1– مدل جناغی : آش را داخل یک ظرف بیضی شکل می ریزیم . برای تزیین روی
آش با کشک مدل جناغی می دهیم و ما بین کشک ها ، نعناع داغ می ریزیم . سپس
زعفران و سیر داغ می ریزیم.
2– آش را داخل ظرفی می ریزیم ، کشک را روی آن ریخته و یک شاخه شوید به عنوان تزیین روی آن قرار می دهیم و اطراف آن را با نعناع داغ تزیین می کنیم.
3– گل چهار پر: در یک ظرف پیرکس آش می ریزیم و با مقداری نعناع داغ، سیر داغ و حبوبات پخته شده اطراف آنرا تزیین می کنیم.
4– مدل بوته جغه ای : آش را درون ظرفی می ریزیم ، روی آن کشک می ریزیم ، سپس نعناع داغ روی آن می ریزیم ، آب زعفرانی که سرد شده روی آش می ریزیم، یک طرف پیاز داغ می ریزیم و طرف دیگر ظرف سیر داغ می ریزیم. از حبوباتی که قبلاً آماده کرده ایم برای تزیین استفاده می کنیم.
♦ این مقدار برای ۶-۷ نفر کافیست.
مواد لازم:
| مواد داخلی سالاد ریز خرد شده (به صورت دلخواه) | یک کاسه متوسط |
| خیار ورقه شده | ۳ عدد |
| کلم برگ سفید خرد شده | ۲ پیمانه |
| هویج ورقه شده | ۳ عدد |
| نخود فرنگی | ۵ عدد |
| سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
| سس سالاد | یک فنجان |
| نمک | به مقدار لازم |
| فلفل | به مقدار کم |
| آب لیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
• مواد داخلی سالاد را با ۴ قاشق مایونز مخلوط کنید.
• داخل ماهیتابه مناسبی را با کیسه فریزر بپوشانید.
• مواد را داخل ماهیتابه ریخته و با قاشق کمی فشار دهید.
• سالاد را داخل ظرف سرو برگردانده و کیسه فریزر را بردارید.
• روی سالاد را با کلم برگ خرد شده بپوشانید.
• اطراف سالاد را با خیار و هویج ورقه شده یک در میان بپوشانید.
• با قالب فلزی باقیمانده هویج ها را قالب زده و به شکل مورب مطابق تصویر روی سالاد قرار دهید.
• از پوست خیار برگ های مطابق تصویر برش دهید.
• برگها را کنار گلها ، به صورت مورب ثابت کنید.
• وسط هر گل یک عدد نخود فرنگی قرار دهید.
• روی سالاد را با کیسه فریزر پوشانده و تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.
• سس سالاد را با نمک و فلفل و آب لیمو مخلوط کرده و موقع سرو روی آن بریزید.

مواد لازم:
*سالاد الویه
*فلفل دلمه سبز ۲ عدد کوچک برای تزئین
*تربچه یا گوجه گیلاسی برای تزئین
*ذرت و نخود فرنگی پخته برای تزئین
طرز تهیه:
مخلوط سیب زمینی را در یک دیس مستطیلی به شکل درخت کاج فرم دهید.
فلفل دلمه ها را نواری شکل برش داده و روی سالاد را با آن بپوشانید.
با گوجه گیلاسی یا تربچه، ذرت، نخود فرنگی روی درخت سالادی را تزئین کنید.
سالاد را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
در این قسمت آموزش ایجاد گل روی هندونه را براتون میذارم تنها با استفاده از یک چاقوی آشپزخونه می تونید طراحی گل را روی هندونه تون انجام بدین.
به مراحل زیر دقت کنید
ابتدا باید با چاقو قسمتهای روی پوست هندوانه را برداریم
با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه میکنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو سفید را تزئین میکنیم
با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه میکنیم. روی یک کاغذ روغنی شکل یک گل را بریده، آن را روی پلو سفید قرار میدهیم و دور آن پلو زعفرانی میریزیم تا تزئین کامل شود.
با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه میکنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو سفید نیم دایرههایی با پلو زعفرانی در میآوریم و بعد با پلو بنفش تزئین را کامل میکنیم.
با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه میکنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو سفید نیم دایرههایی با پلو زعفرانی در میآوریم و بعد با پلو بنفش تزئین را کامل میکنیم.
با زعفران آب کرده کمی پلو زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو بنفش رنگ تهیه میکنیم. روی یک کاغذ روغنی شکل یک برگ را بریده، آن را روی پلو سفید قرار میدهیم و دور آن پلو زعفرانی و بعد پلو بنفش میریزیم تا تزئین کامل شود.
تزئین با ته چین که به شکل توپ فوتبال برش خورده است.
تزئین با پلو زعفرانی و ته دیگ سیب زمینی به شکل سیب
تزئین با پلو زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل برگ
تزئین با پلو زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل عدد هفت
تزئین با پلو زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل بوته جقه
تزئین با پلو زعفرانی و زرشک
تزئین با پلو زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی به شکل ماه و زرشک
تزئین با پلو زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی و زرشک
تزئین با پلو زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی به شکل ستاره و زرشک
تزئین با پلو زعفرانی، ته چین و زرشک
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه
هنــرنمایی با شیــر و قهوه

این هم چند عدد موش کوچولوی خوشگل با تربجه برای سبزی خوردن
از تربچه هایی استفاده کنید که دم دارند و کمی کشیده هستند
زیر تربچه ها را یک برش کوچک داده تا این موش ها بتوانند داخل ظرف بنشینند.

سپس برش کوچک را از وسط نصف کنید طوری که یک قسمت کمی بزرگتر از قسمت دیگر باشد.
سپس قسمت بزرگتر را دو نیم کنید و سر موشها رو با چاقو برش دهید و گوشها را در جای خودشان قرار دهید.

برای چشمها هم می توانید از فلفل سیاه استفاده کنید. ( فلفل سیاه را نصف کرده و به جای چشم ها از آن استفاده کنید )
.:: This Template By : web93.ir ::.