طرز تهيه:
در ابتدا بادمجانها را حلقه حلقه سرخ ميكنيم.بعد از سرخ شدن از ماهيتابه
بيرون مياوريم تا برويم سراغ سينه مرغ.سينه مرغ را به شكل مربعهاي تقريبا
يك در يك خرد ميكنيم.بعد سينه هارا با زردچوبه سرخ ميكنيم..
حالا يك پيمانه از برنج را با يك پيمانه ماست و زعفران مخلوط ميكنيم.من از تخم مرغ استفاده نكردم.
اين مخلوط را ته قابلمه ميريزيم.ترجيحا از قابلمه چدني استفاده كنيد تا بعدا براي برگرداندن غذا به مشكل بر نخوريد.
حالا يک لايه بادمجان روي مواد بچينيد.مقداري برنج روي بادمجانها
بريزيد.حالا يک لايه مرغ رو بريزيد رو برنج.دوباره برنج.حالا گوجه هاي حلقه
ايه خامو بچينيد.و اين ترتيب را تا پايان موادتان ادامه دهید.
ميتوانيد لابلاي مواد كمي دارچين هم بپاشيد كه عطر فوق العاده اي دارد.
حالا بگذاريد تا برنج دم بكشد.كمي آب و روغن هم روي برنجتان فراموش بریزید.
بعد از حدود 45 دقيقه غذا آمادست.يک ديس ترجيحا گرد روي قابلمه بگذاريد و آن را برگردانيد.
نکته:اگه تو چيدن رديفيه مواد كمي حوصله كنيد.غذاتون شكل خيلي زيبايي پيدا ميكنه.
نوش جان.سالاد شيرازي با غذا يادتون نره