

2.برنج را پخته و در صافي بريزيد تا آب آن كاملا برود.

3. براي تهيه سبزيجات كمي روغن در ماهيتابه ريخته پيازهاي خلال شده را
به آن اضافه كرده تا كمي سرخ شود سپس لوبيا سبز را به پياز اضافه كرده
بگذاريد به مدت 5 دقيقه روي حرارت ملايم سرخ شود.
4. هويج رنده شده را
به مواد اضافه كرده كمي هم بزنيد سپس سيب زميني خلال شده+سير رنده
شده+ادويه را مواد اضافه كرده هم بزنيد تا وقتيكه سيب زميني ها كمي سرخ
شوند.

5. قالب مستطيل شكل پيركسي را آماده كرده سپس سطح آن را با كمي كره چرب كنيد. تا 3/1 ظرف را برنج پخته شده ريخته ،روي آن دو قاشق زعفران بريزيد سپس كوفته هاي گوشت را روي سطح برنج بچينيد.

6. روي سطح كوفته ها را سبزيجات آماده شده ريخته سپس روي سبزيجات را با نصف باقي مانده از برنج پر كنيد و روي برنج 2 قاشق زعفران حل شده در آب بريزيد.


7. روي ظرف را با آلومينيوم پوشانده سپس ظرف را به مدت 30 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا برنج دم بكشد.
8. ظرف را از فر خارج كرده در ديس برگردانيد.
نوش جان

2. گوشت را به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.
3. گوشت را از يخچال
خارج كرده سپس به اندازه يك دايره از گوشت برداشته وسط آن را طبق شكل تخم
مرغ آبپز گذاشته و اطراف ان را زيتون حلقه شده بگذاريد و دور تخم مرغ را با
گوشت چرخ شده بپوشانيد.

4. در ظرف پيركسي 2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي+1 ليوان آب داغ را با هم مخلوط كرده دايره هاي گوشت را در ظرف كنار هم قرار دهيد.

5. ظرف را به مدت 1 ساعت با حرارت 200 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد يا تا زماني كه گوشت كاملا پخته باشد.

3. براي مواد داخل پاي ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده در كمي
روغن سرخ كنيد سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه كرده همراه پياز تفت دهيد .
4. ادويه را به مواد اضافه كرده و مواد را به مدت 15 دقيقه تفت دهيد.

5. خمير پاي را در ظرف دايره اي به صورت زير پهن كرده و مواد را داخل خمير بريزيد.

6. روي تمام سطح گوشت را سس سفيد ريخته سپس روي سس را پنير پيتزا رنده شده بپاشيد.

7. ظرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در با حرارت 160 درجه سانتيگراد بگذاريد تا وقتيكه نان پاي بپزد و روي پنير طلايي رنگ شود.

2. روي نانهاي تست را با پنير ورقه اي پوشانده سپس روي پنير را با مايه گوشتي بپوشانيد.


3. روي گوشت را با نانهاي تست پوشانده سپس روي تمام سطح نان سس بشامل ريخته و روي سس بشامل پنير رنده شده بپاشيد.

4. ظرف را به مدت نيم ساعت در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.


2. نان عربي را از وسط باز كرده لاي آن از مايه گوشتي بكشيد و نان را ببنديد.
3. روي نان را با كمي روغن زيتون چرب كنيد.

4. نان را روي يك تكه آلومينيوم گذاشته سپس به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد. آلومينيوم را دور نان پيچيده ،نان را در سيني فر گذاشته،بگذاريد نان به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 تا 200 درجه سانتيگراد بپزد.



5. نانها پس از خارج كردن از فر بايد كمي برشته شده باشد.

6. نانها را در ظرف چيده اطراف آن را با مواد دلخواه خود تزئين كنيد.

5. سپس از موادمان توی قسمت وسط خمیر می ریزیم. پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و در آخر هم هر تیکه از خمیر را روی مواد و تیکه ی بعدی را روی خمیر قرار میدهیم تا خمیر کاملاً بسته شود.

6. روی خمیر را هم یك عدد زرده تخم مرغ با برس می کشیم تا طلایی شود. به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم ( مدت زمان بستگی به فرتون داره، می تونین چک کنین ببین خمیر پخته یا نه)

(دستور انحصاري آشپزآنلاين)
.:: This Template By : web93.ir ::.