب‌ها: آجیل, عید, انتخاب, بهترین
   
+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
«خامه یکی از فرآورده های چرب لبنی است که درصد چربی آن بر اساس طبقه بندی های مختلف، تفاوت دارد اما معمولاً چربی خامه حداقل 30 درصد به بالاست. بر اساس همین درصد چربی هم اسم های مختلفی روی خامه می گذارند و در کشورهای مختلف، این اسامی متفاوت هستند...»

برچسب روی خامه را حتماً بخوانید

روند تولید خامه بسیار ساده است؛ در خط تولید، با دستگاهی به نام سپراتور، چربی را از شیر کامل جدا و این چربی جمع شده را به مقدار لازم با حجم مشخصی از شیر (شیر چربی گرفته شده یا پس چرخ) مخلوط و خامه را تولید می کنند.

در واقع فرمولاسیون تهیه خامه به هیچ وجه پیچیده نیست. بر اساس استانداردهای جهانی، ممکن است در برخی از کشورها به خامه مواد افزودنی دیگری هم اضافه شود، موادی مانند رنگ دهنده ها، طعم دهنده ها یا پایدارکننده ها. این ها بخشی از گفته های دکتر سیدامیرمحمد مرتضویان، متخصص صنایع غذایی و دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره خامه است. شما می توانید با خواندن ادامه گفت و گو با ایشان، اطلاعات بیشتری را در مورد این محصول به دست آورید.

آقای دکتر! در ایران هم افزودنی ها به مواد اولیه خامه اضافه می شود؟

بر اساس استانداردهای داخلی، کارخانه ها مجاز به افزودن چنین موادی (رنگ دهنده، طعم دهنده و پایدارکننده) به خامه ها نیستند و معمولاً در ایران غیر از خامه ساده، خامه هایی مانند خامه خرما، خامه عسل و خامه کاکائویی داریم.

آیا به خامه های صبحانه، شکر هم می افزایند؟

نه، به خامه های ساده، شکر یا همان ساکاروز اضافه نمی کنند و شکر فقط به خامه های طعم دار افزوده می شود.

پس چرا طعم خامه شیرین است؟

به دلیل قند موجود در شیر، ته مزه شیرینی را با خوردن خامه حس می کنیم.

واقعاً موادی مانند خرما، عسل یا کاکائو برای طعم دار کردن خامه ها به آن ها اضافه میشوند یا خامه های طعم دار با استفاده از رنگ و طعم دهنده های مجاز، تولید می شوند؟

دو روش مختلف برای طعم دار کردن خامه ها وجود دارد؛ هم می توان با مواد طبیعی مانند شیره خرما، عسل و پودر کاکائو، خامه های طعم دار تولید کرد و هم از رنگ ها و طعم دهنده های مجاز خوراکی برای این منظور کمک گرفت.

کدامیک از این دو روش تولیدی در ایران رایج تر است؟

روش اول، یعنی استفاده از مواد اولیه طبیعی. استاندارد ملی و وزارت بهداشت از مشتری حمایت می کند. به همین دلیل از موادطبیعی برای تولید خامه های طعم دار استفاده می شود. البته، استفاده از اسانس و رنگ خوراکی در کشورهای دیگر، رایج است.

اگر کارخانه ای قصد استفاده از رنگ و اسانس برای تولید خامه های طعم دار داشته باشد، باید از وزارت بهداشت پروانه تولید بگیرد. در این حالت، وزارت بهداشت پس از بررسی ویژگی های سلامت و بهداشت افزودنی هایی که قرار است به خامه اضافه شوند، پروانه بهداشتی برای محصول صادر می کند.

مردم چطور می توانند از طبیعی بودن یا نبودن افزودنی های موجود در ترکیب خامه آگاه شوند؟

خیلی ساده و با خواندن برچسب مواد تشکیل دهنده روی کالا. روی برچسب مواد تشکیل دهنده خامه، حتماً نوشته شده که مواد اولیه طبیعی برای تولید آن استفاده شده یا افزودنی هایی مانند رنگ دهنده، طعم دهنده و اسانس.

چرا برخی از خامه ها شل تر و برخی سفت تر هستند؟

ویژگی های بافتی خامه ها شامل شلی و سفتی، احساس دهانی، حس چرب بودن در دهان، کش آمدن، جریان یافتن، قابلیت قاشق برداری و مالش پذیری روی نان، می شوند. تفاوت در این ویژگی های بافتی هم به ده ها عامل مختلف مانند فرمولاسیون شیر اولیه، درصد چربی (هرچه چربی خامه ها بیشتر باشد، سفت تر می شوند)، وجود پایدارکننده های احتمالی، فشار و دما و نوع تولید، چگونگی روش پاستوریزه کردن، سرعت بسته بندی، سرعت و روش سرد کردن پس از پاستوریزه کردن و... بستگی دارد. تمام این عوامل می توانند دست به دست هم دهند تا خامه ها ویژگی های بافتی خاصی پیدا کنند.

تفاوت خامه های اسپری ای با خامه های معمولی چیست؟

گاهی می توان گاز بی اثری را داخل کپسولی با فشار بالا حبس کرد و محصولی مانند خامه، روغن، عطر یا... را هم درون آن کپسول ریخت. در این صورت با فشار دادن دکمه کپسول و همزمان با خارج شدن گاز، محصول مورد نظر هم از آن خارج می شود. این کار، کاری لوکس است که تنوع فروش و سبد خرید مشتری را بالا می برد و از طرفی هم می تواند باعث آسان تر شدن انجام برخی کارها مانند استفاده از خامه برای تزئین کیک و شیرینی شود.

خامه هایی که به صورت اسپری در بازار وجود دارند، نسبت به خامه های معمولی مزیت یا ضرر خاصی ندارند؛ چون به هر حال محصول نهایی، خامه است.

به نظر شما محصولات خامه مانندی را که با پایه سفیده تخم مرغ در قنادی ها تهیه میشوند، می توان خامه دانست؟

نه، همان طور که گفتم، خامه یکی از فرآورده های شیر است نه سفیده تخم مرغ، البته برای مصارف قنادی می توان خامه قنادی را خرید و به صورت خالص آن را زد و حالت حجم پذیری به آن داد یا آن را با محصولات دیگری مانند سفیده تخم مرغ برای افزایش حجم، ترکیب کرد ولی این کار درستی نیست زیرا ترکیب خامه با چنین موادی باعث تغییر ویژگی های بافتی و طعم آن می شود. این کار از نظر بهداشتی مشکلی ندارد اما به طور حتم کیفیت فرآورده را پایین می آورد.

به نظر شما خامه را چطور باید نگهداری کرد؟

باید حتماً در دمای یخچال نگه داشت. همه انواع لبنیات، به جز شیرهای استریل و محصولاتی که به شدت گرما دیده اند یا اسیدی هستند (مانند دوغ) را باید در دمای یخچال نگه داشت. حداکثر دمای نگهداری لبنیات، 10 درجه سانتی گراد است.

 

فساد خامه را چطور می توان تشخیص داد؟

امکان اکسید شدن چربی خامه در اثر باز شدن بسته بندی آن وجود دارد. معمولاً تغییر طعم و بوی خامه به صورت تلخ و ترش شدن از راحت ترین روش های پی بردن به فساد آن است؛ فسادی که باعث به مخاطره افتادن سلامت مصرف کننده می شود. خامه حاوی آب، املاح، ویتامین ها و پروتئین نیز است و می تواند به شدت به وسیله میکروب ها فاسد شود، بنابراین بهتر است خامه هایی با بسته بندی های کوچک تر بخرید و آن ها را پس از باز شدن درشان سریع مصرف کنید.

  منبع : تبیان

   برچسب‌ها: دانستنی, لبنیات, تغذیه
   
+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸
این روزها، روزهای تعطیلات و زمان جشن و خوش گذرانی با اقوام و دوستان است. متاسفانه برای بعضی از ما، این فصل معنی ای جز پرخوری و اضافه وزن ندارد.

تحقیقات نشان داده، پرخوری در تعطیلات می تواند باعث اضافه شدن یک یا حتی 2 کیلوگرم وزن در سال شود. اگر این مقدار را طی چند سال جمع کنیم به رقم خیلی بزرگی می رسیم اما با تمرکز بر تغذیه سالم، فعالیت و تفریح و در نظر داشتن چند نکته ساده زیر می توانیم سلامت خود را در طول تعطیلات تضمین کنیم.

واقع بین باشید
تعطیلات وقت مناسبی برای وزن کم کردن نیست. به جای این کار فقط به ثابت نگه داشتن وزن تان اکتفا کنید.

زمانی را به ورزش اختصاص دهید ورزش باعث کمترشدن استرس هایی می شود که ممکن است در طول تعطیلات با آن مواجه شوید و همین طور مانع از افزایش وزن تان می شود. هرچه میزان خوردن تان زیاد می شود، بیشتر ورزش کنید تا جبران پرخوری خود را بکنید. 10 تا 15 دقیقه پیاده روی تند 2 بار در روز راه حلی ساده و عالی است.

ته بندی کنید قبل از رفتن به مهمانی، با خوردن اسنک های سبک مثل سبزی های خام یا یک میوه، خود را سیر کنید. با این کار کمتر به خوردن در مهمانی فکر می کنید.

قبل از پر کردن بشقاب، تمام غذاها و خوراکی ها را بررسی کنید
آن غذاهایی را که از همه بیشتر دوست دارید را انتخاب کنید و سعی کنید اولویت های بعدی را کمتر در ظرف خود بچینید. حتما سعی کنید که جایی برای سبزی ها و میوه در ظرف تان خالی بگذارید.

تا جایی بخورید که احساس رضایت کنید
خودتان را سیر نکنید. تنقلات را در وعده های کوچک و کم بخورید. یک توصیه خوب این است که زودتر از بقیه غذای تان را تمام کنید و بعد به مبل یا صندلی تکیه دهید و بشقاب تان را روی میز بگذارید و از حرف زدن لذت ببرید.

در نوشیدن ماء العشیر زیاده روی نکنید
این روزها ماءالشعیر طرفدارهای زیادی پیدا کرده و به جای نوشابه در مهمانی ها از این نوشیدنی استفاده می کنند. با این که این نوشیدنی از نوشابه سالم تر است ولی هنوز هم مقدار زیادی کالری و شکر دارد. پس در خوردن آن زیاده روی نکنید.

وعده بعدی را سبک بخورید اگر روزی 500 کالری بیشتر از استاندارد بدن تان بخورید، طی 2 هفته یک کیلوگرم چاق می شوید اما با تنظیم تعادل بین خورد و خوراک تان می توانید از این اتفاق جلوگیری کنید. اگر یک بار در یک وعده زیاده روی کردید در وعده بعدی کمتر بخورید.

تمرکزتان را از غذا به حاشیه های آن منحرف کنید
دور هم جمع شدن دوستان و خانواده در این روزها فقط معنی خوردن نمی دهد. بازی کردن یا قدم زدن های گروهی بهتر از یکجا نشستن و خوردن است. چه اشکالی دارد به هوای نشان دادن دکوراسیون جدید اتاق های تان باعث شوید مهمان های تان کمی از جای شان تکان بخورند؟

غذای خودتان را همراه ببرید
اگر به خانه دوستانی می روید که با آن ها رو دربایستی ندارید، غذای خودتان را همراه ببرید.

غذاهای کم چرب و سالم بپزید
حالا که وقت بیشتری دارید، می توانید با دقت بیشتری مواد اولیه آشپزی تان را انتخاب کنید. با این کار سلامت خود و خانواده تان را ارتقا دهید.

نکته تکمیلی
با چند نکته ساده زیر هم می توانید غذاهای سنتی را طوری درست کنید که سالم تر باشند:

آبگوشت: موقع پاک کردن گوشت، تمام چربی های آن را بگیرید. این کار باعث می شود در هر بشقاب از غذا حدود 60 گرم چربی کمتری داشته باشید.

دورچین ها: به جای این که دور غذای تان را با نان تزئین کنید، با حلقه های پیاز، سیر، کرفس یا سبزی ها پر کنید. این کار هم شکیل تر است و هم رنگ و روی بهتری به غذا می دهد.

پوره سیب زمینی: از شیرخشک، آب مرغ، سیر یا پودر سیر و پنیر پارمسان به جای شیر و کره استفاده کنید. مزه بهتر و متفاوتی به غذا می دهد.

یک دسر سریع و سالم برای تعطیلات:
4 موز، یک و نیم پیمانه شیر خشک یا شیر سویا، یک ونیم پیمانه ماست کم چرب، کمی پودر جوز هندی تازه. تمام مواد به جز، جوز هندی را در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره یکدستی درآید. با پودر جوز هندی هم آن را تزئین کنید.

دسرها: اگر کیک تان پف نکرد می توانید به جای 2 سفیده تخم مرغ از یک تخم مرغ کامل استفاده کنید. موقع درست کردن چیزکیک و پای های کرم دار، به جای خامه از شیر خشک استفاده کنید و روی دسرتان را با میوه تازه، سس میوه یا کمی پودر شکر تزئین کنید.

با درنظر گرفتن این چند نکته از تعطیلات تان بیشتر لذت ببرید. با تحرک و خوردن غذای سالم، می توانید بدون استرس از خوراکی های مورد علاقه خودتان لذت ببرید. با این کار ذهن و بدن تان از شما ممنون خواهند شد.

  منبع : برترین ها

   
+ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸

به این مارها نگاه کنید و چشماتونو یه خورده حرکت بدین. حرکت می کنند نه ؟!

بفرمایید خطای دید (2)

در محل تقاطع مربع های تصویر زیر تنها دایره های سفید وجود دارند.
ولی بعضی از دایره ها را برای لحظه ای کوتاه سیاهرنگ می بینید!

بفرمایید خطای دید (2)

این شکل از سمت راست شامل چند تا مستطیل هست ؟ حالا از سمت چپ بشمارید ...

بفرمایید خطای دید (2)

آیا در تصویر زیر دایره ای می بینید؟ با نگاه اول مطلقا شما هیچ دایره ای نخواهید دید اما باید بدانید که 16 دایره در این تصویر وجود دارد ؛ پس با دقت بیشتر به فاصله بین هر دو مکعب ها نگاه کنید… در بین هر دو مکعب یک دایره وجود دارد که مجموعا 16 دایره میشود.

بفرمایید خطای دید (2)

این یک تصویر جالب است ! فقط کافیه یه مقدار چشماتونو حرکت بدین.

بفرمایید خطای دید (2)

این چنین شکل هندسی رو چه جوری میشه توجیه کرد؟

بفرمایید خطای دید (2)

به پاهای این دو نفر توجه کنید. پاهای این دو مرد دقیقا کجاست؟ متوجه این نوع خطای دید میشوید!بفرمایید خطای دید (2)

این تصویر چه سوژه ای را نشان می دهد؟

بفرمایید خطای دید (2)

به دایـره میانی خیره شوید پس از چندین ثانیه خواهید دید که به تدریج سایه های اطراف ناپدید خواهند شد !

بفرمایید خطای دید (2)

 



  به قلم : زهرا جعفری

   برچسب‌ها: خطا, دید, عکس, تصویر
   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش