+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
سيب زميني پوست كنده= 500 گرم
گوشت چرخ كرده= 250 گرم
پياز متوسط= 2 عدد
روغن مايع= 4 قاشق سوپخوري
تخم مرغ آپ پز= 3 عدد
جعفري خرد كرده= 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي =1 قاشق سوپخوري
كره= 150 گرم
نمك و فلفل= به اندازه كافي
طرز تهیه:
پياز را خرد كرده و در داخل روغن سرخ مي كنيم. گوشت چرخ كرده را با پياز مخلوط مي كنيم و مي گذاريم تا روي حرارت آب پياز و گوشت كشيده شود و گوشت تفت داده شود. سپس رب گوجه فرنگي را در يك ليوان آب حل كرده، نمك و فلفل اضافه مي كنيم و آن را روي گوشت و پياز مي ريزيم و بعد از دو جوش، تخم مرغ هاي پخته شده را داخل آن رنده مي كنيم. جعفري هاي خرد شده را نيز اضافه مي كنيم و بعد از چند ثانيه مواد را از روي حرارت بر مي داريم. داخل سيب زميني ها را خالي مي كنيم به طوري كه ته آن آسيب نبيند و سوراخ نشود. سپس سيب زميني ها را در كره مايع مي غلطانيم و داخل آنها را با مواد آماده شده پر مي كنيم و در ظرفي مي چينيم و 2 قاشق كره و نصف ليوان آب نيز اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا بپزد. مي توان سيب زميني ها را داخل دو ظرف نسوز چيد و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه فارنهايت و يا در كيك پزهاي خانگي پخت.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده کم چرب=600 گرم
فیله مرغ=2 عدد
جعفری و شوید=200 گرم
تخم مرغ=3 عدد
پنیر موتزارلای رنده شده=50 گرم
زعفران=2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
روغن مایع=1 پیمانه
پیاز=2 عدد متوسط
طرز تهیه:
1.گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده،پیاز،نمک،فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید.
2.گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید.
3.فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید.
4.رولت را در فر با حرارت 250 درجه سانتیگراد یا 464 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه قرار دهید.
در نهایت می توانید این غذا را همراه برش های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم براي چهار نفر :
نخود-لوبیای سفید=روی هم رفته یک لیوان بزرگ
گوجه فرنگی=2 عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده=2 عدد متوسط
فلفل سبز تازه=2 تا 3 عدد
نمک،فلفل و آبلیمو=به مقدار لازم
گوشت گوسفند با استخوان و چربی=500 گرم
سيب زميني شسته شده با پوست=4 یا 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی= يك قاشق غذا خوري
سير ( به دلخواه = يك حبه بزرگ 
طرز تهيه :
نخود و لوبيا را از شب قبل در مقداري آب ( سه برابر حجم خيس نخورده نخود و لوبيا ) خيس كنيد .
گوشت را همراه چربي و استخوان به همراه نخود و لوبيا، يك عدد از پيازها، يك حبه سير و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبي بريزيد و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشيده سرد به آنها اضافه كنيد . ( دقت كنيد هنگامي كه گوشت را ميپزيد از ابتدا به آن نمك و ادويه نزنيد چون باعث ديرپز شدن گوشت ميشود )
اگر از ديزي گلي استفاده ميكنيد ، توجه داشته باشيد كه حتما از شعله پخش كن بين شعله مستقيم و ظرف ديزي استفاده كنيد . اين ظرف زمان پخت را طولاني تر و درعوض طعم غذا را خيلي بهتر و غذا را جا افتاده تر ميكند .
بعد از حدود يك ساعت و نيم فلفل سبز ها را به ديزي بيفزائيد .
در تمام مراحل پخت دقت كنيد كه شعله زير ظرف ملايم باشد تا غذا جا بيفتد . يك ساعت بعد از اضافه كردن فلفل ، سيب زميني ها را با پوست داخل غذا بريزيد .
پيازي كه اول به غذا اضافه كرديد از ظرف خارج كنيد و دور بيندازيد . چربي گوشت را نيز از ظرف خارج كنيد . به همراه يك عدد پياز باقيمانده خوب بكوبيد ؛ ( ميتوانيد اول پياز باقيمانده را ريز رنده كنيد بعد چربي را بكوبيد و با هم مخلوط كنيد ) و داخل غذا بريزيد . در اين مرحله كه گوشت و نخود – لوبيا نرم و پخته شده اند، نمك و فلفل سیاه را به ميزان دلخواه به غذا اضافه كنيد .
در صورتي كه غذاي شما رنگ دلخواهتان را نداشت ميتوانيد از يك قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي سرخ شده در كمي روغن ، داخل غذا استفاده كنيد . ( سرخ كردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بين بردن بوي خامي رب و همچنين بهتر كردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ كردن رب يك قاشق چايخوري زعفران دم كرده هم به آن بيفزايئد نتيجه بهتري ميگيريد )
اين غذا هر چه زمان پختش طولاني تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر ميشود .
معمولا اين غذا را با آب زياد درست ميكنند . و بهتر است اول كار به اندازه كافي در ظرف آب بريزيد كه مزه غذا در اثر اضافه كردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثير قرار نگيرد .
فراموش نكنيد كه آبليمو را هنگام سرو  غذا ، داخل ظرف بريزيد ؛ در غير اينطورت طعم غذا در اثر جوشيدن آبليمو تلخ ميشود .


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده =300 گرم 
شويد=300 گرم 
باقلا سبز بدون پوست =300 گرم 
برنج =150 گرم
روغن=4 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين =به ميزان لازم 
تخم مرغ  =1 عدد
پياز داغ =3 قاشق غذاخوري 
زعفران حل شده =1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
باقلا را پاك كنيد. پوست دوم آن ها را نيز درآوريد، يعني هر دو پوست دانه ي باقلا را جدا كنيد.
شويد را هم پاك كرده و بشوييد. بعد از اينكه آب اضافي آنها خارج شد، ريز خرد كنيد.
از چند ساعت قبل برنج را خيس كنيد.
گوشت، باقلا، شويد، برنج خيس شده، تخم مرغ ، 1 قاشق پياز داغ، نمك، فلفل، كمي زردچوبه و زعفران را مخلوط كرده و خوب ورز دهيد تا مواد كوفته چسبندگي پيدا كند و كوفته ها هنگام پخت باز نشوند.
2 قاشق پياز داغ را در قابلمه بريزيد و با كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد و مقداري آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا جوش بيايد.
سپس از مواد كوفته به اندازه يك پرتقال كوچك برداشته، در دست گرد كنيد و داخل آب جوش قابلمه بگذاريد.
حرارت را كم كرده و بگذاريد كوفته ها با حرارت ملايم بپزند و مغز پخت شوند.
در صورت دلخواه مي توانيد چند عدد آلو خشك و يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي در آب كوفته بريزيد.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم برای کوبیده مرغ:
گوشت مرغ چرخکرده=500 گرم
دنبه ی گوسفند=50 گرم
پیاز متوسط رنده شده آبگرفته=1 عدد متوسط
نمک و فلفل و زعفران=به میزان لازم
مواد لازم برای کوبیده گوشت:
گوشت چرخکرده گوسفند=500 گرم
پیاز رنده شده آبگرفته=1 عدد متوسط
نمک و فلفل=به میزان لازم
گوجه فرنگی ،جعفری،ریحان و لیموترش=برای تزئین
طرز تهیه:
1. گوشت مرغ را همراه با دنبه چرخکرده گوسفند،پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعران با هم مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه خوب ورز دهید.
2. گوشت گوسفند را هم به همین ترتیب،با پیاز رنده شده آبگرفته و نمک و فلفل مخلوط کرده و کاملا ورز دهید و هر دو گوشت عمل آمده را جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.
3. اکنون اول گوشت گوسفند را به سیخ بکشید و نصف دیگر سیخ را گوشت مرغ بکشید و با انگشت آن را حالت دهید.
4. کباب دو رنگ را روی کباب پز بگذارید و سیخ کباب را مرتبا پشت و رو کنید تا کباب نسوزد.
5. بعد از پخت کباب را در ظرف کشیده و با گوجه فرنگی کباب شده و جعفری و ریحان و لیمترش تزئین کنید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت بدون چربي دو بار چرخ شده= 750 گرم
كرفس خرد شده ريز= 2 پيمانه
آرد سوخاري= سه چهارم پيمانه 
شير پاستوريزه= 5/1 پيمانه 
تخم مرغ=  1 عدد 
پياز سرخ شده ريز =3 قاشق غذاخوري 
سبزي هاي معطر (نعناع، ترخون، مرزه)= 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي= 2 قاشق غذاخوري
زعفران= 1 قاشق چاي خوري 
دارچين= 1 قاشق مرباخوري 
نمك و فلفل= به ميزان دل خواه
روغن مايع=  4 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا آرد سوخاري را در شير سرد حل كرده و كنار مي گذاريم.
سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمك، فلفل، دارچين، زعفران، پياز داغ، سبزي هاي معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط مي كنيم.
كرفس خرد شده ي ريز را با 2 قاشق غذاخوري روغن مايع كمي تفت مي دهيم و به مواد گوشتي اضافه مي كنيم.
مخلوط شير و آرد سوخاري را نيز اضافه مي كنيم و خوب ورز مي دهيم.
سپس در ته قالب مكعب مستطيل به ابعاد 10× 30 سانتي متر، كاغذ روغني مي اندازيم و مايه ي متيلف را به صورت يك جا در قالب ريخته و با دست مرطوب فشار مي دهيم تا به طور كامل فشرده و بدون منفذ شود.
بعد سطح آن را صاف كرده و رب گوجه فرنگي را، با 2 قاشق غذاخوري روغن مايع باقي مانده مخلوط نموده و روي سطح گوشت مي ماليم.
درب ظرف را با كاغذ آلومينيوم مي بنديم و به مدت 5/1 ساعت در طبقه ي دوم فر با حرارت 350 درجه ي فارنهايت يا 175درجه ي سانتي گراد، مي پزيم.
بايد توجه كنيم كه فر را از يك ربع قبل روشن كرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگي را در ظرف مناسبي ريخته و متيلف را در ديس برمي گردانيم.
آن گاه با كارد تيز آن را برش داده و از سس باقي مانده، بر روي متيلف مي ريزيم و اطراف آن را با هويج پخته شده، سيب زميني سرخ شده يا هر نوع سبزيجات فصل پخته شده تزيين مي كنيم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=250 گرم
پیاز رنده شده=3 عدد
فلفل دلمه ای رنده شده=1 عدد
آرد نخودچی=4 قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده=4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه=به اندازه لازم
زیتون بدون هسته=به مقدار لازم
روغن مایع=به مقدار لازم
گوجه فرنگی=3 عدد
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
سیر=2 حبه
پیاز سرخ کرده=4 قاشق غذاخوری
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
آب=2/1 لیوان
ادویه کاری=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید.
2. پیاز را روی گوشت رنده کرده،فلفل دلمه ای رنده شده را نیز اضافه کنید.آرد نخودچی و جعفری ریز شده را هم اضافه کرده و همه مواد را خوب ورز دهید.نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.
3. مقداری از گوشت را برداشته و در دست باز کنید. یک زیتون وسط گوشت گذاشته و کاملا گوشت را مانند توپ گلوله کنید.
4. کوفته ها را در روغن تفت دهید. دو عدد گوجه فرنگی رنده شده را به کوفته های سرخ شده اضافه کنید و رب گوجه فرنگی،سیر رنده شده و پیاز داغ را هم بیفزایید.
5. در آخر،آب لیمو ترش و نصف لیوان آب بریزید و اجازه دهید بپزد.
6. چند زیتون را حلقه حلقه کنید و به غذا اضافه کنید و بگذارید آب غذا کاملا کشیده شود.
سپس ان را در سرو و نوش جان کنید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
سیب زمینی= 4 الی 5 عدد متوسط
تخم مرغ= 3 الی 4 عدد
پیاز =2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده= 400 گرم
نخودفرنگی= یک فنجان پخته شده
شیر = یک سوم لیوان
نمک ؛ فلفل زردچوبه= به میزان لازم
زعفران آب کرده= 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز را خوردکرده سرخ می نماییم. گوشت چرخکرده را اضافه کرده بعداز تفت دادن نمک، ادویه، زردچوبه و رب را نیز اضافه می کنیم. کمی تفت داده با یک سوم لیوان آب می گذاریم بپزد (مثل مایه ماکارونی) درآخر نخودفرنگی را اضافه می کنیم.
سیب زمینی ها را پخته له کرده با شیر و تخم مرغها هم می زنیم. زعفران را اضافه کرده و مایع را در قیف می ریزیم.
ته ظرف نسوز خود را از مایه گوشت ریخته و با قیف مایه سیب زمینی را بصورت شکوفه روی مایه شکل می دهیم تا تمام ظرف را پرکند. اگر قیف موجود نبود خمیر سیب زمینی راروی مایه گوشت صاف می ریزیم. سپس ظرف نسوز را در فر قرار داده با درجه متوسط گریل را روشن می کنیم. وقتی روی سیب زمینی ها طلایی شد از فر درآورده و صرف می کنیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم برای 6 نفر:
برنج=1 کیلو
گوشت بی استخوان=یک و نیم کیلو
ماست=2 لیوان
پیاز=5 عدد
روغن=3 قاشق غذاخوری
سیر=7 حبه
زنجبیل تازه رنده شده=1 قاشق چایخوری
نمک،فلفل و زردچوبه=1 قاشق چایخوری
ادویه هندی=1 یا 2  قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی=2 عدد
نعناع و گشنیز=1 پیمانه
لیمو ترش تازه=نصف یک عدد
کره=50 گرم
زعفران=نصف قاشق چایخوری
شیر=1 استکان
طرز تهیه:
1. ابتدا برنج را بشویید و با مقداری نمک خیس کنید.
2. 4 عدد از پیازها را خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را درشت خرد کرده و در ظرف گودی بریزید.
3. ماست و پیازهای سرخ کرده را به اضافه نصف یک پیاز خام خرد شده به گوشت اضافه کنید و سیر،زنجبیل رنده شده و تمام ادویه های ذکر شده را به آن بیفزایید. سپس تمام مواد را مخلوط کنید و بگذارید چند ساعتی بماند.اگر این مواد را از شب آماده کنید و در یخچال بگذارید و صبح بپزید،طعم بهتری خواهد داشت.
4. هنگام پختن گوشت،گوجه فرنگی رنده شده و نعناع و گشنیز خرد شده را به مخلوط بیفزایید. دقت کنید نباید در قابلمه را گذاشت چون ماست آن می برد. همچنین باید مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.آب مواد که خشک شد با کمی روغن کمی تفت دهید. اگر روغن پیازداغ کافی باشد احتیاجی نیست دوباره روغن بریزید.
5. بعد کمی آبجوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد اما نباید له شود.
6. پس از پختن و خشک شدن آب آن هنگام دم کردن پلو،مواد گوشتی را لابلای پلو بدهید و در آخر پیازداغ،آبلیمو،شیر،نعناع و کمی گشنیز و زعفران آبکرده را روی پلو بدهید و در قابلمه را ببندید.
7. بعد از دم کشیدن پلو را هم بزنید و در دیس بکشید و سر سفره ببرید.
نکته: ادویه هندی در این غذا شامل زیره سیاه،میخک،هل و دارچین است.
بریانی یکی از معروفترین غذاهای هندی است که در مهمانی ها و عروسی ها آن را تهیه می کنند و بسیار خوشمزه می باشد.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶

سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود
ولی می توان به  جای جلبک از برگ مو استفاده کرد.
مواد لازم :
آب =   3  اِستكان
سركه =  3/1 اِستكان
شكر = 3/1 اِستكان
نمك =  3 قاشق چايخوری
جلبك دريايی يا برگ مو  =  4 تكه 20×20 و  ۴تكه20×4
مواد لازم  داخل رُل  :
اسفناج =  4 پر
ران گوساله =  100 گرم
شكر = 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ  = 2 عدد
ترشی زنجبيل رنده شده = 60 گرم
نمك  = 1 قاشق چايخوری
طرز تهيه :
سركه و شكرو نمك را با همزن خوب به هم می زنيم تا تبديل به سس شودكه همراه
 غذاخورده می شود . برنج را همراه نمك و آب بصورت صافی درست می كنيم پس از
دم كشيدن می گذاريم تا مقداری خنك شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت 
نوارهايی باريك برش می زنيم.
تخم مرغها را پخته و پوست می كنيم.اسفناج ها را در مقداري آب و نمك می پزيم. يك
 تكه حصير بامبو را باز می كنيم.(استفاده از حصير برای بهتر لوله شدن جلبك دريايی
 است).نوار باريك 4×20 سانتيمتری را در وسط جلبك دريايی20×20 از بالا به پايين باز
می كنيم. اين كار برای محكم تر شدن كمر جلبك است كه در هنگام لوله كردن از وسط 
ترك نخورد . يك لايه برنج روی جلبك يا برگ مو ريخته بطوريكه بالا و پايين آن حداقل 4 
سانتيمتر خالی باشد.برنج بايد يكدست و به قطر يك سانتيمتر پهن شود اكنون با 
انگشت از راست به چپ يك سانتيمتر از برنج را با دست خالی می كنيم اين خط در 
جهت عكس نوار جبلك است  سپس يك لايه گوشت و يك لايه اسفناج و يا لايه نازك
 كدو را در محل خالي قرار مي دهيم وبه آرامي از طرف نوار جلبك دريايی4 سانتيمتری
جلبك را لوله می كنيم. پس از لوله كردن،جلبك را 4 سانتيمتر با چاقوی تيز برش می
زنيم. غذا آماده سِرو است. اميدوارم خوشتون اومده باشه .
                       


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش