مواد لازم براي خمير:
شير گرم=250 گرم
آرد=600 گرم
تخم مرغ=1 عدد
سيب زميني آبپز=2 عدد
نمك=كمي
شكر=1 قاشق غذاخوري
خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
روغن=1 استكان
مواد لازم براي مايه گوشتي:
گوشت چرخ شده=500 گرم
فلفل دلمه=1 عدد
پياز رنده شده=1 عدد
پودر پاپريكا=1 قاشق غذاخوري
نمك و ادويه=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي=1 قاشق غذاخوري
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
طرز تهيه خمير:
1. سيب زميني ها را با گوشت كوب نرم كنيد سپس آرد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.
2. خمير را خوب ورز داده تا وقتيكه خمير صاف و يكدستي بدست آيد. خمير را به مدت 1 ساعت در جاي نسبتا گرمي قرار دهيد تا ور بيايد.
طرز تهيه مايه گوشتي:
1. در ماهيتابه اي كمي روغن ريخته و پياز را در آن تفت دهيد.
2. فلفل
دلمه+گوشت چرخ شده+ادويه را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا وقتيكه گوشت
خوب تفت بخورد و بپزد سپس ظرف را از روي حرارت برداشته كنار بگذاريد.
3. خمير
را طبق شكل زير باز كرده،وسط هر كدام مقداري پنير پيتزا رنده شده پاشيده و
كمي از مايه گوشتي با قاشق روي آن بگذاريد سپس روي مايه گوشتي كمي پنير
پيتزا بپاشيد و خمير را طبق شكل زير بپيچيد.




4. يك عدد زرده تخم مرغ را بزنيد و با برس روي هر كدام از نانها بكشيد و روي نانها كمي رازيانه بپاشيد.
5. نانها
را در سيني فري با فاصله از هم بچينيد سپس سيني را در فري كه از قبل گرم
كرده ايد به مدت 20 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگرا د بگذاريد تا نانها
بپزند و روي آنها طلايي رنگ شود.