سلام دوستان هنرمند. من پارسال که ایران بودم خانواده همسر محترم یه کباب
خیلی خوشمزه درست کردند به اسم کباب سیخ انجیر. با توجه یه اینکه که الان
فصل انجیر کم کم داره میشه و درختهای انجیر هم خیلی نورس نیستند میشه این
غذای خوشمزه و کاملا ایرانی رو درست کرد و لذت برد.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی همراه با استخوان =به مقدار لازم
پیاز بزرگ خرد شده= 3 عدد
چوب درخت انجیر که خیلی کلفت و یا خیلی نازک نباشه ( باید برگهای شاخه را
برید و اونها رو خوب شست و نوک آنها را به شکلی که می بینید تیز کرد)
گوجه فرنگی=به مقدار لازم
طرز تهیه:
کف یک سینی پیازها را خرد می کنیم و بعد گوشتها را در سیخ انجیری و یک سیخ
معمولی مکشیم. سیخ معمولی را برای این استفاده می کنیم که گوشتها از روی
سیخ نریزند چون قطعات یه کم بزرگه. و بعد هم گوجه را سیخ می کنیم و بچه
انجیرها شسته شده را نصف کرده لابلای آن می گذاریم و می گذاریم نیم ساعت
استراحت کند. همونطور که می دونید انجیر باعث نرم شدن گوشت میشه در حد خیلی
بالا پس باید مرتب چک کنید که زیاد نرم نشه که موقع پخت وا بره. اگر قطعات
گوشت کوچکتر هستند باید کمتر استراحت کنه. بعد هم نمک و فلفل زده و کباب
می کنیم.