+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
شرکت سوئدی با نام myFC شارژر PowerTrekk را برای افرادی ابداع کرده است که مدت زمان زیادی را از شبکه برق فاصله دارند و نمی توانند در زمان مناسب از شبکه برق برای شارژ کردن ابزار الکترونیکی خود استفاده کنند.

این شارژر جدید تنها به یک قاشق سوپخوری آب نیاز دارد تا بتواند انرژی مورد نیاز برای 10 ساعت یک موبایل را تامین کند. این شارژر به واسطه واکنشهای شیمیایی انرژی تولید می کند و در آن آب با سیلیسید سدیم واکنش داده و گاز هیدروژن به وجود می آورد.

سیلیسید سدیم پودر شیمیایی جدیدی است که توسط شرکتی به نام SiGNa تولید می شود و این شارژر اولین محصول تجاری است که از این پودر شیمیایی استفاده می کند. هر ابزاری که دارای درگاه USB باشد می تواند به این شارژر وصل شود و هر نوع آبی را نیز می توان در این شارژر به کار گرفت، حتی اگر آب از دریا به دست آمده باشد. حتی می توان در این شارژر از آب گودالهای درون خیابان نیز ریخت به شرطی که این آب مملو از رسوبات و گل و لای نباشد.

اولین نمونه این شارژر سال گذشته در کنگره موبایل جهان در بارسلونا رونمایی شد اما نسخه تکمیل شده آن اکنون در نمایشگاه الکترونیکهای مصرفی 2012 در لاس وگاس عرضه شده است.

انتظار می رود این ابزار در دو سری یک و سه کیلو واتی در ماه های می و ژوئن با قیمت احتمالی 199 یورو در اروپا عرضه شود. عملکرد این شارژر بسیار ساده است، سدیم درون مخزنی کوچک و گرد ذخیره می شود، شکافهای شارژر در نیمی از لایه خارجی این مخزن تعبیه شده اند و در نیمه دیگر مخزن آب کوچکی وجود دارد که یک قاشق آب درون آن ریخته می شود.

بر اساس گزارش میل آنلاین، زمانی که دریچه شارژر بسته می شود، واکنشهای شیمیایی به صورت خودکار آغاز به کار می کنند و شارژر تولید انرژی را آغاز می کند. این واکنشهای شیمیایی کاملا پاک بوده و محصول جانبی آنها کمی بخار آب است. می توان از این شارژر به عنوان منبع مستقیم انرژی برای روشن ساختن یک لامپ نیز استفاده کرد.


   
+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۷

اصغر فرهادی وقتی به همراه پیمان معادی به روی سن رفت و جایزه خود را دریافت کرد، سخنرانی خود را چنین آغاز کرد:

"پیش از آمدن به اینجا، همواره گمان می کردم که از چه کسانی سخن بگویم و تشکر کنم؛ از پدرم، مادرم، همسرم، دخترم، دوستانم؟

ولی اکنون که فکر می کنم، هیچ چیزی را بهتر از این نمی بینم که از مردم سرزمینم ایران تشکر کنم. مردم ایران، مردم صلح طلبی هستند. مردم ایران دوست داشتنی ترین مردم دنیا هستند."

گلدن گلوب شصت و نهم به جدایی نادر از سیمین رسید

فیلم فرهادی که از زمان شرکت در جشنواره برلین تا کنون، برنده 52 جایزه بین المللی شده بود که 37 مورد از این جوایز به عنوان بهترین فیلم بوده است.

این فیلم همچنین در جشنواره فیلم برلین، برنده سه جایزه شده بود که در تاریخ این رقابت ها بی سابقه بود.

فیلم فرهادی در این بخش از مسابقات با فیلم های «گل های جنگ»، ساخته ژانگ ییمو محصول مشترک چین و هنگ کنگ، «در سرزمین خون و عسل» به کارگردانی آنجلینا جولی محصول آمریکا، «پسربچه با دوچرخه» ساخته برادران داردن که محصول بلژیک و «پوستی که در آن زندگی میکنم» به کارگردانی پدرو آلمودوار از کشور اسپانیا رقابت می کرد و در نهایت توانست جایزه بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان را از خود کند.

جوایز گلدن گلوب را انجمن مطبوعات خارجی هالیوود می دهد. گلدن گلوب پس از اسکار مهمترین جایزه سینمایی در آمریکاست.

گلدن گلوب شصت و نهم به جدایی نادر از سیمین رسیدگلدن گلوب شصت و نهم به جدایی نادر از سیمین رسید

  منبع : تابناک

+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
قانون طلایی آدمهای شیک پوش و خریداران باهوش این است که تعداد خریدهایشان را به حداکثر می رسانند. این قانون به این معنی نیست که ارزانترینها را انتخاب کنید بلکه شما باید چیزهایی که دوست دارید را به ارزانترین قیمت ممکن بخرید.

در اینجا به چند راز مهم خریداران موفق اشاره می کنیم:

خارج از فصل خرید کنید :

خریداران موفق بخوبی می دانند که ماه نوامبر باید لباسهای آستین کوتاه بخرند، در ماه آوریل باید پیراهنهای پشمی بخرند و در ماه سپتامبر باید لباس شنا بخرند. یعنی در فصل زمستان لباس تابستان و در فصل تابستان لباس زمستان را بخرید.

اگرچه ممکن است با استفاده از این روش تعداد انتخابهایتان محدودتر شود اما در عوض از تخفیفهای بسیار بالا که گاهی ممکن است به 75 تا 90 درصد هم برسد برخوردار خواهید شد.

زبان مخصوص فروشنده ها را یاد بگیرید:

خریداران موفق بخوبی تشخیص می دهند که وقتی یک فروشگاه اجناسش را حراج می کند، این حراجی واقعی است یا فقط جنبه تبلیغاتی دارد. آنهاخیلی خوب می دانند که گاهی اوقات خرید کردن از حراجیهایی که تخفیفهای 50 درصدی دارند و یا با خرید یک کالا یک کالای رایگان هم هدیه می دهند واقعا" به صرفه است و یا گاهی اوقات هدر دادن پول است.

با فروشنده های مغازه ها دوست شوید:

یک خریدار عالی و موفق معمولا" بهترین دوست یک فروشنده جدی است. اگر بتوانید با فروشنده ها رابطه دوستی برقرار کنید آنها شما را از حراجهای آینده با خبر خواهند کرد و علاوه بر این ممکن است هنگام خرید یک جنس به شما بگویند که این کالا ظرف یک یا چند روز آینده به حراج گذاشته خواهد شد و شما می توانید با قیمت بسیار مناسب تری کالای مورد نظرتان را بخرید.

در پایان هر فصل خرید کنید:

با خرید در پایان هر فصل می توانید از تخفیفهای 40 درصدی بهره مند شوید و در مخارجتان صرفه جویی کنید. اگر بتوانید در همان روزهای اول حراجهای پایان فصل خرید کنید ممکن است بتوانید لباسها و یا کالاهایی که قبلا" پسندیده بودید اما بخاطر قیمتهای بسیار بالای آنها قادر به خرید آن نبودید را با قیمتهای بسیار مناسب بخرید.

روی لباسهای کلاسیک بیشتر سرمایه گذاری کنید:

اجناسی که به روز هستند و تازه مد شده اند وقتی به حراج گذاشته می شوند که معمولا" برای خریداران خیلی جذاب و فریبنده هستند و طرفداران بسیار زیادی دارند اما حتی بهترین و جذابترین مدها هم عمر بسیار کوتاهی دارند. اگر دوست دارید از اجناسی که خریدید بیشتر از چند ماه استفاده کنید، اجناس و لباسهای کلاسیک بخرید.

فریب تبلیغات را نخورید و وسایلی که لازم ندارید را نخرید:

یک دامن سرمه ای زیبا از یک طراح لباس معروف که 70 درصد تخفیف دارد ممکن است خیلی فریبنده و وسوسه انگیز باشد اما خریداران موفق می دانند که خریدن خرت و پرتهای غیر قابل مصرف یک فاجعه محسوب می شود. اگر واقعا" به یک لباس احتیاج ندارید و یا چیزی در کمد لباستان ندارید که بتوانید همراه آن بپوشید و بدتر از همه اگر واقعا" از یک لباس خوشتان نمی آید فریب مارک و قیمت استثنایی آن را نخورید و آن لباس را نخرید اینکار واقعا" هدر دادن پول است.

  منبع : سیمرغ

+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
برای شما که هفته ای یک تا دوبار از ماسکهای صورت استفاده می کنید دانستن این دو نکته لازم و ضروریست:

1- استفاده از یک ماسک بهتر است یا چند نوع ماسک؟

استفاده از خوبی های چند ماسک مسلما بهتر از یک نوع ماسک خواهد بود.

بهترین کار این است که برحسب نیاز خود مثلا 3 نوع ماسک مرطوب کننده، روشن کننده و جوان کننده را انتخاب کنید و در طول هفته به نوبت از آنها استفاده کنید.

هرگز پشت سر هم از دو ماسک استفاده نکنید زیرا پوست نیازمند زمانی برای دریافت مواد فعالی است که روی آن نشسته است.

اگر پوست چرب یا مخلوطی دارید ماسک آب رسان را روی گونه و گردن و هم زمان ماسک پاک کننده را روی پیشانی، بینی و چانه بمالید.

2- آیا ماسک باید روی صورت بماند تا خشک شود یا خیر بعد از مدت زمان معینی شسته شود؟

زمانی که ماسک باید روی صورت استراحت کند 10 تا 20 دقیقه است. اگر از ماسک آب رسان استفاده می کنید یا تقویت کننده، می توانید مدت زمان بیشتری آن را روی صورت باقی بگذارید اما در مورد ماسک های تمیزکننده یا روشن کننده باید آن را در زمان معین نوشته شده روی بسته پاک کرد چون در غیر این صورت احتمال آسیب دیدن پوست وجود دارد.

اگر این نوع ماسک ها را به موقع از روی پوست پاک نکنید، حس گزش و سوزش خواهید کرد.

  منبع : سیمرغ

+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
باغ موزه قصر به عنوان یکی از مراکز تفریحی و فرهنگی دیدنی شهر تهران تا پایان امسال تکمیل شده و اوایل سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران دیروز به همراه شهرداران مناطق 3، 7، 1، مدیرکل حراست و رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران از 6 طرح فرهنگی ورزشی تهران اعم از مجموعه فرهنگی ورزشی امام رضا(ع)، موزه پانورامای بیت المقدس، برج پرچم، باغ کتاب تهران، باغ موزه قصر و مرکز تئاتر حرفه ای تهران بازدید کردند.

در این بازدید علی اصغر مونسان مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران گفت: باغ موزه قصر به عنوان یکی از دیدنی ترین نقاط پایتخت مراحل تکمیلی خود را می گذراند و اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی توضیح داد: مساحت کل زمین مجموعه باغ موزه قصر 69 هزار متر مربع است که حدود 20 هزار متر مربع زیربنا دارد و یکی از بخش های اصلی موزه تاریخ انقلاب اسلامی ایران موزه تصویری قصر خواهد بود که مبارزات مردم در دوران ستم شاهی را به تصویر می کشد.

مونسان در توضیح دیگر بخش های موزه قصر به بازسازی عینی فضای زندان، مسجد، زورخانه قصر، باغ های ایرانی، کتابخانه مرکز تحقیقات، گالری های مختلف، فضاهای نمایشگاهی و فرهنگی، چایخانه و سفره خانه سنتی، ورزشگاه، مراکز عرضه محصولات فرهنگی، بازارچه محصولات هنری و صنایع دستی اشاره کرد و گفت: مرکز تئاتر حرفه ای شهر نیز با مساحت حدود 25 هزار متر مربع و زیربنای 18 هزار متر مربع برخوردار از یک سالن اصلی با گنجایش 1000 نفر و 4 سالن نمایش تجربی با گنجایش 150 نفر است؛ ضمن اینکه سالن «نمایش عروسکی» آن نیز در هر اجرا میزبان 120 نفر از علاقه مندان خواهد بود. وی افزود: امکانات گسترده این مرکز می تواند نظر هر هنرمند و هر علاقه مند تئاتر کشور را جلب کند. در این مجموعه یک سالن اصلی با گنجایش 1000 نفر پیش بینی شده است که بزرگ ترین سرسرای نمایش کشور هم به شمار می آید.

مونسان تأکید کرد: وجود 4 سالن دیگر نیز که هر یک گنجایش 150 نفر را داراست، از دیگر امکانات این مرکز به شمار می آید که امکان گسترش تئاتر تجربی را فراهم می کند. شهرداری تهران در کنار توجه به سینما و ساخت مراکز سینمایی به هنر تئاتر و گسترش فضاهای این هنر نیز توجه دارد. کارگردانان حرفه ای تئاتر، استادان و به ویژه هنرجویان این رشته می توانند در این فضا به خوبی فعالیت کنند. وی ادامه داد: مجموعه ورزشی امام رضا(ع) در زمینی به مساحت 6 هزار متر مربع و زیربنای 58 هزار متر مربع در حال اجراست و یکی از بزرگ ترین پروژه های فرهنگی ورزشی در سطح تهران محسوب می شود.

مونسان درباره موزه پانورامای بیت المقدس نیز گفت: نقاشی مورد نظر پس از ارائه اولیه با ابزار رایانه ای روی فضای جغرافیایی موزه انتقال یافته و در قطعات مناسب با همپوشانی از قبل تعیین شده باز تولید می شود. پس از این مرحله موضوع انتقال این تولیدات و دیوار پانوراماست که با نظارت نقاش انجام می پذیرد و نهایتاً فضاسازی با ساخت دکورهای ویژه تکمیل می شود. معماری موزه مشتمل بر 3 بخش تالار اصلی پانوراما، گالری بیت المقدس و فضای جانبی تعریف و تهیه شده است که به گفته مونسان این ساختمان در 2 طبقه و ورودی های آن بر اساس طرح های مورد استفاده در عملیات «بیت المقدس» طراحی شده است و در مرحله پایانی، پرینت نقاشی روی دیواره پانوراما انتقال می یابد و با کمک تجهیزات ویژه صوتی و تصویری، تأثیر آن در بخش های مورد نظر بیشتر می شود. وی ادامه داد: باغ کتاب تهران نیز یک پروژه بی همتا در دنیاست که به عنوان یکی از نقاط برجسته فعالیت های فرهنگی محسوب می شود.

مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی گفت: در این مکان کتاب ها به صورت تخصصی عرضه خواهد شد و در هر غرفه، یک متخصص مشاور حضور خواهد داشت تا مراجعان را برای دسترسی آسان به منابع تخصصی راهنمایی کند. همچنین قرار است برنامه ای طراحی شود که علاقه مندان از طریق فضای مجازی کتاب های مورد علاقه خود را انتخاب و سفارش دهند، باغ کتاب تهران در زمینی به مساحت 100 هزار متر مربع و با زیربنای 54 هزار متر مربع در دست احداث است.

پایان عملیات عمرانی پروژه باغ موزه و زندان قصر تا آخر سال 90

قائم مقام شهردار و معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در بازدید از پروژه باغ موزه و زندان قصر نسبت به تسریع در اجرای عملیات عمرانی این پروژه تاکید کرد. میرزایی فلاح شهردار منطقه 7 نیز با بیان اینکه پیشرفت قابل توجهی در اجرای این پروژه نسبت به ماه های گذشته صورت گرفته، از اتمام عملیات عمرانی پروژه فوق تا پایان سال 90 خبر داد. وی با ذکر این نکته که این پروژه با سرعت بالایی در حال اجراست، اذعان کرد: تاثیر فرهنگی این پروژه روی منطقه 7 زیاد است و بخش های مختلف اجتماعی -فرهنگی منطقه را می تواند پوشش دهد؛ به گونه ای که با اجرای این پروژه و مرکز همایش های آیینی، فرهنگسرای اندیشه و تکمیل زیرساخت های فرهنگی، منطقه تبدیل به قطب فرهنگی شهر تهران می شود.

+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
این نخستین بار نیست که کارشناسان در باره افزایش سرطان در ایران هشدار می دهند. به گفته یکی از روسای مراکز تحقیقاتی در کشور، در سال های اخیر، سرطان های مغز استخوان در اطفال و سرطان های ریه در بزرگسالان افزایش شدیدی داشته که یکی از علل آن آلودگی هواست و به دلیل آلودگی هوای شهرها که ناشی از سوخت های فسیلی است، سرطان های مغز استخوان و ریه در افراد افزایش یافته است.

پیش تر انوشیروان محسنی بندپی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس طی اظهاراتی عنوان کرده بود که سن سرطان در ایران به دلیل افزایش آلودگی در شهرها افزایش یافته است و دلیل آن بی توجهی به معضل آلودگی هوا است. محسنی بندپی گفته بود: براساس آزمایش های صورت گرفته میزان معلق ماده آزبست در هوای تهران حدود 50 برابر کشورهای اروپایی و آمریکایی است. به گفته وی به علت بی توجهی دولت در موضوع مهار آلودگی هوای تهران هم اکنون سن ابتلا به بیماری سرطان پایین آمده، از این رو باید در آینده نزدیک شاهد بحران بیماری سرطان در کشور به ویژه تهران باشیم. در این زمینه با دکتر علی اصغر فرشاد عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت و گو کرده ایم.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس طی اظهاراتی اعلام کرده بود که به دلیل بی توجهی به گسترش آلودگی هوا در شهرهای بزرگ سن سرطان در ایران کاهش یافته است، آیا شما هم همین نظر را دارید و معتقدید افزایش آلودگی هوا باعث کاهش سن سرطان در ایران شده است؟

آلودگی هوا یکی از عوامل تشدید کننده بیماری سرطان و همچنین یکی از دلایل کاهش سن سرطان در ایران است. در کنار این عامل، پایین آمدن سن استعمال سیگار را نیز می توان از دیگر دلایل این امر برشمرد. به طور کلی مواد شیمیایی یکی از عوامل اصلی ابتلای افراد به سرطان است. این مواد شیمیایی در هوا، سیگار و افزودنی های غیرمجاز به مواد غذایی که متأسفانه کنترل نمی شود و بعضی از واحدهای تولید کننده مواد غذایی از مواد شیمیایی غیرمجاز استفاده می کنند و نیزسمپاشی هایی که برای از بین بردن آفت در محصولات کشاورزی انجام می گیرد از عوامل بروز سرطان در افراد است زیرا سموم مورد استفاده در روند آفت کشی حاوی مواد شیمیایی هستند. بعضا به هنگام فروش محصولات کشاورزی این مواد شیمیایی همچنان روی محصولات وجود دارد و ممکن است در صورت عدم شست و شوی صحیح این محصولات، مواد شیمیایی وارد بدن افراد شود. مجموعه این عوامل سرطان ها را تشدید کرده و باعث بروز بیشتر انواع سرطان ها در افراد می شود.

آیا تولید لنت های حاوی آزبست نیز در آلودگی هوا و کاهش سن ابتلا به سرطان مؤثر است؟

آلودگی هوا ناشی از انباشت مواد شیمیایی در هواست. یکی از عوامل آلودگی هوا احتراق ناقص سوخت خودروهاست. آزبست عمدتا باعث ایجاد بیماری آزبستوزیس که یک بیماری ریوی است، می شود. آزبست نیز جزو مواد سرطان زای خطرناک است.

آیا یکی از دلایل تشدید سرطان و پایین آمدن سن ابتلا به این بیماری می تواند استفاده از سوخت با کیفیت پایین در خودروها طی سال های اخیر باشد؟

بله، اما تنها این عامل را نمی توان عامل اصلی در ابتلای افراد به بیماری سرطان دانست. حتی ما با مصرف بنزین های با کیفیت بالا باز هم آلودگی هوا خواهیم داشت. همچنین بالا بودن تعداد خودروها و ویژگی های خود شهر تهران باعث پایدار ماندن آلودگی ها در شهر می شود.

شما بیشتر دولت یا مجلس را در کوتاهی و بی توجهی به حل معضل آلودگی در شهرهای بزرگ مقصر می دانید؟

من در قانونگذاری، فرد چندان مطلعی نیستم اما تصور می کنم که در اجرا ما مشکل داریم.

عوامل تشدید آلودگی در شهر هایی مثل تهران را چه می دانید؟

بنزین با کیفیت پایین، فرسوده بودن خودروهاو سیستم مهندسی ناقص موتور خودروها باعث تشدید آلودگی هوا در شهرها می شود و به تبع آن موارد ابتلا به سرطان در سطح شهرها افزایش خواهد یافت.

یکی از کارشناسان عرصه سلامت محیط اعلام کرد که تصور می کنم ما در حل معضل آلودگی شهرهای بزرگ که به نوعی منجر به افزایش موارد ابتلا به سرطان و کاهش سن ابتلا به این بیماری در کشور شده است از نظر اجرایی مشکل داریم.

+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
ورزش نکردن ، انجام فعالیت های نشسته و مصرف کالری بیش از نیاز ، موجب تجمع چربی در منطقه شکم می شود ؛ در این صورت عضلات شکم ، سفتی و حالت اولیه خود را از دست داده و شکل ظاهری اندام افتاده شده و چربی ذخیره ای شکم به حالت گره دار احساس می شود . به علاوه ، تجمع چربی درمنطقه شکم به خصوص در خانمها خطر ابتلا به دیابت و عوارض عروقی را چند برابر می کند.

● برای از بین بردن چربی های اضافی شکم چه کنیم؟

این بافت چربی ، برای بدن یک انبار انرژی است و بدن مازاد نیاز خود را در آن ذخیره کرده ، در مواقع نیاز ، از آن برداشت می کند . پس باید کاری کرد که بدن نیازمند انرژی بافت چربی شود. دریافت کالری کمتر و ورزش کردن ، راه رسیدن به این مقصود است. البته اکنون با روشهای دیگری مثل جراحی نیز ، این چربی ها را بر می دارند ولی اگر بتوانیم با ورزش ، که سلامت عمومی بدن را به دنبال دارد ، آن را از بین ببریم ، مسلما به جراحی نیازی نخواهد بود .

ادعا می شود که کمر بندهای شوک دهنده با وارد کردن جریان های الکتریکی به چربی شکم موجب تجزیه آنها و قوی شدن عضلات شکم می گردد . در صورتی که تنها جریانهایی با قدرت ایمپالسهای مغز ، موجب انقباض عضلات می شود و اگر چنین جریانی با این کمربند وارد شکم شود موجب یک انقباض دردناک خواهد شد. البته استفاده از وسایل ورزشی که موجب انقباض عضلات شکم شود ، مفید است ؛ اما ورزش کردن به تنهایی کافی نخواهد بود ، چرا که کالری اضافی باز هم در شکم یا باسن ذخیره می شود . پس باید از خوردن شیرینی های خامه ای ، تنقلات چرب مثل چیپس ، غذاهای پر روغن و نان و برنج زیاد از حد پرهیز کرد.

● یک ورزش مفید:

دراز و نشست از راحت ترین و مؤثرترین ورزش ها برای برطرف کردن چربی شکم است. با فشار زیادی که به عضلات شکم وارد می شد ، این عضلات قوی شده و شکم به حالت اولیه باز می گردد . مدت ورزش چند روز یا چند هفته نیست بلکه باید آنرا مداوم انجام داد .

تمرینات ورزشی در صورتی که به درستی انجام نگیرند ، به کمر شما آسیب می رسانند.

● طریقه درست انجام دراز نشست:

به پشت روی زمین نسبتاً نرمی بخوابید.

پاها را خم کنید تا کف پایتان روی زمین قرار بگیرد ، دستانتان را به روی سینه قرار دهید . ابتدا سر را بلند کرده و سپس شانه ها را به آرامی 30 تا 40 سانتی متر بالا بیاورید و دوباره بخوابید .

بلند شدن بیش از این مقدار عضلات پای شما را به کار می گیرد. ده مرتبه پشت سر هم ، این کار را انجام دهید . چند ثانیه استراحت کنید و ده مرتبه بعدی را انجام دهید. در ابتدا لازم نیست زیاد به خودتان فشار بیاورید ، زمانی که احساس کردید ، عضلات شکم شما قوی تر شده اند جسم سنگینی را در هنگام دراز نشست در دست ، روی سینه بگیرید تا فشار بیشتری به عضلات شکم وارد شود.

ورزشهای تکمیلی دیگری که می توانید برای متناسب شدن شکم انجام دهید در ذیل ارائه شده است :

چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید ، یک پای خود را مستقیماً بلند کرده و در هوا نگاه دارید ، از یک تا 5 بشمارید ، سپس به حالت اول برگردید ، از یک تا 5 بشمارید حالا پای دیگرتان را به همین صورت حرکت دهید و بشمارید . این عمل را چند بار تکرار کنید .

روی زمین بنشینید کف دستها را در طرفین بدن ، روی زمین بگذارید و زانوها را خم کنید ، در این حال با باسن خود جابجا شده به جلو بروید در حقیقت ، سر بخورید . می توانید با دستها مچ پاها را بگیرید .

به پشت روی زمین طاق باز بخوابید ، دستها را باز کرده در طرف راست و چپ روی زمین دراز کنید حالا زانوها را خم کنید و همانطور که به هم چسبیده اند با هم اول به طرف راست زانوها را تا نزدیک زمین بیاورید ، سپس به همین شکل به طرف چپ تا نزدیکی زمین حرکت دهید ، این عمل را 10-15 بار تکرار کنید .

بایستید و دست ها را به طرف جلو دراز کنید و در مقابل روی خود به لبه یک صندلی تکیه دهید حالا به تدریج و خیلی آهسته زانوها را خم کنید تا به صورت نشسته در آیید ، سپس به آهستگی بلند شده و بایستید . این عمل را 5 تا 10 بار تکرار کنید .

به روی شکم ، روی زمین بخوابید ، چانه خود را روی هرد و دست خود قرار دهید در حالیکه پاها را کشیده و دراز نگاه داشته اید ، یک پا را تا آنجا که می توانید بالا بیاورید و در آن حالت نگهدارید ، از یک تا 5 بشمارید وسپس پا راپائین بیاورید – حالا این عمل را با پای دیگرتان انجام دهید .

چهار دست و پا روی زمین قراربگیرید ، یک پای خود را مستقیما بلند کرده درهوا نگاه دارید وازیک تا 5 بشمارید سپس به حال اول بازگردید وازیک تا 5 بشمارید اکنون پای دیگرتان رابه همین صورت حرکت دهید وبشمارید . این عمل را چند بارتکرارکنید.

  منبع : فردا نیوز

+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
تهیه قهوه اسپرسو به 2 روش سنتی و مدرن امکانپذیراست. در روش سنتی وسیله ای قوری مانند وجود دارد که از 2 بخش تشکیل شده است. برای استفاده، آن را از وسط با چرخش بازکرده، درون بخش زیرین آن که یک مخزن به همراه فیلترفلزی است...

دانه قهوه قبل از عمل برشته شدن (Roasting) هیچ عطر و مزه ای ندارد و مدت زمان برشته شدن است که رنگ و طعم دانه ها را تعیین می کند. برای این امر دستگاه ها و روش های مختلفی وجود دارد که بتوان حرارت را به طور یکسان و مناسب به دانه های قهوه داد تا دانه ها یکسان رنگ بگیرند و عطر خود را آزاد کنند.

اول قهوه را برشته کنید

یکی از روش های حرارت دادن به دانه های قهوه روش صنعتی برشته کردن است که از دستگاه هایی بزرگ، هوشمند و گران قیمت استفاده می شود. در این دستگاه ها مخزنی استوانه ای شکل با سوراخ هایی ریز وجود دارد که دانه ها را درون آن ریخته و با روشن شدن دستگاه، استوانه به چرخش در آمده و حرارت که هم به صورت مستقیم و هم به صورت باد داغ است، دانه ها را یکسان برشته می کند.

روش دیگری که می توان دانه های قهوه را برشته کرد، روش سنتی برشته کردن است که غالبا در کارگاه های کوچک یا در خانه ها انجام می گیرد و به این صورت است که دانه ها را در ظرف تابه ای شکل درب دار ریخته و روی حرارت مانند گاز گذاشته و ظرف را به طور دائم تکان می دهند تا حرارت یکسان به دانه ها برسد و یکسان برشته شوند. مدت زمان تقریبی 20-18 دقیقه است. در صورتی که می خواهید خودتان این کار را در منزل امتحان کنید درنظر داشته باشید که دانه قهوه، دانه ای روغنی است و اگر برشته کردن آن از کنترل شما خارج شود احتمال آتش سوزی وجود دارد. هم اکنون تازه ترین دانه قهوه را در دسترس دارید و می توانید آن را به روش های مختلفی آسیاب کرده و با دستگاه ها و وسایل گوناگون برای نوشیدن آماده کنید.

هر قهوه ای چگونه باید آسیاب شود

برای آسیاب کردن دانه ها روش های گوناگونی وجود دارد. به طور مثال اگر دانه های قهوه با رنگ قهوه ای روشن را آردی شکل آسیاب کنید، قهوه ترک خواهید داشت. توجه داشته باشید که پودر قهوه ترک باید کاملا آردی شکل و بدون دانه درشت باشد. در صورتی که می خواهید قهوه فیلتری (Filter coffee) یا قهوه فرانسه (French coffee) درست کنید، رنگ دانه ها قهوه ای ملایم باشد و در موقع آسیاب کردن دانه ها، پودر به دست آمده به شکل ماسه، ساحل است. برای استفاده دانه ها برای اسپرسو، رنگ دانه ها باید قهوه ای مایل به سیاه باشد ولی نباید بسوزند و امتحان آن به این صورت است که اگر یک دانه را بین دو انگشت خود فشار دهید نباید سریع شکسته و خرد شود. بعد از برشته کردن دانه های قهوه آن ها را به صورت ماسه ساحل آسیاب کنید و نوشیدنی خود را حاضر کرده و از آن لذت ببرید.


در خانه تان اسپرسو بنوشید

سپس آن را روی حرارت مستقیم ولی ملایم گاز بگذارید تا قهوه بعد از چند دقیقه آماده شود. به این ترتیب شما نوشیدنی قهوه اسپرسویی کاملا به روش سنتی برای نوشیدن دارید. اما در روش صنعتی یا مدرن مراحل تهیه مقداری متفاوت است؛ دستگاه های مدرن اسپرسو در انواع صنعتی بزرگ و خانگی کوچک وجود دارد که خود آن ها به 2 دسته دستی و تمام اتوماتیک تقسیم می شوند. بعد از این که دستگاه را روشن کردید و گرم شد، دسته نگهدارنده قهوه را که هلدر Holder نام دارد از قهوه پر و خوب فشرده کنید، در قسمت میانی دستگاه نصب کرده و دکمه مربوط به آن را روشن کنید تا با عبور آب داغ از میان قهوه فشرده شده، نوشیدنی اسپرسو با خامه ای کاراملی رنگ در دست داشته باشید.


قهوه اسپرسو کن پانا

کن پانا به زبان ایتالیایی به معنی با خامه است. اسپرسو کن پانا یعنی اسپرسو با خامه که طعمی لذیذ و جالب را به شما می دهد.

برای یک فنجان متوسط قهوه اسپرسو 150 میلی لیتر اسپری گل خامه یا خامه قنادی

دستور تهیه: قهوه اسپرسو را تهیه کنید و فنجان را تا نیمه با قهوه اسپرسو پر کنید و مابقی فنجان را از خامه پر کرده و نوش جان کنید.


قـهوه آفـاگاتو

این قهوه تجربه ای متفاوت را به شما هدیه می دهد. در این نوشیدنی، سرد و گرم را در کنار هم با طعمی دلچسب تجربه کنید.

برای یک فنجان متوسط قهوه اسپرسو 100 میلی لیتر

دستور تهیه: قهوه اسپرسو را آماده کنید و یک اسکوپ (یک قاشق غذا خوری) بستنی وانیلی را درون فنجان بیندازید و قهوه داغ را روی آن بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

آداب اسپرسوخوری

اسپرسو قهوه ای است که در ایتالیا تعصب روی آن وجود داشته و نوشیدن آن آداب و رسوم خاص خود را دارد. فنجان قهوه به همراه یک لیوان کوچک آب سرو می شود. ابتدا یک جرعه آب را بنوشید تا هرگونه مزه ای در دهان شما که از قبل وجود دارد از بین برود و سپس با یک قاشق قهوه خوری خامه روی سطح قهوه را جدا کرده و بخورید تا دهان شما آمادگی نوشیدن قهوه را پیدا کند. سپس یک جرعه دیگر آب میل کنید و بعد از آن نوشیدنی قهوه را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید.

 

  منبع : برترین ها

+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
به نقل از پایگاه خبری العربیه، ریکاردو کاکا بازیکن ملی پوش برزیلی پس از سفر 10 روزه اش به دبی اعلام کرد: در نظر دارد مطالعات خود در رابطه با دنیای عرب و دین اسلام را افزایش دهد.

وی هنگام دیدار از مسجدی که برای جهانگردان علاقه مند به کسب دانش بیشتر در خصوص اسلام ساخته شده است، با دقت فراوان به سخنانی در رابطه با سبک زندگی مسلمان ها و اعراب گوش فرا داد.

گفتنی است مسوولان سازمان جهانگردی و بازاریابی امارات در تلاش برای جذب جهانگردان میزبان این فوق ستاره خط میانی تیم رئال مادرید بودن . کاکا همچنین از برج خلیفه مرتفع ترین برج جهان بازدید کرد.

در زیر می توانید تصاویر حضور کاکا و همسر محجبه اش در مسجد را مشاهده کنید :

کاکا و همسر چادری اش در مسجد دبی

کاکا و همسر چادری اش در مسجد دبی

  منبع : قطره

+ ۱۳۹۰/۱۰/۲۵
دودی کردن، فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت مواد غذایی صورت می گیرد.

در این فرایند، ماده غذایی را در معرض دود (معمولاً دود ناشی از سوختن چوب) قرار می دهند.

در دودی کردن داغ، ماده غذایی را به مدت چند ساعت در معرض دود قرار می دهند تا ماده غذایی خام، همچون گوشت یا ماهی ضمن این فرایند کاملاً بپزد.

در دودی کردن سرد، به منظور نگهداری طولانی مدت و یا مزه دار کردن، ماده غذایی را به مدت طولانی، گاهی تا چندین روز در معرض دود قرار می دهند.

معمولاً این روش برای گوشت یا ماهی به کار می رود، اما گاهی پنیر، انواع سبزی و میوه را هم بدین طریق دودی می کنند.

گاهی به سوختی که از آن برای دودی کردن مواد غذایی استفاده می کنند، مواد معطر اضافه می نمایند. برای مثال، در کشور چین برای دودی کردن با چای، از مخلوط برنج خام، شکر و چای استفاده می شود. این مواد را در زیر تابه قرار داده و سپس گوشت یا سایر مواد غذایی را داخل تابه می ریزند و مواد غذایی را به آرامی دودی می کنند. در عین حال که مواد غذایی دودی می شوند، عطر و رایحه مخلوط برنج و چای را به خود می گیرند.

در میان محصولات دودی، فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس به دلیل مصرف بی رویه در میان اقشار جامعه بیش از همه سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کنند.

در اروپا، برای دودی کردن گوشت و ماهی به طریق سنتی از چوب درخت قان استفاده می شود، اما امروزه اغلب چوب درخت بلوط را برای دودی کردن مواد غذایی به کار می برند.

در آمریکای شمالی به جز چوب قان و بلوط، از چوب درخت گردو هم استفاده می کنند. البته گاهی چوب درخت های میوه مثل درخت گیلاس یا آلو هم برای دودی کردن به کار می رود.

در قدیم، در مزارع کشورهای غربی ساختمان خاصی به نام خانه دود وجود داشت. در این بخش، انواع گوشت را دودی نموده و سپس این گوشت ها را ذخیره می کردند.

امروزه در روش های جدید و صنعتی از دود مایع که از تقطیر، تصفیه و تغلیظ دود معمولی به دست می آید، استفاده می شود که عوارض آن کمتر است.

مضرات محصولات دودی

فرایند دودی کردن باعث جلوگیری از رشد باکتری ها و کند شدن روند تجزیه چربی ها در محصول می شود، ولی از طرف دیگر، تا کنون بیش از صدها ترکیب سمی در دود شناسایی شده است که برای سلامتی انسان مضر هستند و در برخی موارد سرطان زایی آن ها نیز به اثبات رسیده است.

برخی از مواد موجود در دود، مشابه ترکیبات سمی موجود در دود سیگار هستند. این ترکیبات می توانند با تحریک دستگاه گوارش، بر سلامت انسان اثر جدی بگذارند و احتمال بروز برخی از انواع سرطان ها از قبیل سرطان معده و روده بزرگ را افزایش دهند. جالب است بدانید خطر استفاده 50 گرم سوسیس دودی معادل مصرف یک پاکت سیگار یا 4 روز تنفس هوای آلوده شهری است.

دودی کردن در شرایط کنترل نشده، باعث ایجاد ترکیبات هیدروکربنی حلقوی نظیر «آنتراسن» می شود که این ترکیبات سمی و سرطان زا هستند و به محصول دودی شده راه می یابند. این مشکل در محصولاتی که به صورت سنتی و خارج از نظارت بهداشتی تولید می شوند به وفور مشاهده می شود.

علاوه بر این، مونواکسیدکربن حاصل از سوخت چوب با هموگلوبین و میوگلوبین خون موجود در محصول ترکیب می شود و رنگ خاص محصولات دودی را ایجاد می کند. مونواکسیدکربن باعث کاهش میزان میکروب های هوازی در محصول نهایی می شود و اکسیداسیون چربی ها را کندتر می کند. از طرف دیگر، مونواکسیدکربن با تحریک میکروب های سازنده هیستامین، مقدار هیستامین را در محصول بالا می برد و می تواند باعث بروز واکنش های حساسیتی یا آلرژیک در مصرف کننده شود.

فرآیند دودی کردن باعث ایجاد ترکیبات پراکسیدی در سطح مواد گوشتی می شود که این ترکیبات نیز به نوبه خود بر خطر سرطان زایی محصول می افزایند. همچنین دودی کردن گوشت و ماهی، امکان فعالیت باکتری «لیستریا مونوسیتوژنز» را در محصول افزایش می دهد. این باکتری یکی از عوامل ایجاد مسمومیت های غذایی است که می تواند علائم شدیدی در نوزادان، سالمندان و دیگر افراد آسیب پذیر ایجاد کند.

در هنگام دودی کردن محصولاتی نظیر ماهی، گوشت، سوسیس و کالباس از مقادیر زیادی نمک استفاده می شود، بنابراین مصرف این محصولات در افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه نمی شود.

علاوه بر خطرات ذکر شده در بسیاری از موارد، مواد اولیه گوشتی که برای دودی کردن مورد استفاده قرار می گیرند حاوی آلودگی های اولیه و ترکیبات حاصل از فساد مواد غذایی هستند. با توجه به این که در فرآیند دودی کردن، طعم ماده غذایی تغییر می یابد، تشخیص فساد اولیه ماده غذایی مشکل می شود و این ویژگی زمینه سودجویی و تقلب های مواد غذایی را فراهم می کند.

در میان محصولات دودی، فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس به دلیل مصرف بی رویه در میان اقشار جامعه بیش از همه سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کنند. آن چه مسلم است چنین فرآورده هایی در مقایسه با سوسیس و کالباس معمولی از مقدار بیشتری مواد نیتراتی (که احتمال تبدیل آن در بدن به نیتروزآمین زیاد است) تشکیل شده اند. مصرف چنین فرآورده هایی باعث افزایش خطر سرطان معده و روده بزرگ می شود.

در کشورهای اروپای شرقی و ایسلند که مصرف چنین محصولاتی فراوان است، سرطان معده شیوع بالایی دارد. تحقیقات نشان داده اند خطر ابتلا به انواع بیماری ها از طریق مصرف محصولات دودی در مقایسه با خطر بیماری های ناشی از مصرف بیش از حد چربی اشباع شده به یک اندازه است.

توصیه ها

1- اگر از مصرف گوشت های دودی یا نمک سود لذت می برید، فقط گه گاه و به مقدار کم از آن ها استفاده کنید. از آن جایی که این محصولات به تدریج اثرات نامناسبی بر بدن می گذارند، تا حد امکان از مصرف زیاد آن ها در یک زمان یا به صورت طولانی مدت خودداری کنید.

2- در هنگام دودی کردن محصولاتی نظیر ماهی، گوشت، سوسیس و کالباس از مقادیر زیادی نمک استفاده می شود، بنابراین مصرف این محصولات در افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه نمی شود.

3- افراد مبتلا به سردردهای میگرنی نیز باید از خوردن مواد گوشتی دودی اجتناب کنند، زیرا این مواد غذایی حاوی تیرامین هستند و باعث تشدید این نوع سردردها می شوند.

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش