
|
بیژن حاج محمد رضا در گفت وگو با خبرنگاراقتصادی پانا با انتقاد ازعدم مشورت دولت با بخش خصوصی در تصمیم گیری ها گفت: به طور معمول تصمیم ها در پشت درهای بسته اتخاذ می شود و دولت درافزایش قیمت یا سایر تصمیم های مهم نظرخواهی از فعالان بخش خصوصی به عمل نمی آورد .
وی افزود: دولت گام دوم هدفمندی را با اندکی تاخیر اجرا می کند و افزایش قیمت بنزین در فاز دوم از ۱۴ فروردین ۹۱ اجرایی می شود .
حاج محمد رضا خاطر نشان کرد: افزایش قیمت بنزین در فروردین سال آینده بین ۱۰۰۰تا ۱۲۰۰ تومان خواهد بود .
.
به گزارش شبکه ایران ،رضا صادقی خواننده محبوب موسیقی پاپ که کارنامه هنری خوبی در سال ۹۰ داشته است ، در روزهای پایانی سال ازدواج میکند .
منبع:فان پاتوق
از «رزماری» یا «اکلیل کوهی» طی سالیان طولانی در مراقبت از پوست و مو،
پاکسازی و سم زدایی از پوست های چرب و مستعد به آکنه استفاده می شده است.
این
گیاه، به لحاظ داشتن اثرات فوق العاده در ایجاد جوانی، شهرت جهانی دارد.
از این گیاه برای تأمین سلامت موها و جلوگیری از ریزش بیش از حد معمول آنها
استفاده می شود.
این گیاه در برگرداندن رنگ مو به موهای خاکستری و حتی درمان طاسی مشهور است.
برگ
ها و سرشاخه گل دار، بهترین قسمت گیاه رزماری است. این گیاه در تقویت معده
و برای مقابله با ضعف عمومی و خستگی مفرط نیز مفید است.
رزماری ضدتشنج و ضدروماتیسم بوده و در درمان نرمی استخوان و نارسایی کبد مؤثر است.
روغن رزماری، محرک سیستم اعصاب مرکزی است و ازنظر رایحه و اثر، گرم و نافذ است.
رزماری، گیاهی همیشه سبز و شاداب است و برگ دهی آن زمان مشخصی ندارد و دائماً درحال تحول است.
منبع: روزنامه کیهان
رضا رويگري - بازيگر و خواننده - به علت ناراحتي قلبي در بخش سي سي يو يكي از بيمارستانهاي تهران بستري شد.
به گزارش خبرنگار بخش موسيقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي بزرگي - مدير برنامههاي اين هنرمند - اعلام كرد: رضا رويگري صبح روز گذشته 18 اسفند ماه، دچار ناراحتي قلبي شده و پس از مراجعه به پزشك در بخش سي سي يو بستري شد.
او ادامه داد: به گفتهي پزشك معالج حال رويگري رو به بهبودي است اما بايد همچنان تحت مراقبت باشد.
به گزارش ايسنا، اين در حالي است كه قرار بود، رضا رويگري به زودي تور كنسرتهاي خود را در آلمان آغاز كند.
رضا رويگري متولد 1325 بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون است كه در عرصه موسيقي نيز به فعاليت مي پردازد.
رويگري تا كنون در فيلمهاي تلويزيوني «به کجا چنين شتابان»، «شکر تلخ»، «مختارنامه»، «سالهاي مشروطه»، «دارا و ندار»، «تاوان»، «ملکوت» و ...به ايفاي نقش پرداخته است.
ترانه انقلابي «ايران،ايران» نيز از آثار رضا رويگري در حوزه موسيقي است..با نزدیک شدن به ایام عید نوروز و شروع سال جدید بسیاری از خانواده ها خود به سبز کردن سبزه برای سفره هفت سین خود اقدام می کنند. در این مطلب قصد داریم تا شما را با راه هایی برای سبز کردن عنوان سبزه آشنا کنیم.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، برای تهیه سبزه عید، به خاطر داشته باشید که از بذر انواع سبزیجات می توانید استفاده کنید، هر کدام که در اختیار باشند. مقداری گندم، عدس، ماش در تمامی خانه ها یافت می شود.
در مورد سبز کردن این دانه ها، ارزان بودن بذرهای تهیه شده دست شما را برای تهیه انواع سبزه ها باز می گذارد بخصوص موقعی که بخواهیم در چند بشقاب یا در چند سینی سبزه ها را سبز کنیم. معمولا بذر گندم و جو ارزانتر از سایر بذرها هستند.
به خاطر داشته باشید که این گونه بذرها باید سالم و تازه باشند. اگر آنها را چند سال در خانه نگهداری کرده اید دیگر قوه رشد خود را از دست داده و سبز نمی شوند.
سبز کردن گندم
۱۲ روز مانده به عید، یک لیوان گندم درون کاسهای ریخته و به اندازه ۲ تا ۳ بند انگشت روی آن آب میریزیم و تا ۲ روز صبر میکنیم و طی این مدت ۲ بار آب آن را عوض میکنیم. وقتی گندمها شروع به جوانه زدن کردند، آب کاسه را خالی کرده و گندمها را درون یک دستمال نخی میریزیم.
سعی کنید دستمال همیشه مرطوب بماند. وقتی گندمها شروع به ریشه زدن کردند آنها را به آرامی از درون دستمال خارج میکنیم.
در ته ظرف مورد نظر، لایهای از پنبه را پخش کرده و گندم ریشه زده را درون آن ریخته و پخش میکنیم. روی گندمها را پارچهای نخی انداخته و هر روز روی آنها کمی آب اسپری میکنیم تا ساقه پیدا کند.
وقتی ساقه نقرهای رنگ شد پارچه را از روی آن برداشته وظرف را در زیر نور و جای خنک قرار داده، هر روز مقدار کمی آب در حدی که مرطوب بماند روی آنها اسپری میکنیم.
سبز کردن عدس
حدوداً ۱۵-۱۸ روز قبل از عید داخل کاسه مقداری عدس ریخته و با آب پر میکنیم و می گذاریم چند روز در دمای اتاق بماند. عدس معمولا آب را به خود جذب میکند. گاهی کنترل میکنیم و اگر آب عدس کشیده شده بود باز هم به آن آب اضافه میکنیم و می گذارم تا عدسها جوانه بزنند( گندم یا عدس داخل آب جوانه نمیزند. فقط باید کاملا خیس بخورند. وقتی عدس های خیس خورده را لای دستمال نم دار منتقل کنیم شروع به جوانه زدن می کنند.) بهتر هست که آب عدس را هر روز عوض کنیم چون ترشیده و کف میکند.
بعد از آن که عدسهایتان کمی جوانه زدند آنها را آبکش کرده و در ظرفهای مورد نظر ریخته و روی آنها را با دستمال حوله ی پوشانده و روی آنها آب بپاشید و کنار پنجره جای که نه سرد و نه زیاد گرم هست می گذاریم تا رشد کنند.
توجه داشته باشید هر روز باید عدسها را خیس کرده و آب اضافه آنها را بیرون ریخت. و حتما دستمال رویی را مرطوب نگهدارید. هیچوقت عدسهایتان را به صورت لایه نازک در ظرفتان نریزید. بهتر هست که کمی به صورت گنبدی شکل در آورید.
بعد از آن که جوانه ها مقداری رشد کرده و کمی سبز شد می توانید دستمال روی آن هارا برداشته و به آب دادن عدسها ادامه دهید و مطمئن باشین که نور طبیعی به آنها بخورد و حتما ظرفتان را گاهی بچرخانید تا سبزهها به صورت کج به طرف نور رشد نکنند.
سبز کردن قره ماش
دو لیوان قره ماش را درون کاسهای ریخته و تا ۲ بند انگشت آب روی آن، آب میریزیم. پس از ۴ روز ماشها سفید میشوند، پس آنها را درون دستمالی نخی میریزیم . پس از سه روز که ماشها جوانه زدند آنها را درون ظرف مورد نظری کهاز قبل ته آن لایهای از پنبه گذاشتهایم ، میریزیم و روی آنها را بادستمال خیس میپوشانیم.
پس از سه روز دستمال را از روی قره ماشها برمیداریم و در حدی که فقط مرطوب بمانند روی آنها، آب اسپری میکنیم و آنها را در آفتاب قرارمیدهیم.
این دانه ها طی ۲ هفته به شکل زیبایی رشد خواهند کرد و آماده خواهند شد تا سر سفره هفتسین قرار گیرند.
سبزه های کوزه ای
تهیه کوزه سبز نیز بسیار جالب است. با استفاده از یک کوزه سفالی و مقداری بذر ترهتیزک (شاهی) می توانیم سبزه کوزهای درست کنیم.
ابتدا کوزه را از آب پر می کنیم و برای مدت یک شبانه روز آن را همانطور پر از آب نگه می داریم تا جدار کوزه کاملاً خیس شود. سپس یک جوراب نایلونی روی کوزه می کشیم.
بذر شاهی را که قبلاً برای مدت بیست و چهار ساعت در آب خیس کرده ایم به آرامی با دست روی نایلون می کشیم طوری که بذرها که حالا دیگر بعد از خیس شدن کاملاً ژله ای شده اند به طور یکنواخت همه جا پخش شوند. بذر شاهی به آسانی به سطح جوراب نایلونی می چسبد.
کوزه را همواره پر از آب نگه می داریم. چون هر روز مقداری از آب کوزه تبخیر می شود باید به طور مرتب در آن آب بریزیم. آب از داخل کوزه به جداره آن راه یافته و به بیرون تراوش نموده جوراب را مرطوب می کند به این ترتیب بذر شاهی جوانه زده و ریشه ها به سطح بیرونی کوزه می چسبند.
کوزه را در محل پر نور قرار دهید و گاه گداری آن را بچرخانید تا نور به همه جای آن برسد. بعد از چند روز کوزه سبز شده و از تماشای آن لذت خواهید برد.
توصیه های کلی برای تهیه سبزه عید
- استفاده از ظروف سفالی و چینی نتیجه بهتری خواهد داشت تا ظروف پلاستیکی.
- هر قدر قطر بستر کمتر باشد عمر سبزه بیشتر می شود.
- آبی که در طی مراحل کشت سبزه عید استفاده می کنید آب ولرم باشد.
– اگر در محیط گرم و خشک زندگی می کنید تا مرحله ای که جوانه ها هنوز به یک سانت نرسیده اند از پارچه مرطوب استفاده کنید.
وی افزود: ماهی قرمز، گلدفیش یا نام علمی آن کاراسیوس اوراتوس از معمولترین ماهیهایی است که در منزل میتوان از آنها نگهداری کرد، این حیوان کوچک خانگی که بسیار جذاب و دوستداشتنی است در صورت مراقبت مناسب میتواند تا چند سال در کنار ما در منزل زندگی کند.
انور بیان داشت: طول عمر 10 تا 20 ساله برای ماهی قرمز غیر معمول نیست و طول عمر بیش از 40 سال نیز برای آن ثبت شده است.
وی در ارتباط با شرایط نگهداری ماهی قرمز افزود: ماهی قرمز به عواملی نظیر هوا، دما، آب و غذا به مقدار مناسب نیاز دارد تا هم خود سالم بماند و هم احتمالا سلامتی ما را به مخاطره نیندازد.
انور با بیان اینکه ماهی قرمز در دمای بالای 25 درجه سانتیگراد آسیبپذیر بوده و تغییرات ناگهانی دما سبب مرگ آنها میشود، مناسبترین دما برای این ماهی را بین 10 تا 25 درجه سانتیگراد دانست و تصریح کرد: استفاده از آب شهری نیز برای ماهی قرمز مشکلی ایجاد نمیکند، فقط برای خارج شدن کلر، قبل از عوض کردن آب ظرف حاوی ماهی، بگذارید که آب به مدت حداقل 24 ساعت در ظرف مجزا بماند.
وی با تأکید بر اینکه بهتر است هر هفته یک یا دو نوبت و فقط نیمی از آب ظرف ماهی تعویض شود، افزود: در مورد غذا هم اگر در شبانهروز یک یا دو نوبت غذا به ماهی بدهیم، نیاز آن برطرف میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان راور بیان داشت: غذاهای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات در این میان مناسب هستند و حتیالامکان از غذاهای آماده آن هم به اندازهای که در آب باقی نماند بهتر است استفاده شود.
انور گفت: کارشناسان دامپزشکی طی نظارتهای ادواری که از مراکز تهیه، تکثیر و پرورش ماهیان بهعمل میآورند، ضمن نمونهبرداری از آب و ماهی موارد بیماریهای ویروسی، باکتریایی، انگلی و قارچی را که به عنوان بیماریهای اولویتدار اعلام شده است در آزمایشگاه مورد بررسی قرار داده و با موارد غیربهداشتی برخورد میکنند.
وی عنوان کرد: در صورت عدم رعایت بهداشت، این موجود زنده نیز میتواند همانند سایر موجودات، بیماریزا شود که مهمترین آنها بیماریهای گوارشی و زخمهای پوستی هستند و در همین ارتباط کودکان، افراد مسن و کسانی که دچار نقص سیستم ایمنی هستند، حساسیت بیشتری دارند.
وی تصریح کرد: از میان بیماریهای مشترک بین آبزیان و انسان که ممکن است، مخاطرات بهداشتی به همراه داشته باشد، میتوان به اریزپیلوئید، ویبریوز، سالمونلوز، میکوباکتریوم ماریوم، کلوستریدیوم بوتولینوم، یرسینیوز و ... اشاره کرد.
انور با اشاره به توصیههای بهداشتی گفت: ماهی قرمز شب عید خود را از مراکز معتبر تحت نظارت شبکههای دامپزشکی تهیه کنید و از دستکش به ویژه برای افراد حساس و دارای سوابق آلرژی استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: در صورت عدم تمایل به نگهداری ماهی پس از ایام نوروز، از رهاسازی ماهی در منابع آبی خودداری شود و میتوان از مکانهای مشخص شده توسط شهرداری استفاده کرد.




.:: This Template By : web93.ir ::.