
مواد لازم برای چهار نفر :
| ماهی (فیتو) | ۳۰۰ گرم |
| نخود خیس شده | ۴۰۰ گرم |
| پودر زیره سبز | ۱ قاشق مرباخوری |
| تخم مرغ | ۲ عدد |
| پیاز رنده شده | ۱ عدد متوسط |
| سیر له شده | ۲ حبه |
| گشنیز خرد شده | ۳ قاشق سوپخوری |
| بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل ، زرد چوبه و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا ماهی ، نخود چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیر له شده و گشنیز کاملاً
ساطوری شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زیره ، نمک ، بکینگ پودر ، فلفل و
زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط شود . سپس از
مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید . این غذا را
همراه نان باگت ، خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی سرو میکنند .
برچسب: آموزش تهیه فلافل آموزش پخت غذاهای دریایی تهیه غذا با ماهی طرز تهيه فلافل ماهي طرز تهیه فلافل طرز تهیه فلافل ماهی فلافل فلافل ماهي نحوه پخت فلافل
.:: This Template By : web93.ir ::.