وسایل مورد نیاز :
هویج، سیب زمینی، کاتر دوطرفه
روش کار :
هویج و سیب زمینی را پوست بکنید.
کاتر را در هویج و سیب زمینی فرو کنید و بچرخانید تا آنها را مانند فنر ببرد.
به آرامی فنرها را از هویج و سیب زمینی خارج کنید.
فنرها را باز کنید.
فنر سیب زمینی و هویج را داخل هم کنید و آن را در آب سرد بگذارید و یا بپزید.
مقدمه :
تزیین
یکی از سفره های سنتی ، بنام هفت سین را برای شما آموزش می دهیم ،
ایرانیان باید بدانند که هر کدام از سفره های سنتی نشانگر فرهنگ مملکت ما
ایران است.
در این سفره از ظروف پایه دار استفاده می کنیم. مقداری تور
را خرد کرده و داخل این ظرف قرار میدهیم. از قبل با استفاده از گلهای چینی و
اطلسی ، گل کیمیا را درست کرده ، وسط آن را پرچم گذاشته ، با رنگهای تیوپ
روغنی آنها را رنگ کرده و داخل ظروف پایه دار قرار می دهیم.
مقداری آب داخل کاسه ریخته ، شمع را درون آن قرار می دهیم، قرآن را به منظور خوش یمن بودن در کنار سفره قرار می دهیم.
سرکه
، سمنو، سیر ، سکه ، سنجد ، اسفند و سیب را داخل ظروف پایه دار می گذاریم.
در یک ظرف پایه دار، سبزه درست می کنیم و اطراف آنرا با گلهای چینی و
خمیرهای فانتزی تزیین می کنیم.
سکه ها را داخل ظرف پایه دار که با گل تزئین شده ، قرار می دهیم. تخم مرغها را ابتدا آب پز کرده ( داخل آب یا قاشق نمک و یک قاشق سرکه اضافه می کنیم تا پوست تخم مرغها ترک نخورد) سپس رنگ آمیزی می کنیم و داخل ظروف پایه دار قرار می دهید














1- تا کردن دستمال سفره به شکل گل گرچه پیچیده و مشکل به نظر می رسد ؛ اما با کمی دقت ، بسیار ساده و آسان است. یک دستمال سفره پارچه ای مربع شکل به ضلع 40 سانتیمتر را در نظر بگیرید و ابتدا چهارگوشه دستمال را تا کرده ، بر روی مرکز آن قرار دهید.






.:: This Template By : web93.ir ::.