
2. نخود خیس خورده و آبکش شده + سبزیجات + بیکینگ پودر + آرد+ادویه را
در مخلوط کن ریخته با هم خوب مخلوط کنید. نخود نباید زیاد نرم شود.
3. گوشت چرخ کرده را در مخلوط کن ریخته با مواد مخلوط کنید.

4. مواد بدست آمده را در ظرفی ریخته به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
5. سپس از مواد به صورت شکل زیر قالب زده و فلافل ها را در روغن با حرارت کم سرخ کنید.


6. فلافل را در ظرف چیده اطراف آن را با سبزیجات و گوجه فرنگی تزئین کنید.
نکته: نخود باید به مدت یک شبانه روز کامل خیس خورده باشد.
.:: This Template By : web93.ir ::.