** در انواع پلوي مخلوط ميتوانيد به دلخواه موادي را كم يا زياد كنيد . در اين غذا ميتوانيد از قارچ استفاده نكنيد يا همراه قارچ از نصف يك عدد فلفل دلمه اي نيز استفاده كنيد ( براي عطر و طعم بهتر ) و يا محصولاتي از اين دست .
*** دقت كنيد اندازه مخلوط دارچين و ادويه پلويي به حدي نباشد كه مزه غذا به تلخي بزند .
**** در صورت استفاده از رب گوجه فرنگي به جاي گوجه ، دو قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي كافي است .

2. تکه های استیک را در ظرف عمق داری بریزید.
3. پیاز+گوجه
فرنگی+فلفل سبز را در مخلوط کن ریخته خوب با هم مخلوط کنید تا سس نرمی بدست
آید سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
4. سس بدست آمده را روی تکه های استیک ریخته و با دست مواد را با هم مخلوط کنید بطوریکه تمام سطح استیک ها به سس آغشته شود.
5. ظرف را به مدت 1 روز کامل در یخچال قرار دهید تا استیک ها مزه دار شوند.
6. تکه های استیک را روی دستگاه مخصوص قرار داده با حرارت کم بپزید.
7. کمی روغن زیتون با سس کچاپ را با هم مخلوط کرده در حین پخت با یک برس روی استیک بکشید.

8. استیک ها را در ظرف چیده اطراف آن را با جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.

2. نخود خیس خورده و آبکش شده + سبزیجات + بیکینگ پودر + آرد+ادویه را
در مخلوط کن ریخته با هم خوب مخلوط کنید. نخود نباید زیاد نرم شود.
3. گوشت چرخ کرده را در مخلوط کن ریخته با مواد مخلوط کنید.

4. مواد بدست آمده را در ظرفی ریخته به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
5. سپس از مواد به صورت شکل زیر قالب زده و فلافل ها را در روغن با حرارت کم سرخ کنید.


6. فلافل را در ظرف چیده اطراف آن را با سبزیجات و گوجه فرنگی تزئین کنید.
نکته: نخود باید به مدت یک شبانه روز کامل خیس خورده باشد.




4. يك عدد زرده تخم مرغ را بزنيد و با برس روي هر كدام از نانها بكشيد و روي نانها كمي رازيانه بپاشيد.
.:: This Template By : web93.ir ::.