+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
برنج=400 گرم
نخودفرنگی پخته=1 لیوان
هویج رنده شده=4 عدد
روغن مایع=به مقدار لازم
گوشت بدون استخوان=نیم کیلو(مکعبی خرد شده)
پیاز=3 عدد
رشته پلویی=1 لیوان
نمک و فلفل و ادویه=به مقدار لازم
 طرز تهیه:
1. پیاز را به صورت خلال خرد کرده و با کمی روغن ان را تفت دهید سپس قطعات گوشت را به آن اضافه کنید و همراه با پیاز و کمی زرچوبه تفت دهید. وقتی آب آن تمام شد به ان آب اضافه کرده و بگذارید گوشت با حرارت ملایم به مدت 1و نیم الی 2 ساعت بپزد.
2. برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.
3. پیازهای باقی مانده را در روغن سرخ کرده،هویج رنده شده+نخودفرنگی پخته+رشته پلویی و قطعات گوشت را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
4. ته قابلمه نسوزی به اندازه ای 4 قاشق غذاخوری روغن ریخته مواد را ته قابلمه پهن کنید.
5. برنج آبکش شده را روی مواد ریخته سپس بگذارید برنج به مدت 30 الی 45 دقیقه دم بکشید.
6. پس از اینکه برنج دم کشید آنرا در دیس بزرگی برگردانید.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش