+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
جاپچايي يا به زبان ساده تر رشته فرنگي با سبزيجات يكي از غذاهاي سنتي كره است كه طرفداران زيادي در بين جوانان دارد.
مواد لازم براي 4 نفر:
رشته فرنگي نشاسته( نودل )= يك بسته
گوشت گاو= 150 گرم
اسفناج= يك دسته
هويج متوسط= 1 عدد
پياز متوسط= 1 عدد
قارچ=1 بسته
سير= چند حبه
پيازچه= 8 عدد
سس سويا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل= به ميزان لازم
كنجد پوست كنده= 1 ليوان
طرز تهيه:
1. قارچ را به صورت خلال خورد كنيد
2. هويج را به صورت خلال هاي 5 سانتي خورد كنيد
3. پيازچه ها را با ساقه به صورت تكه هاي 8 سانتي خورد كنيد
4.  پياز را خلال كنيد
5.  گوشت گاو را به صورت نوارهاي باريك خلال كنيد
6. پس از اينكه مواد بالا را به شكلي كه گفته شد خورد كرديد حالا رشته فرنگي را داخل آب جوش ريخته و حدود 3 دقيقه بگذاريد روي اجاق تا رشته ها نرم شود آنگاه آبكشي كرده و داخل يك كاسه بزرگ بريزيد.
مي توانيد رشته ها را با استفاده از يك قيچي به تكه هاي كوچك ببريد و بعد به ميزان سليقه ي خود مقداري سس سويا و روغن كنجد اضافه كنيد و هم بزنيد
*نكته: در خلال پخت رشته فرنگي ها گاهي با دست تست كنيد اگر نرم شده از روي اجاق برداريد تا له نشود
7. اسفناج ها را داخل آبجوش ريخته و بگذاريد براي 1 دقيقه هم بزنيد تا به آرامي پخته شود سپس آبكشي كرده و و در آب سرد بيندازيد و دوباره آبكشي كنيد و بعد كاملا آبش را خارج كنيد و به صورت قطعات 5 سانتي برش دهيد.
8. نصف پيمانه سس سويا و نصف پيمانه روغن كنجد را با هم مخلوط كرده و در كاسه اي جدا بگذاريد.
9. هويج ها را هم در تاوه تفت دهيد و جدا بگذاريد.
10. پياز را هم تفت داده تا طلايي شود سپس به ظرف هويج اضافه كنيد.
11. قارچ ها را نيز تفت داده و سپس به ظرف هويج و پياز اضافه كنيد.
12. پيازچه ها را هم تفت داده و به ظرف هويج اضافه كنيد.
13. گوشت گاو را در تاوه ريخته و خوب به هم بزنيد تا خوب پخته شود سپس سير و قدري سس سويا اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد شكر را هم اضافه كنيد و مجددا به هم بزنيد و پس از پخته شدن به ظرف هويج اضافه كنيد حالا مخلوط سس سويا و روغن كنجد را هم اضافه كنيد و مواد حاصله را خوب مخلوط كنيد.
در اخر رشته فرنگي و دانه هاي كنجد را اضافه كرده و نوش جان كنيد.


(دستور انحصاري آشپزآنلاين)


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم :
پياز =1 عدد درشت
گوشت چرخ کرده = 300 گرم ( مخلوط گوساله و گوسفند )
نمک ، فلفل و زردچوبه =به ميزان لازم
برنج مرغوب= 3 پيمانه
روغن مايع =3 قاشق غذاخوري
کره و سماق ( در صورت تمايل )= به ميزان لازم
طرز تهيه :
پياز را پوست کنده و با رنده ريز کرده ، کمي آب آن را گرفته و با گوشت ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنيد . برنج را شسته و همراه نمک خيس کنيد . در يک قابلمه که گنجايش برنج را داشته باشد به طوري که سطح قابلمه بزرگتر و ارتفاع آن کوتاه تر باشد برنج را بجوشانيد و در آبکش بريزيد . 2 ليوان آب گرم را همراه روغن روي برنج آبکشي شده بدهيد .
برنج را کف قابلمه ريخته و رويش را چند تکه گوشت که مانند کباب تابه اي که با دست درست کرده ايد گذاشته و برنج و گوشت را لايه لايه بچينيد . تا جايي که مواد به اتمام برسد .
برنج را دم کنيد و توجه داشته باشيد که زمان دم کشيدن کمي طولاني تر است . پلو را در ظرف مناسبي سرو کنيد و روي آن را کره بگذاريد .
نکته :

1ـ اين غذا براي بچه ها و افراد بيمار غذايي مناسب است .
2ـ گرچه برنج اين غذا از چلو پخته تر و نرم تر به نظر مي رسد ولي غذايي مقوي و سالم است که به يک بار امتحان کردن مي ارزد .


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ‌كرده= 250گرم
ذرت پخته شده يا كنسرو ذرت= 200 گرم
گشنيز ساطوري‌شده= 150 گرم
پيازچه ساطوري شده= 100 گرم
آرد نان= يك قاشق غذاخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه= به ميزان لازم
تخم‌مرغ =دو عدد
طرز تهيه:
گوشت چرخ‌كرده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ و آرد نان خوب مخلوط مي‌كنيم تا مواد يك دست شوند. سپس روغن را روي حرارت كم، گذاشته و از مايه كتلت يك قاشق برداشته و در تابه مي‌ريزيم (حرارت را متوسط مي‌كنيم.) بعد از اين كه دو طرف آن سرخ شد مي‌توانيم كتلت را سرو كنيم. مواد لازم:
گوشت چرخ‌كرده= 250گرم
ذرت پخته شده يا كنسرو ذرت= 200 گرم
گشنيز ساطوري‌شده= 150 گرم
پيازچه ساطوري شده= 100 گرم
آرد نان= يك قاشق غذاخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه= به ميزان لازم
تخم‌مرغ =دو عدد
طرز تهيه:
گوشت چرخ‌كرده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ و آرد نان خوب مخلوط مي‌كنيم تا مواد يك دست شوند. سپس روغن را روي حرارت كم، گذاشته و از مايه كتلت يك قاشق برداشته و در تابه مي‌ريزيم (حرارت را متوسط مي‌كنيم.) بعد از اين كه دو طرف آن سرخ شد مي‌توانيم كتلت را سرو كنيم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم برای 2 نفر:
گوشت گوساله چرخ کرده =250 گرم
پیاز متوسط رنده شده =1 عدد(75 گرم)
نعناع تازه خرد شده =50 گرم
روغن مایع =100 گرم
پنیر فتا= 100 گرم
مغز گردو= 35 گرم
نمک =1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه= 1 قاشق چای خوری
سیاه دانه =1 قاشق چای خوری
پودر سیر =1/2 قاشق چای خوری
پیاز 1 عدد کوچک(50 گرم)
هویج خرد شده= 1 عدد کوچک(50 گرم)
گوجه فرنگی خرد شده= 1 عدد متوسط(75 گرم)
رب گوجه فرنگی =1 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون= 1 قاشق سوپ خوری
کره= 1 قاشق سوپ خوری
نان باگت= 1 عدد(100 گرم)
خیار متوسط 1= عدد
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده و نعناع خرد شده مخلوط کنید...در این مرحله نیمی از نمک و فلفل سیاه را نیز بیفزایید.
در ظرف دیگری پنیر فتا و مغز گردو و سیاه دانه و مابقی نمک و فلفل سیاه را مخلوط نمایید.پودر سیر را نیز بیفزایید و مواد را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.از مخلوط گوشت چرخ کرده به اندازه ی یک گردو بردارید و با دست مرطوب در کف دست آن را باز کنید.سپس از مواد مخلوط پنیر به اندازه ی یک فندق بردارید و در وسط گوشت قرار دهید.آن را گرد نمایید...دقت نمایید که هیچ گونه ترکی روی گوشت نباشد تا ضمن سرخ شدن کوفته ها باز نشود.کوفته ها را در تابه ی حاوی روغن مایع داغ سرخ کنید.در ابتدا کوفته ها را در تمام جهت بچرخانید تا تمام قسمت های آن تغییر رنگ دهد.سپس اجازه دهید تا کاملا سرخ شود.
روغن زیتون را در تابه بریزید و پیاز را در آن به مدت 1 دقیقه تفت دهید.سپس هویج و گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه زمان دهید تا سس آماده شود.
برای سرو این غذا نان های باگت را به صورت حلقه ای برش دهید و مقداری کره روی نان ها بمالید و به مدت 5 دقیقه نان ها را در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا تست شود.سپس روی هر تکه نان یک حلقه ی خیار و یک کوفته قرار دهید و روی کوفته ها کمی سس بریزید و آنها را سرو کنید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
بادمجان کوتاه=حدود 8-10 عدد
گوجه فرنگی رسیده=نیم کیلو
گوشت چرخ کرده=200 گرم
پیاز بزرگ نیم سرخ=یک عدد
زردچوبه = یک ق مربا خوری
دارچین= نصف ق چ
روغن برای سرخ کردن بادمجان
طرز تهيه:
بادمجانها را راه راه پوست کنید و سرخ کنید.
مایه گوشتی بدون رب با زردچوبه و دارچین آماده شود .
بعد از سرخ کردن بادمجانها را با نوک چنگال شکاف دهید.
شکم بادمجانها را با مایه گوشتی پر کنید.
گوجه فرنگی میکس شده+ 1 لیوان آب روی آن بدهید.
نیم ساعت تا سه ربع با حرارت ملایم بپزید .


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
سلام دوستان هنرمند. من پارسال که ایران بودم خانواده همسر محترم یه کباب خیلی خوشمزه درست کردند به اسم کباب سیخ انجیر. با توجه یه اینکه که الان فصل انجیر کم کم داره میشه و درختهای انجیر هم خیلی نورس نیستند میشه این غذای خوشمزه و کاملا ایرانی رو درست کرد و لذت برد.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی همراه با استخوان =به مقدار لازم
پیاز بزرگ خرد شده= 3 عدد
چوب درخت انجیر که خیلی کلفت و یا خیلی نازک نباشه ( باید برگهای شاخه را برید و اونها رو خوب شست و نوک آنها را به شکلی که می بینید تیز کرد)
گوجه فرنگی=به مقدار لازم
طرز تهیه:
کف یک سینی پیازها را خرد می کنیم و بعد گوشتها را در سیخ انجیری و یک سیخ معمولی مکشیم. سیخ معمولی را برای این استفاده می کنیم که گوشتها از روی سیخ نریزند چون قطعات یه کم بزرگه. و بعد هم گوجه را سیخ می کنیم و بچه انجیرها شسته شده را نصف کرده لابلای آن می گذاریم و می گذاریم نیم ساعت استراحت کند. همونطور که می دونید انجیر باعث نرم شدن گوشت میشه در حد خیلی بالا پس باید مرتب چک کنید که زیاد نرم نشه که موقع پخت وا بره. اگر قطعات گوشت کوچکتر هستند باید کمتر استراحت کنه. بعد هم نمک و فلفل زده و کباب می کنیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
طرز تهيه:
در ابتدا بادمجانها را حلقه حلقه سرخ ميكنيم.بعد از سرخ شدن از ماهيتابه بيرون مياوريم تا برويم سراغ سينه مرغ.سينه مرغ را به شكل مربعهاي تقريبا يك در يك خرد ميكنيم.بعد سينه هارا با زردچوبه سرخ ميكنيم..
حالا يك پيمانه از برنج را با يك پيمانه ماست و زعفران مخلوط ميكنيم.من از تخم مرغ استفاده نكردم.
اين مخلوط را ته قابلمه ميريزيم.ترجيحا از قابلمه چدني استفاده كنيد تا بعدا براي برگرداندن غذا به مشكل بر نخوريد.
حالا يک لايه بادمجان روي مواد بچينيد.مقداري برنج روي بادمجانها بريزيد.حالا يک لايه مرغ رو بريزيد رو برنج.دوباره برنج.حالا گوجه هاي حلقه ايه خامو بچينيد.و اين ترتيب را تا پايان موادتان ادامه دهید.
ميتوانيد لابلاي مواد كمي دارچين هم بپاشيد كه عطر فوق العاده اي دارد.
حالا بگذاريد تا برنج دم بكشد.كمي آب و روغن هم روي برنجتان فراموش بریزید.
بعد از حدود 45 دقيقه غذا آمادست.يک ديس ترجيحا گرد روي قابلمه بگذاريد و آن را برگردانيد.
نکته:اگه تو چيدن رديفيه مواد كمي حوصله كنيد.غذاتون شكل خيلي زيبايي پيدا ميكنه.
نوش جان.سالاد شيرازي با غذا يادتون نره


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم براي برای خمیر:
زرده تخم مرغ=1 عدد
كره ذوب شده=50 گرم
آرد= تا زمانی که خمیر به دست نچسبد
نمک=1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر=1/2 قاشق غذا خوری
آب یا شیر= کمی
مواد داخل خمیر:
پیاز رنده شده= 1 عدد
گوشت چرخ کرده =نيم كيلو
قارچ خرد شده=1/2
پیازچه= 2 شاخه
رب گوجه فرنگي=1قاشق
زرد چوبه و نمک=كمي
زعفران آب شده =كمي
زرده تخم مرغ=1 عدد
طرز تهیه خمیر:
نصف کره را به روش بن ماری آب کرده سپس با آرد ، زرده تخم مرغ ، نمک ، بیکینگ پودر و شیر مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم در کاسه را بسته و جلوی حرارت قرار میدیم تا خوب ور بیاید
طرز تهیه:
پیاز رنده شده را با نمک و زردچوبه تفت داده سپس گوشت و قارچ و پیازچه خرد شده را با رب به آن اضافه میکنیم
سپس خمیر را پهن کرده به شکل مستطیل باریک و بلند و کمی از لبه های دو طرف خمیر را روی مواد میانی برگردانده سپس از اضافه های خمیر قسمتی را جدا کرده به صورت نوارهای بلند می بریم و به شکل بافت روی خمیر مستطیلی شکل که گفته شد می گذاریم و روی آن را زعفران آب شده و زرده تخم مرغ میزنیم و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد میگذاریم
نکته: 1 کاسه آب جوش داخل فر گذاشته تا دست پیچ ما خشک نشود

   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
موادلازم:
گوشت فیله گوساله= 200گرم
پیازخلالی= 2عددبزرگ
زیتون= 100گرم
قارچ= 100گرم
فلفل دلمه ای= 1عددخلالی
ادویه کاری =1ق.چ.خ
زعفران= کمی
نمک وفلفل= به مقدارلازم
طرزتهیه:
۱. گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید.وبازیتون ، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ،زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید.
۲. قارچهارا بزرگ انتخاب کنید و به صورت چهارقاچ ببرید . کدو راهم به همین صورت ببرید
۳. اکنون درون سیخهای چوبی به ترتیب ابتدا یک چنجه گوشت ، یک تکه کدو و یک تکه قارچ بزنید .
۴. پس از اینکه سیخها آماده شد .درون یک ظرف را کمی روغن بریزید وسیخها درون آن بچینید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد.
نکته:
ـ برای بیماران دیابتی این غذا، غذای بسیارمناسبی میباشد.فقط کافی است که جای گوشت گوساله رابا سینه مرغ عوض کنید ، ودرهنگام پخت بجای استفاده ازروغن ازکمی مخلوط رب گوجه فرنگی،آب وآب لیمو یا سرکه سیب استفاده کنید. حذف نمک هم فراموش نشود.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله=700 گرم
پیاز = 4 عدد
فلفل دلمه ای سبز = 2 عدد
گوجه فرنگی = 2 عدد
قارچ درشت =4 عدد
رب گوجه=4 قاشق سوپخوری
روغن مایع =مقداری
نمك و فلفل= به میزان لازم
طـــــــــرز تهیه :
دو عدد از پیازها را با رنده ریز كرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یك دست برش داده و به مدت 24 ساعت در آب و پیاز خوابانده ، آن گاه 2 عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به قطعات یك دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم كرده ، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن كرده و برش های گوشت ، پیاز، فلفل ، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب كباب چوبی كشیده ، كف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده ، كباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر می گذاریم تا یك طرف كباب بپزد . بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می پزیم . كمی نمك و فلفل روی كباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و كمی نمك و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندكی آب به آن اضافه كرده و می گذاریم چند جوش بزند ، سپس این مایع را در اواخر پخت كباب روی آن ریخته و بعد از 2دقیقه از فر بیرون می آوریم.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش