مواد لازم:
گوشت فیله گوساله=700 گرم
پیاز = 4 عدد
فلفل دلمه ای سبز = 2 عدد
گوجه فرنگی = 2 عدد
قارچ درشت =4 عدد
رب گوجه=4 قاشق سوپخوری
روغن مایع =مقداری
نمك و فلفل= به میزان لازم
طـــــــــرز تهیه :
دو عدد از پیازها را با رنده ریز كرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا
آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یك دست برش داده و به مدت 24 ساعت
در آب و پیاز خوابانده ، آن گاه 2 عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه
فرنگی را به قطعات یك دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم كرده ،
قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن كرده و برش های گوشت ، پیاز، فلفل ،
گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب كباب چوبی كشیده ، كف سینی فر را با
روغن مایع چرب نموده ، كباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر
می گذاریم تا یك طرف كباب بپزد . بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می
پزیم . كمی نمك و فلفل روی كباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و كمی نمك و فلفل
را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندكی آب به آن اضافه كرده و می گذاریم
چند جوش بزند ، سپس این مایع را در اواخر پخت كباب روی آن ریخته و بعد از
2دقیقه از فر بیرون می آوریم.