+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم براي كوفته:
گوشت چرخ كرده=نيم كيلو
پياز=1 عدد متوسط
تخم مرغ=1 عدد
نمك،فلفل ، زردچوبه،پودر ليمو عماني و پودر زيره=به مقدار لازم
سير رنده شده=1 حبه
شويد=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي پلو:
برنج شده شسته وخيس خورده=3 ليوان
هويج رنده شده=2 عدد
لوبيا سبز خرد شده=2/1 ليوان
سيب زميني خلال شده=2 عدد
پياز خلال شده=2 عدد متوسط
سير=2 حبه
نمك و ادويه=به مقدار لازم
جعفري و شويد ريز شده=2/1 ليوان
زعفران حل شده در آب=4 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1. ابتدا مواد لازم براي كوفته را با هم مخلوط كرده ورز دهيد سپس از هر كدام به اندازه يك گلوله كوچك برداشته در دست گرد كنيد. كوفته ها را در روغن فراوان با حرارت ملايم سرخ كنيد.


 


 


 

2.برنج را پخته و در صافي بريزيد تا آب آن كاملا برود.


 


 


 

3. براي تهيه سبزيجات كمي روغن در ماهيتابه ريخته پيازهاي خلال شده را به آن اضافه كرده تا كمي سرخ شود سپس لوبيا سبز را به پياز اضافه كرده بگذاريد به مدت 5 دقيقه روي حرارت ملايم سرخ شود.
4. هويج رنده شده را به مواد اضافه كرده كمي هم بزنيد سپس سيب زميني خلال شده+سير رنده شده+ادويه را مواد اضافه كرده هم بزنيد تا وقتيكه سيب زميني ها كمي سرخ شوند.


 


 


 

5. قالب مستطيل شكل پيركسي را آماده كرده سپس سطح آن را با كمي كره چرب كنيد. تا 3/1 ظرف را برنج پخته شده ريخته ،روي آن دو قاشق زعفران بريزيد سپس كوفته هاي گوشت را روي سطح برنج بچينيد.


 


 


 

6. روي سطح كوفته ها را سبزيجات آماده شده ريخته سپس روي سبزيجات را با نصف باقي مانده از برنج پر كنيد و روي برنج 2 قاشق زعفران حل شده در آب بريزيد.


 


 


 

7. روي ظرف را با آلومينيوم پوشانده سپس ظرف را به مدت 30 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا برنج دم بكشد.
8. ظرف را از فر خارج كرده در ديس برگردانيد.
نوش جان


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=500 گرم
تخم مرغ=1 عدد
پياز رنده شده=2 عدد
تخم مرغ آبپز=5 عدد
زيتون سبز=به مقدار لازم
جعفري ريز شده=4 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
آب داغ=1 ليوان
نمك و ادويه=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. گوشت چرخ كرده را با ادويه و جعفري ريز شده مخلوط كنيد سپس يك عدد تخم مرغ خام را به ان اضافه كرده مواد را با دست ورز دهيد.


 


 


 

2. گوشت را به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.
3. گوشت را از يخچال خارج كرده سپس به اندازه يك دايره از گوشت برداشته وسط آن را طبق شكل تخم مرغ آبپز گذاشته و اطراف ان را زيتون حلقه شده بگذاريد و دور تخم مرغ را با گوشت چرخ شده بپوشانيد.


 


 


 

4. در ظرف پيركسي 2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي+1 ليوان آب داغ را با هم مخلوط كرده دايره هاي گوشت را در ظرف كنار هم قرار دهيد.


 


 


 


 

5. ظرف را به مدت 1 ساعت با حرارت 200 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد يا تا زماني كه گوشت كاملا پخته باشد.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم براي خمير پاي:
آرد سفيد=1 و 2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
شير=3/1 ليوان
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
كره=1 و 2/1 قاشق غذاخوري
نمك=كمي
مواد لازم براي پاي:
گوشت چرخ شده=نيم كيلو
پياز=1 عدد بزرگ
سس سفيد=1 ليوان
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
نمك و ادويه=به مقدار لازم
طرز تهيه خمير:
1. آرد را با نمك و بيكينگ پودر الك كرده ،كره ذوب شده را به آن اضافه كرده هم بزنيد.
2. تخم مرغ و شير را به آرد اضافه كرده با دست مواد را ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود.


 


 


 

3. براي مواد داخل پاي ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده در كمي روغن سرخ كنيد سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه كرده همراه پياز تفت دهيد .
4. ادويه را به مواد اضافه كرده و مواد را به مدت 15 دقيقه تفت دهيد.


 


 


 

5. خمير پاي را در ظرف دايره اي به صورت زير پهن كرده و مواد را داخل خمير بريزيد.


 


 


 


 

6. روي تمام سطح گوشت را سس سفيد ريخته سپس روي سس را پنير پيتزا رنده شده بپاشيد.


 


 


 


 

7. ظرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در با حرارت 160 درجه سانتيگراد بگذاريد تا وقتيكه نان پاي بپزد و روي پنير طلايي رنگ شود.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده = 350 - 500 گرم
آرد نخودچی = نصف پیمانه
تخم مرغ = 1 عدد
پیاز = 2عدد
ادویه / نمک / فلفل / زردچوبه / =به مقدار نیاز
گشنیز خرد شده = 250 گرم
رب گوجه فرنگی = 2 قاشق سوپخوری
روغن = 3 قاشق سوپخوری
آب جوش = 3 لیوان
برنج نیم پز =1 پیمانه
طرز تهيه:
1. همه مواد را باهم ورز داده و گشنیز را در چند نوبت به مخلوط اضافه میکنیم تا وقتی حالت چسبندگی پیدا کردن ورز میدهیم بعد نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
2. یک عدد پیاز را با روغن تفت داده و رب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم تا خامی رب گرفته شود.
3. آب جوش را اضافه میکنیم و حرارت را کاملا کم میکنیم .
4. از مایه کوفته به اندازه نارنگی برداشته صاف و یکدست کرده در روغن سرخ میکنیم و به آب در حال جوش اضافه میکنیم و بعد از اینکه 15 - 20 دقیقه که در حالت ملایم جوشید غذا آماده خوردن میباشد.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
نان تست=به مقدار لازم
پنير ورقه اي=به مقدار لازم
گوشت چرخ شده=300 گرم
پياز رنده شده=1 عدد
گوجه فرنگي=2 عدد
فلفل دلمه سبز=1 عدد
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و ادويه=به مقدار لازم
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
سس بشامل
مواد لازم براي سس بشامل:
آرد سفيد=2 قاشق غذاخوري
كره=2 قاشق غذاخوري
پياز سفيد نرم شده=1 عدد
شير=2 ليوان
طرز تهيه سس بشامل:
1. كره را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد سپس پياز سفيد نرم شده را به كره اضافه كرده كمي تفت دهيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود سپس آرد را به كره اضافه كرده كمي تفت داده سپس شير را مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مايه نرمي حاصل شود.
طرز تهيه مايه گوشتي لازانيا:
1. پياز را در روغن تفت داده سپس گوشت را به همراه ادويه به پياز اضافه كرده همراه پياز به مدت 20 دقيقه تفت دهيد سپس گوجه فرنگي و فلفل دلمه ريز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. روي گوشت كمي آبجوش همراه رب گوجه فرنگي ريخته بگذاريد به مدت 30 دقيقه بپزد و آب آن تمام شود.
طرز تهيه لازانيا:
1. در ظرف پيركسي كمي سس بشامل ريخته و با قاشق روي آن را صاف كرده طوريكه تمام سطح ظرف را بپوشاند سپس نانهاي تست را به ترتيب كنار هم در ظرف بچينيد.


 


 


 


 

2. روي نانهاي تست را با پنير ورقه اي پوشانده سپس روي پنير را با مايه گوشتي بپوشانيد.


 


 


 


 


 


 


 


 

3. روي گوشت را با نانهاي تست پوشانده سپس روي تمام سطح نان سس بشامل ريخته و روي سس بشامل پنير رنده شده بپاشيد.


 


 


 


 


 4. ظرف را به مدت نيم ساعت در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.


 


 


 


 


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم براي 5 تا 6 نفر:
گوشت ماهيچه=نيم كيلو
چوب دارچين=1 تكه
برگ بو=1 عدد
سير=3 حبه
ميخك=3 عدد
پياز بزرگ=1 عدد
هل=2 حبه
هويج=1 عدد
سير رنده شده=2/1 قاشق سوپخوري
كره=50 گرم
پياز نگيني شده=1 پيمانه
پودر زنجبيل=1 قاشق سوپخوري
ليموعماني=3 عدد
ادويه،پودركاري=1 و 2/1 قاشق سوپخوري
گشنيز خرد شده=4 قاشق سوپخوري
زردچوبه=1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
برنج=4 پيمانه
گوجه فرنگي=3 عدد
آب گوشت=2 پيمانه
آب=3 پيمانه
بادام،صنوبر و كشمش=از هر كدام 4 قاشق سوپخوري
روغن مايع=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. ماهيچه را شسته ،به اندازه اي كه روي آن را بگيرد آب بريزيد. وقتي آب جوشيد كف آن را بگيريد سپس دارچين،برگ بو،سير،ميخك،هويج،پياز و هل را به آن اضافه كرده و بگذاريد ماهيچه كاملا پخته شود و حداقل 2 ليوان آب گوشت بماند.
2. نيمي از كره و 1 قاشق روغن مايع در قابلمه ريخته و سير رنده شده را اضافه كنيد كمي تفت دهيد سپس پياز را اضافه كرده و كمي كه تفت داده شده پودر زنجبيل را اضافه كنيد.
3. ليموعماني سوراخ شده،زردچوبه،ادويه و پودركاري را اضافه كرده،كمي تفت دهيد.
4. گشنيز،گوجه فرنگي،نمك و فلفل اضافه كنيد و مواد را كمي تفت دهيد.
5. آب گوشت را اضافه كنيد.
6. وقتي مواد جوشيد حرارت را ملايم كرده و بگذاريد به مدت 20 تا 30 دقيقه مواد با هم پخته شوند،سپس برنج را اضافه كرده و آب را به برنج اضافه كنيد.
7. نمك و روغن را به اندازه لازم اضافه كرده و وقتي برنج جوشيد حرارت آن را كم كنيد و بگذاريد برنج دم بكشد.
8. صنوبر و بادام پوست گرفته و كشمش را تفت داده،كنار بگذاريد.
9. ماهيچه پخته شده را در ظرفي بگذاريد.
10. بقيه كره را آب كرده و با كمي ادويه روي گوشت بماليد. 1 استكان آب ماهيچه اضافه كرده و در فر قرار دهيد تا روي آن طلايي شود(مواظب باشيد گوشت خشك نشود).
11. وقتي برنج دم كشيد آن را در ديس كشيده ماهيچه را روي برنج قرار داده و با بادام،صنوبر و كشمش روي برنج را بپوشانيد.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=ربع كيلو
جعفري ريز شده=1 ليوان
پياز رنده شده=1 عدد
گوجه فرنگي ريز شده=1 عدد
روغن زيتون=2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
پودر دارچين=كمي
نان عربي=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. تمام مواد را در ظرفي ريخته با هم مخلوط كنيد.


 


 


 


 


 2. نان عربي را از وسط باز كرده لاي آن از مايه گوشتي بكشيد و نان را ببنديد.
3. روي نان را با كمي روغن زيتون چرب كنيد.


 


 


 


 

4. نان را روي يك تكه آلومينيوم گذاشته سپس به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد. آلومينيوم را دور نان پيچيده ،نان را در سيني فر گذاشته،بگذاريد نان به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 تا 200 درجه سانتيگراد بپزد.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

5. نانها پس از خارج كردن از فر بايد كمي برشته شده باشد.


 


 


 


 

6. نانها را در ظرف چيده اطراف آن را با مواد دلخواه خود تزئين كنيد.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده=نيم كيلو
تخم مرغ=1 عدد
ادويه گوشت=1 قاشق غذاخوري
نمك=1 قاشق غذاخوري
ماست=3 ليوان
پياز حلقه شده=2 عدد بزرگ
ارده=3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1. گوشت چرخ كرده را با نمك و ادويه خوب ورز دهيد سپس به آن تخم مرغ اضافه كرده خوب هم بزنيد.
2. از گوشت به اندازه توپ هي كوچك برداشته در دست گرد كرده سپس در روغن سرخ كنيد.
3. ظرف پيركسي را كمي چرب كرده پيازهاي حلقه شده را در ظرف كنار هم بچينيد سپس توپ هاي گوشت را روي آن بچينيد.
4. 3 ليوان ماست را با 3 قاشق غذاخوري ارده و كمي نمك مخلوط كرده روي گوشت بريزيد.
5. ظرف را به مدت 15 الي 20 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي گوشت كمي طلايي رنگ شود.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=نيم كيلو
پياز=1 عدد
سير له شده=1 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز=كمي
زردچوبه=1 قاشق مرباخوري
گشنيز خرد شده=2/1 ليوان
سيب زميني=3 عدد
تخم مرغ=3 عدد
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
نمك و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. پيازها را به صورت خلالي خرد كرده در كمي روغن سرخ كنيد سپس گوشت چرخ كرده را به پياز اضافه كرده و در روغن تفت دهيد تا زمانيكه آب آن كاملا بخار شود سپس گشنير خرد شده،سير،نمك و فلفل و ادويه را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. به گوشت كمي آب اضافه كرده،سر ظرف را گذاشته،بگذاريد گوشت با حرارت ملايم به مدت 1 ساعت بپزد و آب آن تمام شود.
2. سيب زميني ها را به صورت خلالي خرد كرده در روغن فراوان سرخ كنيد و كنار بگذاريد.
3. نصف از گوشت چرخ كرده را در ظرف پيركسي ريخته سپس روي آن را با سيب زميني سرخ كرده بپوشانيد سپس نصف باقيمانده از گوشت را روي سيب زميني ها بريزيد.
4. تخم مرغ را در ظرفي شكسته با چنگال هم بزنيد سپس روي تمام سطح گوشت بريزيد.
5. روي تخم مرغ را با پنير پيتزا رنده شده بپوشانيد.
6. ظرف را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده بگذاريد ابتدا با حرارت پايين و درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بپزد. سپس بگذاريد با حرارت بالا و تا زمانيكه پنيرها ذوب شده و روي آن طلايي رنگ شود بپزد.
7. اين غذا را به صورت گرم ميل كنيد.
(دستور انحصاري آشپزآنلاين)


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
روغن جامد= نصف پیمانه
آب= نصف پیمانه
بکینگ پودر= یک قاشق سوپخوری ( که می شه 3 قاشق چایخوری)
نمک= 1 قاشق چایخوری
آرد= مقداری
قارچ= 250 گرم
کالباس= 300 گرم
فلفل دلمه= 2 عدد
پیاز= 1 عدد
نمک و فلفل و ادویه= مقداری
پنیر پیتزا= 250 گرم
زرده تخم مرغ= 1 عدد
رب گوجه= 1 قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
1. آب و روغن را در ظرفي مخلوط می کنیم، بيکینگ پودر و نمک را اضافه كرده و هم می زنیم.
2.  آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست چنگ می زنیم تا جایی که به دست نچسبد. این خمیر راکنار می گذاریم به مدت یك ساعت به صورت سرپوشیده.
3. پیازهای خلال شده را در مقداری روغن سرخ میکنیم، کالباس ها را که به صورت معکبی خرد کردیم به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را هم اضافه كرده و تفت می دهیم. وقتی مقداری سرخ شدن رب و نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم.
4. بعد از یک ساعت کف ظرف مناسب فر را ورق آلومینیوم قرار میدهیم و مقداری آرد روي آن می پاشیم. بعد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم. سپس مثل شکل زیر خمیر را از دو طرف برش های کوتاه می دهیم.


 


 


 


 

5. سپس از موادمان توی قسمت وسط خمیر می ریزیم. پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و در آخر هم هر تیکه از خمیر را روی مواد و تیکه ی بعدی را روی خمیر قرار میدهیم تا خمیر کاملاً بسته شود.


 


 


 


 

6. روی خمیر را هم یك عدد زرده تخم مرغ با برس می کشیم تا طلایی شود. به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم ( مدت زمان بستگی به فرتون داره، می تونین چک کنین ببین خمیر پخته یا نه)


 


 


 


 


 (دستور انحصاري آشپزآنلاين)


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش