مواد لازم:
گوشت چرخكرده= 250گرم
ذرت پخته شده يا كنسرو ذرت= 200 گرم
گشنيز ساطوريشده= 150 گرم
پيازچه ساطوري شده= 100 گرم
آرد نان= يك قاشق غذاخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه= به ميزان لازم
تخممرغ =دو عدد
طرز تهيه:
گوشت چرخكرده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخممرغ و
آرد نان خوب مخلوط ميكنيم تا مواد يك دست شوند. سپس روغن را روي حرارت كم،
گذاشته و از مايه كتلت يك قاشق برداشته و در تابه ميريزيم (حرارت را
متوسط ميكنيم.) بعد از اين كه دو طرف آن سرخ شد ميتوانيم كتلت را سرو
كنيم.
مواد لازم:
گوشت چرخكرده= 250گرم
ذرت پخته شده يا كنسرو ذرت= 200 گرم
گشنيز ساطوريشده= 150 گرم
پيازچه ساطوري شده= 100 گرم
آرد نان= يك قاشق غذاخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه= به ميزان لازم
تخممرغ =دو عدد
طرز تهيه:
گوشت چرخكرده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخممرغ و
آرد نان خوب مخلوط ميكنيم تا مواد يك دست شوند. سپس روغن را روي حرارت كم،
گذاشته و از مايه كتلت يك قاشق برداشته و در تابه ميريزيم (حرارت را
متوسط ميكنيم.) بعد از اين كه دو طرف آن سرخ شد ميتوانيم كتلت را سرو
كنيم.