+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم براي 4 نفر:
برنج= 3 پيمانه
لوبيا سبز خرد شده = 100 گرم
مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا= 100 گرم
پياز= يك عدد
گوجه فرنگي= 4-5 عدد
قارچ= در صورت تمايل 4-5 عدد خلال شده
زرد چوبه و نمك = به مقدار لازم
زعفران دم كرده= به مقدار لازم
مخلوط دارچين و ادويه پلويي=به مقدار لازم
طرز تهيه :
برنج را از چند ساعت قبل در مقداري آب سرد و نمك خيس كنيد . ( آب سرد براي بالا بردن مقاوت برنج است كه هنگام پخت نشكند ولي اگر زمان كافي نداريد در مقداري آب ولرم برنج را خيس كنيد )
سويا را خيس كنيد و بعد با يك عدد پياز و گوشت چرخ كرده خوب ميكس كنيد تا يك دست شود .
در تابه اي مقدار كمي روغن بريزيد و مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده را با كمي زرد چوبه ( يك قاشق چايخوري ) در آن كمي سرخ كنيد تا آب آن كشيده شود . گوجه فرنگي ها را خوب ميكس كنيد ( يا ريز رنده كنيد ) و نيمي از آنها را به مواد بيفزايئد .
( استفاده از گوجه ميكس شده به خاطر استفاده كمتر از روغن است ولي در صورت تمايل ميتوانيد به جاي گوجه ميكس شده از رب گوجه استفاده كنيد و روغن بيشتري بريزيد )
وقتي گوجه خوب به خورد مواد رفت لوبيا سبز را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد .
در صورت تمايل به استفاده از قارچ در اين غذا ، در اين مرحله قارچ را در ظرف ديگري با حرارت زياد سرخ كنيد و به مواد بيفزائيد .
مواد را خوب با هم مخلوط كنيد و باقيمانده گوجه هاي ميكس شده را در تابه بريزيد و اجازه دهيد مايه لوبياپلو خوب پخته شود . ( حدود 30 دقيقه ) و در آخر نمك و ادويه غذا را اندازه كنيد . دقت كنيد كه وقتي مواد خوب پخته شد بايد آب آن هم كامل كشيده شده باشد تا برنج را خمير نكند .
در يك قابلمه مناسب آب جوش بياوريد و برنج را در آن بريزيد و بعد از زمان لازم ، برنج را آبكش كنيد .
كف قابلمه را به دلخواه نان لواش يا سيب زميني بچينيد ( براي ته ديگ ) و برنج را به صورت زير دم كنيد :
روي ته ديگ را يك لايه برنج بريزيد بعد يك لايه از مايه لوبيا پلو  و مقدار خيلي كم مخلوط دارچين و ادويه پلويي ، دوباره يك لايه برنج بريزيد و يك لايه از مايه و كمي مخلوط دارچين و ادويه پلويي تا مواد تمام شود . دقت كنيد كه لايه آخر برنج باشد تا مواد خشك نشوند و روي برنج را كمي از مخلوط دارچين و ادويه بريزد و در آخر حدود نصف استكان زعفران دم كرده را روي كل مواد بريزيد . 
بعد كمي آب – روغن داغ روي آن بريزيد و دم كني را روي قابلمه قرار دهيد و اجازه دهيد تا حداقل يك ساعت دم بكشد . و بعد در ظرف مناسب سرو كنيد .
* اين روش با استفاده از مخلوط گوشت چرخ كرده و سوياست . كه هم زمان كمتري نياز دارد و هم براي كساني كه به خواص سويا اهميت ميدهند لذت بخش تر است !!  ولي معمولا براي اين غذا ( به صورت مجلسي )  از گوشت فيله گوسفند يا راسته گوساله استفاده ميشود . كه هم زمان بيشتري براي طبخ غذا نياز داريد و هم نسبت به روش بالا از سلامت كمتري برخوردار است . در صورت تمايل به استفاده از  روش دوم،  ابتدا گوشت را همراه يك عدد پياز بپزيد و بعد باقي مراحل را انجام دهيد ...


** در انواع پلوي مخلوط ميتوانيد به دلخواه موادي را كم يا زياد كنيد . در اين غذا ميتوانيد از قارچ استفاده نكنيد يا همراه قارچ از نصف يك عدد فلفل دلمه اي نيز استفاده كنيد ( براي عطر و طعم بهتر ) و يا محصولاتي از اين دست .


*** دقت كنيد اندازه مخلوط دارچين و ادويه پلويي به حدي نباشد كه مزه غذا به تلخي بزند .


**** در صورت استفاده از رب گوجه فرنگي به جاي گوجه ، دو قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي كافي است .


***** هنگام آبكش كردن برنج براي پلو هاي مخلوط سعي كنيد برنج را كمي زنده تر از زماني كه ميخواهيد پلوي ساده دم كنيد برداريد كه غذا در آخر كار ظاهر بهتري داشته باشد .


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
این کوکو بسیار ساده و سریع آماده می شود و در عین حال بسیار لذیذ است.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= 500 گرم
هویج رنده شده= 3 عدد متوسط
فلفل دلمه ای= 1 عدد متوسط
زرشک= 2 ق غ
پیاز= 1 عدد بزرگ
تخم مرغ= 3 عدد
نمک ، فلفل ، ادویه= مقداری
طرز تهیه :
1.گوشت چرخ شده را با پیاز خرد شده در ماهیتابه کمی تفت دهید.
2.نمک و ادویه وفلفل را اضافه کنید.
3.هویج رنده شده ، فلفل دلمه ای نگینی شده و زرشک شسته شده را به گوشت و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا مواد کمی نرم شود و آب آن کشیده شود.
4.سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کمی سرد شود.
5. مواد را در کاسه ای ریخته و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.
6. مواد را در ماهیتابه دردار که کمی روغن ریخته اید با شعله ملایم سرخ کنید.
توجه داشته باشید که دو طرف این کوکو باید سرخ شود.
7. سپس برش زده و در ظرف مناسبی با گوجه فرنگی و خیار شور تزئین کنید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
آرد گندم = 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده = 1 پیمانه
پیاز نگینی خرده شده= 1/2 پیمانه
جعفری خرده شده= 1/4 پیمانه
خمیر فوری= 1/2 قاشق مرباخوری
آب = 1/2 پیمانه
نمک . فلفل سیاه. زردچوبه= به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و آب را اضافه میکنیم خوب باقاشق به هم میزنیم تا مخلوط یکدستی بدست بیاید.
2. مخلوط را به مدت نیم ساعت استراحت میدهیم.
3. روغن را داغ میکنیم و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بر داشته و به شکل دایره شکل میدهیم و در روغن سرخ میکنیم .یک طرف ان که سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ میکنیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
تکه های گوشت گوساله=6 عدد
پیاز=1 عدد
گوجه فرنگی=1 عدد
فلفل سبز=1 عدد بزرگ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
سس کچاپ=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. گوشت را به تکه های نازک به شکل زیر برش دهید.


 


 


 

2. تکه های استیک را در ظرف عمق داری بریزید.
3. پیاز+گوجه فرنگی+فلفل سبز را در مخلوط کن ریخته خوب با هم مخلوط کنید تا سس نرمی بدست آید سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
4. سس بدست آمده را روی تکه های استیک ریخته و با دست مواد را با هم مخلوط کنید بطوریکه تمام سطح استیک ها به سس آغشته شود.
5. ظرف را به مدت 1 روز کامل در یخچال قرار دهید تا استیک ها مزه دار شوند.
6. تکه های استیک را روی دستگاه مخصوص قرار داده با حرارت کم بپزید.
7. کمی روغن زیتون با سس کچاپ را با هم مخلوط کرده در حین پخت با یک برس روی استیک بکشید.


 


 


 


 8. استیک ها را در ظرف چیده اطراف آن را با جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
نان باگت خشک شده=1 عدد
آب گوشت=1 لیوان
گوشت چرخکرده=250 گرم
پیاز متوسط=2 عدد
سیر=2 حبه
روغن مایع=3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
گوجه فرنگی=1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
کره=1 قاشق غذاخوری
نمک=به میزان لازم
طرز تهیه:
1. نان را به ابعاد 2 سانت به شکل مکعب ببرید،داخل سینی بچینید و در فر به مدت 10 دقیقه برشته کنید.
2. روی نان برشته شده آب گوشت داغ بریزید. بعد پیاز را پوست بگیرید،بشویید و ساطوری کنید.
3. در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. سیر را ریز خرد کرده به پیاز افزوده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل بریزید. بگذارید گوشت،مغز پخت شود. گوشت را روی نان بریزید.
4. برای آماده کردن سس،گوجه فرنگی را رنده کرده،داخل تابه ای کره را ذوب کرده سپس گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و نمک به ان اضافه کنید هم بزنید.بگذارید چند دقیقه بجوشد.
5. سس را از روی حرارت برداشته سپس آن را روی نان و گوشت بریزید و سرو کنید. در صورت تمایل می توانید غذا را با ماست و سیر تزئین کنید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
نخود خیس خورده=4 پیمانه
جعفری ریز شده=1 پیمانه
گشنیز ریز شده=1 پیمانه
شوید ریز شده=1 پیمانه
پیازچه=4 ساقه
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
پیاز=2 عدد
سیر=3 حبه
آرد=2 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل و زردچوبه=به میزان لازم
مواد لازم برای گوشت فلافل:
گوشت چرخکرده=400 گرم
پیاز رنده شده=1 عدد
ادویه=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیاز را همراه با گوشت با کمی روغن به مدت 10 الی 15 دقیقه تفت دهید. سپس کنار بگذارید تا کمی خنک شود.


 


 


 

2. نخود خیس خورده و آبکش شده + سبزیجات + بیکینگ پودر + آرد+ادویه را در مخلوط کن ریخته با هم خوب مخلوط کنید. نخود نباید زیاد نرم شود.
3. گوشت چرخ کرده را در مخلوط کن ریخته با مواد مخلوط کنید.


 


 


 

4. مواد بدست آمده را در ظرفی ریخته به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
5. سپس از مواد به صورت شکل زیر قالب زده و فلافل ها را در روغن با حرارت کم سرخ کنید.


 


 


 

6. فلافل را در ظرف چیده اطراف آن را با سبزیجات و گوجه فرنگی تزئین کنید.

نکته: نخود باید به مدت یک شبانه روز کامل خیس خورده باشد.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
برنج=400 گرم
نخودفرنگی پخته=1 لیوان
هویج رنده شده=4 عدد
روغن مایع=به مقدار لازم
گوشت بدون استخوان=نیم کیلو(مکعبی خرد شده)
پیاز=3 عدد
رشته پلویی=1 لیوان
نمک و فلفل و ادویه=به مقدار لازم
 طرز تهیه:
1. پیاز را به صورت خلال خرد کرده و با کمی روغن ان را تفت دهید سپس قطعات گوشت را به آن اضافه کنید و همراه با پیاز و کمی زرچوبه تفت دهید. وقتی آب آن تمام شد به ان آب اضافه کرده و بگذارید گوشت با حرارت ملایم به مدت 1و نیم الی 2 ساعت بپزد.
2. برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.
3. پیازهای باقی مانده را در روغن سرخ کرده،هویج رنده شده+نخودفرنگی پخته+رشته پلویی و قطعات گوشت را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
4. ته قابلمه نسوزی به اندازه ای 4 قاشق غذاخوری روغن ریخته مواد را ته قابلمه پهن کنید.
5. برنج آبکش شده را روی مواد ریخته سپس بگذارید برنج به مدت 30 الی 45 دقیقه دم بکشید.
6. پس از اینکه برنج دم کشید آنرا در دیس بزرگی برگردانید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم برای 6 نفر:
لوبیا چشم بلبلی= يك ليوان
یا نخود فرنگی تازه تقریبا 3 برابر لوبیا چشم بلبلی ( چون لوبيا خشك است و پس از خيس خوردن زياد ميشود همان يك ليوان كافي است .البته باز بستگي به دلخواه شماست )
شوید تازه= نیم کیلو ( از شوید خشک هم میتوان استفاده کرد.)
برنج= 4 پیمانه
رب گوجه= 5 قاشق غذاخوري
زعفران آب کرده= كمي
گوشت قیمه ای= حدود 600 گرم
پیاز= دو عدد متوسط
نمک و فلفل=به میزان لازم
روغن=کمی
ساقه سیر تازه یا حبه سیر= چند عدد به دلخواه ( در آب خيسانده و پوست کنده و ریز یا رنده ميكنيم)
ادویه مخلوط و معطر=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1.لوبیا را از یکی دو روز قبل خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید و با آب کم روی شعله ملایم بپزید تا آب آن بخوردش برود .( یا نخود فرنگی را از غلاف جدا و دانه کنید و بشویید و کنار بگذارید)
2.برنج را پاک کرده و از 2 ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس خرد کنید . گوشت گوساله بدون چربی را که مناسب قیمه باشد کوچک و به اندازه قیمه ای خرد کنید و بشوييد .
3.پیازرا پوست کنده و در روغن تفت دهید و گوشت را اضافه کرده و کمی مجددا تفت دهید تا رنگش عوض شود در همین حین کمی ادویه مخلوط و زعفران و سپس رب گوجه را اضافه کنید و با کمی آب آنرا بپزید . گوشت قیمه زودتر میپزد .
4. پس از پختن گوشت حالا لوبیا ی چشم بلبلی پخته شده ( یا نخود فرنگی) را اضافه کنید و نمک و فلفل ( با چاشنی آبلیمو ) آنرا بچشید و وقتی جوشید و آب آن کم شد خاموش کنید . رب آن را هم هرچه بيشتر بزنيد با زعفران و شويد هماهنگي ايجاد كرده و خوش رنگتر ميشود .
(لوبیا که قبلا پخته شده بود ولی نخود فرنگي ها را کمی بیشتر بجوشانید که درشت تر های آن هم بپزند . این مخلوط لابلای برنج کشیده میشود و دم میشود .)
آب را بجوشانید و برنج را بریزید و بپزيد و سپس آبکش کنید . شوید و سیر را میتوانید 
هم در لحظه آخر به آب جوشان برنج اضافه کنید و هم میتوانید سیر و شوید را پس از آبکش کردن برنج و هنگام کشیدن آن داخل قابلمه لایه به لایه همراه با مواد پخته شده اضافه کنید .
کمی زعفران و روغن داغ همراه با کره یا روغن حیوانی هم برای کشیدن برنج لازم دارید .
اين غذا معمولا با انواع ترشيجات و نارنج تازه و يا سالاد شیرازی سرو ميشود .


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم براي خمير:
شير گرم=250 گرم
آرد=600 گرم
تخم مرغ=1 عدد
سيب زميني آبپز=2 عدد
نمك=كمي
شكر=1 قاشق غذاخوري
خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
روغن=1 استكان
مواد لازم براي مايه گوشتي:
گوشت چرخ شده=500 گرم
فلفل دلمه=1 عدد
پياز رنده شده=1 عدد
پودر پاپريكا=1 قاشق غذاخوري
نمك و ادويه=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي=1 قاشق غذاخوري
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
طرز تهيه خمير:
1. سيب زميني ها را با گوشت كوب نرم كنيد سپس آرد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.
2. خمير را خوب ورز داده تا وقتيكه خمير صاف و يكدستي بدست آيد. خمير را به مدت 1 ساعت در جاي نسبتا گرمي قرار دهيد تا ور بيايد.
طرز تهيه مايه گوشتي:
1. در ماهيتابه اي كمي روغن ريخته و پياز را در آن تفت دهيد.
2. فلفل دلمه+گوشت چرخ شده+ادويه را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا وقتيكه گوشت خوب تفت بخورد و بپزد سپس ظرف را از روي حرارت برداشته كنار بگذاريد.
3. خمير را طبق شكل زير باز كرده،وسط هر كدام مقداري پنير پيتزا رنده شده پاشيده و كمي از مايه گوشتي با قاشق روي آن بگذاريد سپس روي مايه گوشتي كمي پنير پيتزا بپاشيد و خمير را طبق شكل زير بپيچيد.


 


 


 


 


 


 

4. يك عدد زرده تخم مرغ را بزنيد و با برس روي هر كدام از نانها بكشيد و روي نانها كمي رازيانه بپاشيد.
5. نانها را در سيني فري با فاصله از هم بچينيد سپس سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد به مدت 20 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگرا د بگذاريد تا نانها بپزند و روي آنها طلايي رنگ شود.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=500 گرم
پياز رنده شده=2 عدد
طعم دهنده مگي=1 عدد
سير له شده=2/1 قاشق چايخوري
قارچ تازه خرد شده=200 گرم
جعفري ريز شده=1 ليوان
ادويه كاري=1 قاشق چايخوري
نان لبناني=1 عدد
روغن زيتون=3/1 ليوان
مواد لازم براي سس:
ماست=1 و 2/1 ليوان
سس مايونز=2 قاشق غذاخوري
ارده=2 قاشق غذاخوري
پودر سير=كمي
آبليمو=2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و سماق=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. نان لبناني را به صورت مكعب هاي كوچك برش داده سپس آنها را در كمي روغن سرخ كنيد. مكعب هاي نان را در صافي بريزيد تا روغن اضافي آن برود.
2. پياز رنده شده+سير له شده را در روغن تفت داده سپس گوشت چرخ شده +قارچ خرد شده+طعم دهنده مگي را به آن اضافه كرده در روغن تفت دهيد تا وقتيكه گوشت خوب سرخ شود سپس نمك و فلفل و ادويه كاري را به آن اضافه كنيد.
3. مواد لازم براي سس را خوب با هم مخلوط كنيد.
4. مكعب هاي نان سرخ شده را در ظرف پيركسي ريخته سپس روي آن را با مواد گوشت بپوشانيد. روي گوشت را ابتدا سس و سپس روغن زيتون بريزيد.
5. روي روغن را جعفري ريز شده ريخته و سپس روي مواد را با نخود پخته شده و سماق تزئين كنيد.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش