+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
«مارتا استوارت»، مدیر انجمن خانه داری مارتا و سردبیر مجله خانه داری living برای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی توصیه های جالبی را برای خانم های خانه دار دارد.

همیشه در یخچال 2 بخش متفاوت را به غذاهای خام و غذاهای پخته اختصاص دهید و از قرار دادن این 2 نوع غذا در کنار هم بپرهیزید. این کار مانع از فساد غذای پخته شده می شود.

هرگز سبزی ها را کنار انواع گوشت ها قرار ندهید. گاهی ممکن است آلودگی ها و باکتری های موجود در سبزی موجب فاسد شدن گوشت شود.

همیشه گوشت قرمز، مرغ و ماهی را درون کیسه پلاستیکی یا درون یک بشقاب قرار دهید تا آب آن روی موادغذایی دیگر نریزد و موجب فساد و آلودگی خوراکی ها نشود.

همیشه برای خرد کردن سبزی و گوشت از 2 تخته متفاوت استفاده کنید؛ به این ترتیب مانع از انتقال باکتری از گوشت به سبزی و برعکس می شوید.

بهترین روش برای آب کردن یخ انواع گوشت ها آن است که گوشت را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید چند ساعت درون یخچال بماند تا به مرور یخ آن آب شود.

هنگام بسته بندی کردن مواد غذایی حتما دست های تان را بشویید. آلوده بودن دست ها موجب انتقال میکروب ها به مواد غذایی و فاسد شدن آن ها می شود.


   برچسب‌ها: خانه داری, تغذیه, غذا, فاسد
   
+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
لانگی هانکوک، پدر جینا راین هارت در سال 1952 بزرگترین معدن سنگ آهن جهان را در غرب استرالیا کشف و شرکت معدنی هانکوک را تاسیس کرد. بعد از مرگ لانگی هانکوک در سال 1992، راین هارت 30 ساله، وارث شرکت پدر شد.

خانم جینا راینهارت، حاضر نیست اداره شرکت چندین میلیارد دلاری خود را به سه پسرش بسپارد. به اعتقاد او آنها نسبت به او بی مهری کرده اند.

در مقابل، پسران هم مدعی اند که مادرشان تدبیر لازم برای اداره این همه سرمایه را ندارد و برای در دست گرفتن امور به دادگاه شکایت کرده اند.

دادگاه محلی در این باره حکمی اعلام نکرده، اما نخست وزیر ایالت استرالیای غربی، کولین بارنت، گفته این مسأله می بایست درون خانواده حل شود.

علاوه بر این، یکی از این پسران، مادرش را بسیار خسیس می داند و به کنایه می گوید، اگر مستحقی توانسته از مادرم یک سنت کمک دریافت کرده باشد خیلی خوش شانس بوده است!

قابل ذکر است که جینا ( گینا) راین هارت، زن 57 ساله استرالیایی، صاحب شرکت معدنی هانکوک، به زودی با داشتن ثروت 100 میلیاردی، ثروتمندترین فرد جهان معرفی خواهد شد.

لانگی هانکوک، پدر جینا راین هارت در سال 1952 بزرگترین معدن سنگ آهن جهان را در غرب استرالیا کشف و شرکت معدنی هانکوک را تاسیس کرد. بعد از مرگ لانگی هانکوک در سال 1992، راین هارت 30 ساله، وارث شرکت پدر شد . وی به دلیل تک فرزند بودن و با توجه به آینده نگری پدر، از سن 12 سالگی در شرکت پدر مشغول به کار شد برای همین وقتی مدیریت شرکت پدر را بر عهده گرفت با دنیای تجارت بیگانه نبود.

در چند سال گذشته به دلیل افزایش قیمت سنگ اهن و افزایش تقاضای چین برای این کالا معدنی، ثروت او نیز سیر سعودی را طی می کند ، به طوری که این زن هم اکنون به گفته ی مجله اقتصادی" فوربس" ثروتمندترین فرد استرالیا است. شرکت سیتی گروپ می گوید با توجه به اینکه راین هارت به تنهایی شرکت خود را اداره می کند و هیچ سهام داری ندارد و با توجه به اینکه در حال بهره برداری از سه پروژه معدنی عظیم دیگر است، اگر شرایط بازار سنگ آهن به همین صورت تداوم یابد ، ظرف چند ساله آینده ثروت وی 10 برابر خواهد شد و برای اولین بار در تاریخ یک زن لقب ثروتمندترین فرد جهان را از آن خود خواهد کرد.

  منبع : تکناز

   برچسب‌ها: رکورد, زن, پولدار, ثروتمند
   
+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
سال نود برای اهالی سینمای ایران سال خوبی بوده، علاوه بر کسب افتخاراتی مثل کسب جایزه گلدن گلوب و اسکار بعضی جوان های دوست داشتنی و محبوب سینما و تلویزیون مثل مهدی پاکدل و بهنوش بختیاری و ترانه علیدوستی هم به خانه بخت رفتند و ازدواج کردند. اما سیامک انصاری آخرین شاه داماد سال 90 است.

او هفته گذشته با زندگی مجردی خداحافظی کرد و با مجلس عروسی خانوادگی و خودمانی به جمع متاهل ها پیوست. به نظر می رسد ازدواج او در نقش مستشار در مجموعه «قهوه تلخ» خیلی به مذاق این کمدین شیرین سینما و تلویزیون و البته این روزهای تئاتر، خوش آمده و او را تشویق کرده تا بالاخره آستین ها را بالا بزند و از تنهایی درآید.

انصاری در نوروز 90 در گفت و گویی با مجله 360 اعلام کرده بود عشق زندگی اش بازی های کامپیوتری است و از زمان «آی وای اس» در دهه 60 این کاره بود و بعد با دیدن آتاری شیفته این دست بازی ها می شود اما ظاهرا بالاخره این عشق قدیمی او رقیبی جدی و سرسخت پیدا کرده. عروس خانم بخشی از این ازدواج را هم مدیون مهران مدیری است چرا که سیامک خان قصد داشته از ایران برود و مدیری مانع او می شود.

او در این باره گفته:

قبل از «پاورچین» کارهایم را کرده بودم که از ایران بروم. برادرم تازه فوت کرده بود و من اصلا شرایط روحی مناسبی نداشتم. شال و کلاه کرده بودم بروم، اما جواد رضویان با من تماس گرفت و گفت یک کاری دارد انجام می شود، پاشو بیا. باور نمی کنید؛ من همین پشت در خیابان بوسنی هرزگوین پشت لوکیشن دو ساعت تمام راه می رفتم تا خود را قانع کنم بیام داخل. آن قدر راه رفتم تا بالاخره گفتم بروم این کار را هم انجام بدهم و بعد بروم خارج. مهران مدیری گفت همین حالا پاشو برو جلوی دوربین. من گفتم می روم هفته دیگر می آیم. گفت همین حالا من 72 ساعت بعد، از لوکیشن بیرون آمدم. در حالی که از بازیگران «پاورچین» شده بود.

و این طور شد که سیامک انصاری در ایران ماند و به همکاری با مهران مدیری ادامه داد و هی کار کردند و کار کردند تا بالاخره وقفه ای که در پروژه «قهوه تلخ» افتاد به او فرصت داد تا به مسائل مهمی مثل آینده و ازدواج فکر کند. روزنامه تماشا این ازدواج فرخنده را به او و همسرش تبریک می گوید و آرزوی سعادت و خوشبختی برای آنها دارد. امیدواریم همان طور که آخرین خبرهای سالمان خبر خوش و عروسی بوده سال 91 را هم با اخبار شیرین آغاز کنیم.

  منبع : برترین ها

   برچسب‌ها: سینما, ازدواج, سیامک, انصاری
   
+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
نکته های کوچک ممکن است نتایج مهمی را رقم بزنند، همیشه به این نصیحت گوش کنید و از نکته های کوچک غفلت نکنید. برای مثال در مورد غذا خوردن اگر به برخی نکته های کوچک دقت کنید می توانید سلامت خود را تضمین کنید و به بدن خود غذاهایی سالم تر برسانید. دکتر جولیان کلاو، متخصص تغذیه و دکتر کانرز والدرمن، فوق تخصص بیماری های داخلی به شما می گویند که رعایت چند نکته کوچک در آشپزخانه می تواند به سلامت شما کمک زیادی بکند.


این یکی کنسروش بهتر است
خیلی از مردم تصور می کنند، کنسروها ارزش غذایی پایینی دارند و همیشه استفاده از مواد غذایی تازه بهتر است. خب، شاید این تصور درستی باشد و در مورد اکثریت مواد غذایی به خصوص سبزی ها و میوه ها واقعا بهتر است از تازه های آن استفاده کرد، اما این وسط یک استثنا هم وجود دارد: ذرت. محققان دانشگاه کورنل نیویورک در مطالعات خود به این نتیجه رسیدند؛ دمایی که برای کنسرو کردن دانه های ذرت به کار گرفته می شود میزان آنتی اکسیدان های ذرت را حدود 45 درصد افزایش می دهد. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کنند. رادیکال های آزاد مواد مضری هستند که به سلول های بدن آسیب می رسانند و باعث بروز بیماری ها و حالت هایی مثل انواع سرطان ها و بیماری های قلبی در بدن می شوند. در مجموع اگرچه کنسرو کردن ذرت از میزان ویتامین C آن می کاهد اما افزایش میزان آنتی اکسیدان های آن به واسطه حرارت دیدن باعث می شود، کنسرو ذرت یک منبع غذایی عالی غنی از آنتی اکسیدان باشد.


بگذارید تا سرد شود
وقتی سیب زمینی را می پزید سلول های موجود در آن شروع به ورم کردن می کنند و سپس می شکنند این روند باعث می شود، هضم نشاسته در بدن انسان راحت تر انجام شود. درکل این روند «ژلاتینیزیشن» می گویند اما یک نکته مهم در این میان وجود دارد: اگر سیب زمینی پخته سرد شود، بعضی از این سلول های شکسته شده با هم ترکیب می شوند و به شکل کریستال های کوچک درمی آیند که به آن ها سلول های مرکب می گویند. این «سلول های مرکب»، مثل فیبرها، نه در روده کوچک که در روده بزرگ هضم می شود و در نتیجه به تنظیم عملکرد روده بزرگ کمک می کند. در مطالعه ای که در دانشگاه منچستر انجام گرفته مشخص شد؛ سیب زمینی های پخته و سرخ شده داغ حدود 5 تا 7 درصد و سیب زمینی های پخته شده، سرد شده حدود 13 تا 15درصد سلول های مرکب دارند. در نتیجه بهتر است که همیشه سیب زمینی های پخته و سرخ شده را پس از سرد شدن مصرف کنید. در ضمن یادتان باشد، اگر سالاد سیب زمینی درست می کنید به جای استفاده از سس مایونز، از مخلوط ماست، پیاز قرمز و پیازچه استفاده کنید تا یک سالاد سالمی داشته باشید.


روغن زیتون به درد این کار نمی خورد
روغن زیتون جزو مواد غذایی بسیار مفید برای بدن است. این روغن غنی از امگا6 است که باعث جلوگیری از التهاب سلولی و رقم خوردن بیماری هایی مثل ورم و درد مفصلی، بیماری های قلبی و سکته ها می شود. به دلیل خواص بسیار خوب روغن زیتون بسیاری از مردم از آن در غذاهای خود به کرات استفاده کرده و حتی برخی از آن به عنوان روغن پخت و پز استفاده می کنند اما یادتان باشد که روغن زیتون کمتر از دیگر روغن های پخت و پز موجود در بازار فرآوری شده است و برای همین درجه دود آن- که دمایی است که در آن به خاصیت های خوراکی روغن آسیب وارد می شود- پایین است. اگر روغن زیتون در حرارت زیاد قرار بگیرد مولکول های مفید آن می شکنند و ممکن است مواد آسیب رسان تولید کند. در دمای بالا روغن زیتون، رادیکال های آزاد تولید می کند که برای بدن بسیار مضر است. برای همین اگر می خواهید مواد غذایی را در دمای بالا یا به مدت طولانی نپزید از روغن زیتون استفاده نکنید.


هویج را بخارپز نکنید
هویج یکی از خوراکی های محبوب است که هم به صورت خام و هم به صورت پخته مورد استفاده قرار می گیرد. حالا محققان ایتالیایی در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که پختن هویج در آب جوش بهتر از بخارپز کردن آن است. در واقع با پختن کامل هویج میزان کاروتنوئیدهای آن (آنتی اکسیدانی که بدن از آن ویتامین A می سازد که برای رشد، تولید مثل و دفاع سلولی بدن و نیز داشتن پوست و مویی سالم و جوان بسیار ضروری است) افزایش می یابد. در این مطالعه ایتالیایی ها به این نتیجه رسیده اند که در هر 100گرم هویج خام 31 میلی گرم کاروتنوئید وجود دارد. این در حالی است که در هر 100گرم هویج کاملا پخته، 28 میلی گرم و در هر 100گرم هویج بخارپز، فقط 18میلی گرم کاروتنوئید وجود دارد.


بی خیال کباب پزی شوید
یکی دیگر از علائق ما ایرانی ها کباب پزی است. در واقع کباب پزی روی اجاق های سنتی، مدرن یا روی باربکیو یکی از تفریحات بسیاری از مردان و زنان ایرانی است اما حواس تان باشد که دانشمندان فرانسوی در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که پختن گوشت به صورت کبابی 2 ماده هتروسیکلیک آمین (HCL) و پلی سیکلیک آروماتیک هیدروکربن (PAH) را آزاد می کند که اثرات سرطان زایی آن ها ثابت شده است. در واقع بهتر است گوشت را با آتش ملایم و به صورت تدریجی بپزید. اگر به گوشت ادویه مناسب بزنید موادغذایی پرارزشی به آن اضافه کرده اید. همچنین اگر رزماری و دارچین اضافه کنید می توانید از تشکیل مواد مضر هنگام پختن آن هم تا حدودی جلوگیری کنید.


چای سرد نخورید
چای حاوی پلی فنل های مختلف است. این ترکیبات شیمیایی از سلول های قلبی را محافظت می کند. پلی فنل ها فقط زمانی آزاد می شوند که چای گرم شود. دکتر کاری راکستون، فوق تخصص تغذیه آزمایشگاهی می گوید: «چای باید حداقل 2 تا 4 دقیقه کاملا داغ شده تا پلی فنل های آن آزاد شود و برای همین اگر می خواهید چای مربوط به ساعت های قبل را بخورید، حتی اگر چای هنوز گرم است ابتدا آن را حسابی گرم کنید سپس بنوشید.» در ضمن برخی افراد به چای خود شیر اضافه می کنند اما محققان ایتالیایی می گویند؛ این کار باعث می شود، بدن در جذب پلی فنل ها به مشکل بر بخورد.


موز سبز بخرید
همه ما وقتی می خواهیم میوه انتخاب کنیم موزهای رسیده را انتخاب می کنیم البته گاهی هم موزهای کال سبز می خریم اما آن ها را می گذاریم تا کاملا برسند، ولی این کار اشتباه است! حالا دانشمندان انگلیسی به این نتیجه رسیده اند، با خوردن موزهای سبز شما ضمن رساندن پتاسیم و سایر مواد مغذی موز، کالری کمتری به بدن تان خواهید رساند. در ضمن با خوردن یک موز سبز مدت زمان بیشتری احساس سیری خواهید داشت و در نتیجه احتمال چاقی در شما کاهش خواهد یافت.


چه قهوه ای بخورید؟
در مورد قهوه و نوشیدن آن میان پزشکان اختلاف نظر وجود دارد برخی قهوه را به دلیل خاصیت های محافظت قلبی، افزایش تمرکز، کاهش احتمال ابتلا به دیابت و نیز رساندن مایعات به بدن نوشیدنی مناسبی می دانند و برخی دیگر آن را به دلیل افزایش نامنظمی ضربان قلب، بر هم زدن چرخه خواب و مسائل دیگر مناسب نمی دانند اما در کل اکثریت پزشکان معتقدند، نوشیدن تا 3 فنجان قهوه در روز برای بدن انسان ضرری ندارد ولی چه نوع قهوه ای بهتر است بخوریم؟ محققان می گویند، خوردن قهوه هایی که میزان کافئین آن زیاد نباشد اما میزان آب آن زیاد باشد (مثلا قهوه آمریکانو) بهتر از قهوه های کم حجم ولی پر از کافئین مثل قهوه ترک است. در ضمن اضافه کردن شیر به قهوه هم انتخاب چندان خوبی نیست زیرا شیر پرچربی می تواند کالری زیادی را به قهوه اضافه کند. برای مثال تحقیقات نشان داده، یک فنجان بزرگ کافه لاته حدود 225 کالری در حالی که یک فنجان قهوه آمریکانو فقط حدود 60 کالری در خود دارد.


پاستا را ایرانی نپزید
با آن که پاستا و ماکارونی غذایی فرنگی است اما حالا جای ثابتی در برنامه غذایی بسیاری از ایرانی ها پیدا کرده است اما یک مسئله جالب اینجاست که ما ایرانی ها پاستا را به شکلی ایرانی می پزیم، یعنی آنقدر رشته های ماکارونی را می پزیم تا کاملا سفت شوند این در حالی است که مطالعات نشان داده، پاستای کاملا پخته نشده باعث سیری زودتر شده و فرد دیرتر گرسنه می شود و برای همین باعث جلوگیری از چاقی می شود.


   برچسب‌ها: بهداشت, تغذیه, سلامتی, خانواده سبز
   
+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
اگر به خوردن آجیل علاقه مند هستید و در عین حال می خواهید تا برای خودتان و عزیزانتان در طول تعطیلات به دلیل مصرف آجیل مشکلی پیش نیاید این مطلب را مطالعه کنید.

آجیل یکی از خوراکی هایی است که در ایام عید نوروز در اکثر خانه های ایرانی مصرف می شود. این ترکیب خوراکی از چندین ماده متفاوت تشکیل شده است که از این میان می توان به پسته، بادام، کشمش و.... اشاره کرد.

در این مطلب قصد داریم تا شما را با بایدها و نبایدها و همچنین خواص و در عین حال مظرات آجیل آشنا کنیم.

چه چیز آجیل است و چه چیز نیست؟

آجیل معمولا به میوه های دانه ای شکلی گفته می شود که بر روی درخت های شکوفه ای و یا بوته های مستقیم رشد می کنند. یکی از اشتباهات در مورد آجیل این است که مردم اغلب تصور می کنند بادام زمینی نیز جزء این گروه می باشد. بادام زمینی شاید خوشمزه باشد، اما از انواع آجیل نیست و مانند نخود و لوبیا نوعی بنشن (حبوبات) است. (دانه ای خوردنی که درون یک پوسته می روید) و اغلب در زیر زمین رشد می کند.

هر چند آجیل سویا نیز دارای خواص بسیار زیادی است اما عموما نمی توان آنها را در زیر گروه آجیل قرار داد. آجیل سویا معمولا از خشک کردن و یا حرارت دادن دانه های سویا بدست می آید به همین دلیل به زیر گروه حبوبات تعلق دارد.

وقتی برای خرید آجیل عید به خشکبارفروشی می روید، معمولا چند گزینه عمده پیش رو دارید. به عبارت دیگر، خیلی از فروشنده ها، از قبل چند نوع ترکیب مختلف برای آجیل نوروزی شما آماده کرده اند، این جند دسته عبارت اند از:

1) آجیل شور: این نوع آجیل تشکیل شده از پسته، تخمه کدو، تخمه ژاپنی، مغز بادام، مغز فندق و بادام هندی. بعضی ها بادام منقا را هم به این جمع اضافه می کنند. متاسفانه این نوع آجیل، رایج ترین و پرطرفدارترین نوع آجیل در ایام نوروز است. این که چرا می گوییم متاسفانه، پاسخ ساده و روشنی دارد. کافی است به صفتی که کلمه آجیل را همراهی می کند، دقت کنید: «شور!» چه کسی است که این روزها در باره عوارض ناشی از افزایش مصرف نمک و خطرات زیان بار آن چیزی نشنیده باشد یا مطلبی نخوانده باشد؟

2) آجیل شیرین: شامل مغز گردو، کشمش، توت خشک، مغز فندق، مغز پسته، مغز بادام و بادام هندی. اگرچه از این نوع آجیل کمتر از بقیه آجیل ها در ایام نوروز استقبال می شود اما حضور مغز گردو در این ترکیب یک مزیت بسیار بزرگ به حساب می آید.

3) آجیل چهار مغز: این آجیل تشکیل شده از مغز بادام، مغز پسته، مغز فندق و بادام هندی.

4) آجیل مشکل گشا: بعضی ها معتقدند که حضور آجیل مشکل گشا، حتی در حجم کم، در کنار ظرف اصلی آجیل یا روی سفره هفت سین، برای صاحبخانه خوش یمن خواهد بود و به همین خاطر، کمی هم از این نوع آجیل تهیه می کنند. آجیل مشکل گشا عبارت است از ترکیب مغز فندق، مغز پسته، مغز بادام، توت خشک، کشمش، نخودچی و نقل.

5) سلیقه شخصی: همه ما برای خرید آجیل نوروزی یک گزینه دیگر را هم پیش روی خود داریم و آن هم سبک شخصی خودمان است؛ به این معنی که ما می توانیم از هر کدام از اقلام آجیل به میزان دلخواه و به سلیقه شخصی خودمان خرید کنیم و آنها را با هم ترکیب کنیم. در بین اقلام مختلف آجیل، معمولا مشتریان بیشترین استقبال را از پسته به عمل می آورند و بعد از آن به ترتیب انواع تخمه، بادام، بادام هندی و مغز فندق مورد توجه قرار می گیرد.

6) آجیل های وارداتی: این روزها در آجیل فروشی ها و فروشگاه های عرضه کننده خشکبار، آجیل های هندی، تایلندی و ژاپنی هم پیدا می شود که به خاطر تنوع رنگی و طعم تندشان مشتریانی هم برای خودشان دست و پا کرده اند. در این نوع آجیل ها انواع رشته، ذرت، نخود و باقلا هم پیدا می شود. البته بعید به نظر می رسد که کسی بخواهد میز پذیرایی عید خود را با آجیل های رنگی شرق آسیا تزیین کند.

توصیه هایی برای خرید آجیل سالم

آجیل از آن دسته مواد غذایی است که همه ما عادت کرده ایم که آن را به شکل باز یا، به اصطلاح، فله ای خریداری کنیم. شاید شما هم مثل خیلی های دیگر اصلا روحتان خبر نداشته باشد که می شود آجیل را به شکل بسته بندی شده و دارای پروانه بهداشتی تهیه کرد. البته خیلی ها هم این نکته را می دانند اما با این وجود ترجیح می دهند که خرید خود را به شکل فله ای انجام بدهند و برای این کارشان هم دلایل متعددی دارند از جمله این که: آجیل باز ارزان تر از انواع بسته بندی شده است، می شود آن را به حداقل میزان دلخواه خریداری کرد، می شود آن را قبل از خرید، چشید و امتحان کرد و دیگر هیچ هزینه اضافی هم بابت بسته بندی آن پرداخت نمی شود.

اما واقعیت چیز دیگری است. شرایط نگهداری، نحوه تهیه و فرآوری، میزان و نوع رنگ به کاررفته و بسیاری از عوامل دیگر وجود دارند که در سلامت آجیل نقش تعیین کننده ای ایفا می کنند. تهیه آجیل بسته بندی شده و دارای پروانه بهداشتی به این معنی است که خریدار می تواند از بابت این جوانب، آسوده خاطر باشد.

نکته بسیار مهم دیگر این است که آجیل و خشکبار قابلیت آلودگی به سموم قارچی نظیر آفلاتوکسین را دارند. واحدهای صنعتی با توجه به وجود پروانه های بهداشتی، ضوابط و دستورالعمل های وزارت بهداشت، ملزم به اندازه گیری آفلاتوکسین بر روی محصولاتشان هستند اما در محصولات سنتی آجیل و خشکبار که به صورت باز و فله ای عرضه می شود، این اندازه گیری ها صورت نمی گیرد و محصول تولیدی قابل ردیابی نیستند.

اما اگر به هر دلیلی ترجیح می دهد که خرید خود را به همان شکل سنتی انجام بدهید، تلاش کنید تا هنگام انتخاب و خرید آجیل نوروزی، نکات زیر را حتما رعایت کنید:

1) سعی کنید تا حد امکان آجیل عید خود را از فروشگاه های معتبر که اجناسی با کیفیت مرغوب و تازه عرضه می کنند، بخرید. از خرید گذری یا خرید از دستفروشان خودداری کنید.

2) هنگام خرید آجیل به تازگی آن توجه داشته باشید. آجیل تازه نباید هیچ گونه بوی نامطبوعی داشته باشد؛ نه بوی نا، نه بوی ماندگی، نه بوی تند و نه بوی ترشیدگی.

3) به ظاهر آجیل خوب دقت کنید. وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های کهنگی آجیل است. اگر در میان آجیل، بقایای حشرات مرده یا زنده را دیدید، بدانید که آجیل کهنه و فاسد است.

4) مقداری از آجیل را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید. سپس آجیل را خالی کنید و ببینید که آیا روی دست شما رنگ پس داده است یا نه. پس دادن رنگ، نشانه غیربهداشتی بودن آجیل است. طبق دستورالعمل های مقامات بهداشتی، به کار بردن هر نوع رنگ، حتی رنگ های مجاز خوراکی، در تولید آجیل ها ممنوع است. بد نیست بدانید که در تولید و تهیه آجیل های بسته بندی شده و دارای پروانه بهداشتی، از هیچ گونه رنگی استفاده نمی شود و در صورت لزوم هم از رنگ های طبیعی مانند زعفران و زردچوبه استفاده می کنند.

5) یک نکته دیگر د رمورد رنگ آجیل؛ از خرید پسته هایی که پوست بسیار زرد و براق یا مغز قرمز رنگ شده دارند، خودداری کنید. دور تخمه های پررنگ را هم خط بکشید. آنها را به زور رنگ های مصنوعی به این شکل درآورده اند.

6) از لب خندان ها هم پرهیز کنید. می دانید چطور پسته ها را به شکل لب خندان درمی آورند؟ آنها را در ظرف های آب گرم می ریزند تا باد کنند، بعد آنها را داخل ظرف آب سرد می ریزند تا پوست شان به اصطلاح بترکد. این اختلاف دمای ناگهانی، یا به اصطلاح شوک حرارتی، روی کیفیت پسته تاثیر منفی می گذارد و علاوه برآن موجب نم کشیدن پسته هم می شود. این پسته ها زودتر فاسد می شوند.

7) تخمه های لب خندان هم انتخاب خوبی برای خرید نیستند. مغز تخمه وقتی در مجاورت هوا قرار می گیرد، علاوه بر طعم، کیفیت خود را نیز از دست می دهد و زودتر از انواع دربسته فاسد می شود.

8) همان طور که قبلا هم اشاره شد، واقعا چه کسی است که از مضرات نمک اطلاع نداشته باشد؟ پس سعی کنید آجیلی را که انتخاب می کنید شور نباشد و کمتر بوداده شده باشد.

9) از خرید و مصرف آجیل های رنگ شده خودداری کنید.

10) رنگ هایی که برای رنگ کردن تخمه ، بادام و غیره استفاده می شود، عمدتاً غیرمجاز بوده و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف کننده ایجاد می کند.

11) نگهداری طولانی آجیل، تغییرات شیمیایی را در پی داشته و باعث ایجاد بوی کهنگی با طعم نامطلوب می شود. بنابراین از مصرف آجیل کهنه جداً خودداری کنید.

12) در صورتی که بر روی آجیل مانند پسته، فندق و پسته شامی، سوراخ هایی مشاهده کردید، از مصرف این گونه تنقلات بایستی خودداری کنید؛ چرا که علامت آفت زدگی بوده و در داخل سوراخ ها لارو حشرات، به صورت کرم هایی به اندازه دانه برنج وجود دارد.

13) ممکن است در مراکز عرضه آجیل، محصولاتی را که کهنه یا آفت زده هستند، مجدداً بو داده و یا مخلوط کنند؛ در هنگام خریداری به این موضوع توجه کنید.

14) نگهداری آجیل و خشکبار در مکان های مرطوب، موجب کپک زدگی و قارچ زدگی آن ها می شود که هم موجب تغییر شکل ظاهری، بو و طعم نامطبوع می شود و هم در اثر ترشح بعضی از سموم ، عوارض مختلفی در مصرف کننده ایجاد می کند.

15) مغز گردو نیز نسبت به آفات انباری و کپک ها بسیار حساس است و در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به سرعت به این گونه عوامل آلوده می شود. بنابراین از مصرف آنها باید جداً خودداری کنید. روغن فراوان موجود در مغز گردو، در اثر کهنگی، تغییر حالت داده و طعم نامطبوع و گاهی هم طعم صابون پیدا می کند و مصرف آن عوارض مختلفی را به بار می آورد.

16)از مصرف مغز گردوهای سیاه شده که عمدتاً به دلیل رشد کپک ها و قارچ ها بوده، و در اثر رشد این عوامل سموم خطرناکی مانند مایکوتوکسین ها در آن جا ایجاد می شود، بایستی جداً خودداری کنید.

17) برای تهیه نخودچی نیز ممکن است از نخودهای آفت زده استفاده شده باشد. لذا در هنگام خریداری دقت کنید، علامت آفت زدگی(سوراخ های مرئی) در آن ها دیده نشود.

18) آرد نخودچی را که دارای مجوز بسته بندی از وزارت بهداشت بوده، از مراکز مطمئن و به صورت بسته بندی شده ، تهیه و مصرف کنید.

19) چنانچه در هنگام مصرف تخمه ، پسته و بادام، دست ها و لب ها رنگین شدند، این امر علامت مصرف رنگ های شیمیایی در تهیه آن ها است که بایستی از مصرف این گونه تنقلات جداً خودداری کنید.

20) تخمه آفتاب گردان نیز ممکن است با رنگ مشکی شیمیایی رنگین شود؛ در هنگام خرید و مصرف به این موضوع نیز توجه کنید که از مصرف آن ها باید خودداری شود.

21) آفلاتوکسین یکی از سموم مترشحه از نوعی کپک است که در هنگام برداشت یا فرآوری یا حمل و نقل نامناسب ، در پسته یا فندق یا پسته شامی به وجود می آید که بایستی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان به این موضوع توجه کنند.

22) قنادی ها و کارگاه های تولید کننده گز، سوهان، حلواشکری، باقلوا و بستنی بایستی برای تامین سلامت مصرف کنندگان نهایت دقت را انجام دهند که از مغز پسته های کهنه، آفت زده و کپک زده که باعث بالارفتن سموم مترشحه از کپک ها( افلاتوکسین) می شود، جداً خودداری کنند.

23) از مصرف محصولاتی مانند معجون که حاوی مغز پسته، بادام، گردو و از این قبیل هستند، به لحاظ نامطمئن بودن سلامت این مواد جداً خودداری کنید.

24) انواع آجیل بایستی در جای خشک و خنک نگهداری شوند.

25) از خریداری و مصرف انواع پسته ، مغز گردو و... که توسط دوره گردها عرضه می شوند، به دلیل اینکه عمدتاً از محصولات آلوده تهیه یا مخلوط شده اند، خودداری کنید.

خواص کلی

هر کدام از انواع آجیل ها دارای خواص بیشماری می باشند. دارای چربی های اشباع شده گیاهی بوده که کلسترول خون را پایین آورده و از بروز حملات قلبی جلوگیری میکنند.

بیشتر آنها دارای پروتئین می باشند. نوع پروتئینی که در آجیل ها یافت می شود ''آرجینی'' نام دارد. این ماده یکی از پیش نیازهای تولید اکسید نیتریک است که به سلامت رگ های خونی و کاهش فشار خون کمک می کند.

در آخر باید اضافه کرد که اغلب انواع آجیل ها منبع مناسبی از ویتامین و فیبر میباشند و باعث می شوند که عملکرد بدن شما روان و بدون مشکل باشد.

گردو را به آجیل خود اضافه کنید

این روزها در اکثر ظرف های آجیل نوروزی جای گردو بدجوری خالی است اما بد نیست بدانید که بهترین و مفیدترین نوع آجیل، همین گردو است. یک فنجان مغز گردو دارای ٧6٠ کیلوکالری انرژی، ٣٠ گرم پروتئین، ٧١ گرم چربی سالم و 5 میلی گرم قند و مقادیر قابل توجهی کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، سدیم، ویتامین آ و چند نوع ویتامین ب است. مغز گردو منبعی غنی از چربی های سالم، غیراشباع و فاقد کلسترول است و سیستم عصبی، سیستم عضلانی و عضلات قلب را تقویت می کند. گردو حاوی مقدار زیادی انرژی است و می تواند منبع خوبی برای تامین انرژی سالمندان و کودکان باشد.

گردو از نظر میزان اسیدهای چرب امگا 3 در بین آجیل ها منحصر به فرد است. مصرف گردو نه تنها میزان کلسترول مضر را کاهش می دهد، بلکه باعث کاهش التهاب رگ های خونی می شود. اسیدهای چرب موجود در گردو بی نظمی های ضربان قلب را کم می کند، میزان تری گلیسرید خون و خطر تشکیل لخته را پایین می آورد، سرعت سخت شدن شریانها، خطر فشارخون بالا و خطر ابتلا به سرطان پوست و پروستات را کاهش می دهد و همچنین موجب کاهش اختلالات رفتاری در جوانان می شود. حالا خودتان قضاوت کنید؛ آیا واقعا جای گردو در ظرف آجیل شما خالی نیست؟

از همه این ها گذشته، گردو می تواند آجیل محبوب دیابتی ها به حساب بیاید. تحقیقات نشان داده است که یک رژیم غذایی روزانه نسبتا کم چرب که شامل 30 گرم گردو باشد، منحنی چربی خون بیماران دیابت نوع 2 را بهبود می بخشد. گردو می تواند مقاومت سلول ها را هم نسبت به انسولین کمتر کند و به این ترتیب راحت تر وارد سلول شود.

و اما یک نکته مهم که باید در مورد شرایط نگهداری گردو بدانید این است که وقتی گردو در معرض حرارت قرار می گیرد، چربی آن اکسید می شود و کیفیت و طعم آن تغییر می کند.

عوارض مصرف بیش از حد آجیل در کودکان

مصرف بی رویه آجیل در کنار مصرف شیرینی و شکلات، باعث بروز مشکلات گوارشی مثل درد های شکمی، تهوع و استفراغ در کودکان می شود. ضمن این که، مانع مصرف وعده های اصلی غذا می شود و به این ترتیب تداوم این وضعیت به مدت 2 هفته طی تعطیلات نوروزی، ممکن است به بروز مشکلات جدی در تغذیه کودکان منجر شود.

ریزه خواری کودکان در ایام تعطیلات نوروزی، پدیده شایعی است که می تواند باعث بروز انواع ناراحتی های گوارشی، مخصوصا سوءجذب غذایی شود. با مصرف مواد غذایی متنوع در بین وعده های اصلی غذایی، ممکن است حالت سوءجذب ایجاد بشود که اولین علامت آن احساس ترشی در حلق و گلو و بروز دل درد است.

علت این است که درون معده، در مرحله اول، غذاهای نشاسته ای مراحل هضم را طی می کنند و در آخر کار چربی ها وارد روده می شوند. اما وقتی مقدار زیادی مواد خوراکی و تنقلات به همراه هم خورده شود، عملا کار معده مختل می شود. برای رفع این مشکل باید غذاهای زودهضم در وعده های اصلی گنجانده شده تا مشکل مواد سنگین مصرف شده در طی روز، به نحوی جبران شود. در غیر این صورت، پس از گذشت چند روز، کودک شدیدا احساس سنگینی می کند و ممکن است حتی دچار تب شود.

تنظیم صحیح رژیم غذایی کودک در ایام تعطیل، یکی از مهم ترین وظایف والدین است. بعضی از کودکان با مصرف بی رویه تنفلات آسیب شدیدی به معده شان وارد می کنند که عوارض آن می تواند بسیار سخت و طاقت فرسا باشد.

نگهداری از آجیل

آجیل و خشکبار معمولا در ماه مرداد و شهریور به عمل می آید. آن را خام نگه می دارند و اگر هوا گرم باشد برای نگهداری آن حتما به سردخانه نیاز است. خشکبار خام را به تدریج بین عرضه کنندگان پخش می کنند و آنها نیز آن را با توجه به میزان فروش و استقبال مشتری کم کم بو می دهند و به فروش می رسانند. اگرچه آجیل خام را می شود تا یکی، دو سال در شرایط سردخانه ای نگه داری کرد، اما آجیل بوداده را بهتر است ظرف چند هفته مصرف کنید. گرما و رطوبت احتمال رشد قارچ را افزایش می دهد و می تواند باعث فاسد شدن آجیل شود. به همین دلیل است که شرایط نگه داری آجیل ها اهمیت زیادی پیدا می کند.

اگر آجیل نوروزی تان زیاد آمد و خواستید آن را برای استفاده های بعدی کنار بگذارید، سعی کنید آجیل را با پوست درون ظرف های دربسته قرار بدهید. البته در این حالت هم نمی توانید آجیل را بیشتر از 6 ماه داخل یخچال نگه داری کنید. اما در همین شکل می توانید آنها را برای 1 سال و در فریزر منزل نگه داری کنید. به خاطر داشته باشید که اگر آنها را از پوست شان جدا کنید، چیزی بیشتر از دو هفته تازه نمی مانند البته به شرطی که آنها را در یک محل خشک و خنک قرار داده باشید.

عوارض بیشتر شیرینی ها نسبت به آجیل

مصرف شیرینی ها نیز از قواعد کلی مورد ذکر در مورد آجیل پیروی می کند. با این تفاوت که زیاده روی در مصرف شیرینی جات عوارض بیشتری را در مقایسه با مصرف بی رویه آجیل به همراه خواهد داشت.

باید تاکید کرد که مصرف شکر در دنیا سه برابر میزان مورد نیاز آن است به عبارتی باید مصرف شکر را به یک سوم کنونی تقلیل داد که قطعا کاهش مصرف شیرینی از راهکارهای موثر در این راستا خواهد بود.

متخصصان معتقدند: شیرینی جات به لحاظ دارا بودن انرژی زیاد بویژه موادی نظیر خامه ها که حاوی انرژی متراکمی هستند در چاقی و افزایش وزن افراد نسبت به آجیل از اهمیت بیشتری برخوردارند.

مصرف بی رویه شیرینی در اطفال با توجه به کاهش اشتها و سیری کاذبی که به همراه دارد موجب کمبود سایر مواد مغذی مورد نیاز جهت رشد این گروه می شود؛ همچنین استفاده از برخی ترکیبات نظیر رنگ ها، کاکائو و سایر موارد در تهیه و تزئین شیرینی ها بر عوارض آن می افزاید.

مراقب دندانهای خود باشید

مشکلات دندانی از جمله مشکلاتی است که در نتیجه مصرف زیاده از حد شیرینی و شکلات در کودکان ایجاد می شود به ویژه چنانچه بعد از هر بار مصرف به بهداشت دندانها و مسواک زدن توجه نشود به همین دلیل توصیه می شود در این ایام به بهداشت دندانها توجه بیشتری شود و استفاده از مسواک به وعده های غذایی محدود نشود و بعد از مصرف آجیل و شیرینی هم مسواک زدن را فراموش نکنیم.

آب بنوشید

تغییر دیگری که در ایام تعطیلات سال نو به طور معمول در تغذیه افراد رخ می دهد کاهش چشمگیر مصرف آب است.

در حقیقت به علت دید و بازدید و گذراندن زمان طولانی در خارج از خانه مصرف آب در افراد کاهش می یابد و این امر می تواند مشکلاتی برای سلامتی انسان ایجاد کند که بارزترین آنها، بروز یبوست است. آب یکی از مهمترین و مفیدترین موادی است که از بروز یبوست پیشگیری می کند و با کاهش مصرف آن، این عارصه به خصوص در کسانی که مستعد ابتلا به آن هستند ناراحتی ایجاد می کند. همچنین مصرف آب برای تعدیل واکنش های داخلی بدن و حفظ شادابی و سلامتی پوست نیز ضروری است. پس توصیه می شود برای نوشیدن آب خود برنامه ریزی منظم داشته باشیم و این ماده حیات بخش را در ایام نوروز فراموش نکنیم.

 

   برچسب‌ها: بهداشت, دندان, خوردن, آجیل
   
+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
زنبورهای عسل ژاپنی شیوه منحصربه فردی برای مقابله با زنبورهای سرخی دارند که به کندوی آنها حمله می کنند. یک دسته از این زنبورها مانند گویی که هر لحظه داغ و داغ تر می شود یک زنبور سرخ بزرگ را احاطه می کنند و با به لرزش درآوردن دائم بدنشان حرارت مرگباری تولید می کنند که مهاجم را از پا درمی آورد. احتمالا یک ژن است که این زنبورهای کوچک را از خطر پخته شدن همراه قربانی نجات می دهد.

به گزارش نشنال جئوگرافیک، محققان به تازگی یک سوئیچ ژنتیکی را در مغز زنبورهای عسل کشف کرده اند که هنگام این حمله فعال می شود. با توجه به اینکه به نظر می رسد فعال شدن این ژن به آغاز این شیوه دفاعی در زنبورها منجر نمی شود، احتمال می رود فعال شدن آن عاملی باشد که به مقاومت زنبورهای عسل در برابر دمایی که می تواند کشنده باشد، منجر شود.

زنبورهای عسل نمی توانند به کمک نیش و زهر اندکی که دارند در مقابل زنبورهای سرخ که بدنی سخت به طول تقریبا 5 سانتی متر دارند، مقابله کنند، به همین دلیل این شیوه عجیب دفاعی که توپ حرارتی دفاعی نام دارد، تکامل یافته و به کمک لرزش مداوم رشته های عضله ای آنها حرارت کافی برای از پا درآوردن مهاجم را فراهم می کند. اگر زنبورهای عسل شیوه دفاعی موفقی نداشته باشند و نتوانند این مهاجمان را از پا دربیاورند، تمامی کلونی را از دست خواهند داد.

آنها به شکل توپی زنبور سرخ را درمی گیرند و سپس با فعالیت مداوم حرارت مرکز آن را برای نزدیک به یک ساعت، حدود 117 درجه فارنهایت معادل 47 درجه سانتی گراد نگه می دارند. این حرارت زنبورسرخ را از بین می برد اما احتمالا یک سوئیچ ژنتیکی مانع از آسیب رساندن آن به زنبورهای عسل می شود.

محققان ژاپنی برای بررسی این احتمال محیط زندگی گروهی از زنبورهای عسل را تا درجه حرارت توپ دفاعی بالا بردند و دیدند که حداقل یک ژن که ژن های بسیار دیگری تابع آن هستند، با رسیدن به این دما فعال می شود. میزان فعالیت این ژن در مغز زنبورهای ژاپنی و در شرایط توپ دفاعی بیشتر از آن در مغزهای زنبورهای عسل اروپایی است که چنین توپی را برای کشتن مهاجمان تشکیل نمی دهند.

این فعالیت مغزی بیشتر در بخش جرم قارچی مغز این زنبورها به چشم می خورد که منطقه ای گسترده است و وظایف متعددی از یادگیری و حفظ خاطرات گرفته تا پردازش نور، طعم و بوها و دیگر نشانه های حسی حواس دیگر را به عهده دارد.

در آزمایش بعدی محققان در حین حمله یک زنبورسرخ به زنبورهای عسل ژاپنی فعالیت های مغزی آنها را بررسی کردند و دیدند جرم قارچی مغز زنبورها در برابر این حمله هم فعالیت مشابهی را نشان می دهد.

مجموعه نتایج نشان می دهد این سوئیچ ژنتیکی یک دقیقه بعد از تشکیل توپ دفاعی آغاز می شود. به همین دلیل محققان نمی توانند دقیقا آن را مرتبط با حفظ زنبورها در برابر حرارت بدانند. تنها چیزی که در حال حاضر قابل اثبات است نقش حیاتی این سوئیچ ژنتیکی در شیوه توپ دفاعی است.

محققان تأکید می کنند که این ژن در شکل گیری توپ دفاعی نقشی ندارد اما احتمالا مانند یک دماسنج یا شاید تایمر عمل می کند و به زنبورها نشان می دهد که چه زمانی می توانند مهاجم را رها کنند.


   برچسب‌ها: دانستنی, ژنتیک, زنبور, عسل
   
+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
برزیلی ها و اسپانیایی ها هم به ترتیب مقام های دوم و سوم را در این لیست از آن خود کردند.

استرالیایی ها و ایتالیایی ها نیز مکان های چهارم و پنجم را به دست آوردند.

سوئدی ها رده ششم را به دست آوردند و جالب آن است که خود انگلیسی ها رده هفتم را از آن خود کردند.هندوستان ، فرانسه و کانادا هم رده های 8 تا 10 را به خود اختصاص دادند.

یکی از سخنگویان سایت OnePoll که این نظرسنجی را انجام داده است در این باره گفت : آمریکا به دلیل داشتن صنعت سینمایی بسیار قدرتمند و با وجود داشتن بازیگرانی مانند جنیفر انیستون و برد پیت چهره خوبی از خود در دنیا به نمایش گذاشته است. اما به نظر می رسد با داشتن جمعیتی در حدود 300 میلیون آن ها چندان هم شایسته کسب مقام اول در این لیست نبودند.

این در حالی است که انگلستان فقط توانسته است مقام هفتم جهان را از آن خود کند. البته اگر بخواهیم عادلانه قضاوت کنیم کشورهایی مانند ایتالیا، فرانسه، سوئد و برزیل قطعا قبل از انگلستان قرار خواهند گرفت.

لیست کامل 20 کشور اول جهان از لحاظ جذابیت به شرح زیر است

1. آمریکا
2. برزیل
3. اسپانیا
4. استرالیا
5. ایتالیا
6. سوئد
7. انگلستان
8. هند
9. فرانسه
10. کانادا
11. مکزیک
12. پرتغال
13. والز
14. روسیه
15. ژاپن
16. ایرلند
17. آرژنتین
18. هلند
19. اسکاتلند
20. آلمان

  منبع : برترین ها

   برچسب‌ها: اجتماعی, مردم, جذاب, کشور
   
+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
در یک ماه گذشته خبرهای زیادی مبنی بر انتشار نسخه جدید بازی محبوب پرندگان خشمگین منتشر شد و هم اکنون انتظار ها برای طرفداران این بازی فوق العاده به پایان رسید؛ دقایقی پیش کمپانی Rovio نسخه جدید این بازی را با نام Angry Birds Space در اختیار کاربران قرارداد.

در قسمت اصلی این بازی شما با 60 مرحله هیجان انگیز در فضا روبرو هستید!

نوع پرتاب پرندگان نسبت به نسخه های قبلی بازی متفاوت شده است چرا که شما در فضا دیگر جاذبه ندارید !

پرندگان جدیدی نیز به بازی اضافه شده اند، برای مثال نوعی از پرندگان این قدرت را دارند که سنگ ها را به یخ تبدیل کنند تا شکستن آن برای پرندگان دیگر آسان شود. در قسمتی به نام Danger Zone، سی مرحله بسیار سخت برای شما طراحی شده است که قطعا ساعت ها درگیر آنها خواهید بود.

اگر از علاقه مندان به فضا هستید در منوی بازی به برخی از مقالات مفید در ناسا لینک داده شده است که میتوانید به مطالعه آن ها بپردازید. از لحاظ گرافیکی هم تیم طراحی تلاش زیادی کرده است تا جزییات فضایی را به خوبی رعایت کند و تا حد زیادی هم در این امر موفق بوده است.


این بازی هم اکنون برای سیستم عامل اندروید با قیمت 0.99 $ ، برای آیفون و آیپاد تاچ با قیمت 0.99 $ ، برای آیپد با کیفیت HD و قیمت 2.99 $ ، برای MAC با قیمت 4.99 $ و در نهایت برایPC نیز با قیمت 5.99 $ آماده دانلود است.

البته اندروید داران نسخه همراه با تبلیغات این بازی را به رایگان از فروشگاه گوگل پلی نیز می توانند دانلود کنند.

و البته همچون سایر نرم افزار ها ، این نرم افزار را نیز میتوان از بازار تهیه نمود

  منبع : نارنجی

   برچسب‌ها: بازی, آندروید, پرندگان, فضایی
   
+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۴

آلبوم جدید و فوق العاده زیبا و شنیــدنی محسن چاوشی به نام پرچم سفید

ترانه سرایان : حسین صفا ، اسلام ولی محمدی
تنظیم کنندگان : محسن چاوشی ، شهاب اکبری ، کوشان حداد ، سینا حجازی ، امیر جمال فرد 

لطفا جهت حمایت از خواننده اثر و شرکت آلبوم را به صورت ارجینال از فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی و هنری تهیه نمایید

محسن چاوشی پرچم سفید

برای معرفی کار فقط آهنگ پرچم سفید قرار داده شد.

دانلود آهنگ پرچم سفید با کیفیت Mp3 128,حجم آهنگ ۵ مگابایت

download album White flag Mohsen


   برچسب‌ها: دانلود, آلبوم, پرچم, سفید
   
+ ۱۳۹۱/۰۱/۰۴

.:: پوستـــرهاى بسیار زیبا براى نـوروز ۱۳۹۱ ::.

پوسترهاى نـوروزى ۱۳۹۱

پوسترهاى نـوروزى ۱۳۹۱

پوسترهاى نـوروزى ۱۳۹۱

پوسترهاى نـوروزى ۱۳۹۱

پوسترهاى نـوروزى ۱۳۹۱

پوسترهاى نـوروزى ۱۳۹۱

پوسترهاى نـوروزى ۱۳۹۱


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش