پیتزای امروز ما غذای بسیار خوشمزه و بسیار مناسب میهمانی های کوچک شبانه و یا تولد ها است . با ما همراه باشید:
مواد لازم : برای خمیر
| آب | نیم لیتر |
| آرد سفید | ۱ کیلو (تقریبا ١١ دسی لیتر) |
| مایه خمیر | ۵۰ گرم |
| نمک | ۲ قاشق چایخوری |
| روغن (روغن زیتون بهتر است) | ۴ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم : برای سس
| کنسرو گوجه فرنگی | ۱ قوطی |
| پیاز | ۱ عدد |
| سیر | ۲ پر |
| آویشن (Oregan) | به میزان لازم |
| نمک | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم : برای داخل پیتزا
| پنیر پیتزا | ۶۰۰ گرم |
| پپرونی | ۵۰ گرم |
| ژامبون | ۵۰ گرم |
ظروف و وسایل لازم:
ماهی تابه، سینی فر ،وردنه، کاغذ روغنی (کاغذ قنادی)
طرز تهیه:
آب را تا ٣٧ درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک و روغن زیتون را هم بیفزاید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید،خمیر را خوب ورز دهید .
پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا برای مدت ۴۵ دقیقه در جای تاریک به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.
سایت پاتوق۹۸ دات کام : وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها دو چانه بزرگ درست کنید، مقداری آرد روی میز بریزید و چانههای خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پارچه تمیز بپوشانید و برای ١۵ تا ٢٠ دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.
برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در مخلوط کن خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است. بعد از آن گوجههای خورد شده را در آن بریزید آویشن و کمی نمک بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود.اگر از گوشت چرخ کرده میخواهید استفاده کنید آنرا قبل از استفاده سرخ کنید.

حالا پس از اینکه چانههای خمیر استراحت کرد، هر چانه را جداگانه روی میز روی مقدار آرد قرار دهید و با وردنه پهن کنید. بعد روی خمیر را سوس بزنید و گوشتهای انتخابی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را هم بیفزاید و بعد از یک طرف خمیر را لوله کنید به صورتی که بشکل یک لوله در آید، بعد با کارد آشپزخانه خمیر را ببرید، ضخامت هر قطعه (لقمه) پیتزا باید تقریبا ٣ سانتیمتر باشد.

روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) بپوشانید و قطعات پیتزا را با فاصله روی آن قرار دهید، بعد مقداری هم پنیر روی هر کدام از لقمهها بریزید و آنرا در فر وسط فر قرار بدهید. فر باید قبل از استفاده تا ٢٢٠ درجه سانتی گراد گرم شده باشد. وقتی پیتزا ها خوب پخت آنرا خارج کنید.
برچسب: amoozeshe pitza amozesh ashpazi amozesh ashpazi irani ashpazi ashpazi irani com hamechie pitza pizaa آشپز آشپز آنلاین آشپز ایرانی آشپزی آشپزی آسان آشپزی ایرانی آشپزی اینترنتی آشپزی با مایکروفر و ماکروویو آشپزی جدید آشپزی رز آشپزی رزا منتظمی آشپزی سنتی آشپزی فرنگی آشپزی لازانی آشپزی مدرن آشپزی2010 آمورزش آموزش آشپزی آموزش آشپزی ایرانی آموزش آشپزی برای مبتدی آموزش آشپزی غذاهای ایرانی آموزش آشپزی نوین آموزش انواع غذاه آموزش انواع پیتز آموزش تهیه پیتز آموزش تهیه پیتزا لقمه ای آموزش رایگان آشپزی آموزش رایگان انواع پیتز آموزش غذاهای جدید ایرانی آموزش غذاهای سنتی آموزش غذاهای فرنگی آموزش مجانی آشپزی آموزش نحوه پخت انواع غذ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه آموزش پخت غذ آموزش پخت غذاهای ایرانی آموزش پخت غذای ایرانی آموزش پخت پیتز آموزش پختن پیتزا لقمه ای آموزش پختن پیتزای رژیمی آموزش پختن پیتزای لقمه ای اشپزی اشپزی ساناز مینایی اموزش اشپزی اموزش اشپزی مدرن انواع خورش انواع غذ انواع غذاهای خوشمزه انواع غذاهای سبزیجات انواع غذای ایرانی انواع غذای محلی انواع پیتز بزرگترین سایت آشپزی بزرگترین سایت آشپزی ایران به روزترین سایت آشپزی تزئین پیتز تزیین پیتزا لقمه ای دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی دستور تهیه خورشت دستور تهیه خورشت ایرانی دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه دستور پخت غذ دستور پخت غذاهای ایرانی دستور پختن پیتزا لقمه ای روش تهیه انواع پیتز روش تهیه پیتزا لقمه ای روش پختن پیتزا لقمه ای سایت آشپزی سایت آموزش آشپزی سایت انواع غذای ایرانی سایت غذای ایرانی سس پیتز طرز تهیه طرز تهیه انواع خورش طرز تهیه انواع خورشت طرز تهیه خورشت طرز تهیه غذ طرز تهیه غذاهای ایرانی طرز تهیه پیتزا لقمه ای طرز پختن پیتزا لقمه ای عکس از پیتزا لقمه ای عکس پیتزا لقمه ای غذاهای ایرانی غذاهای سنتی غذایی خوشمزه مواد لازم برای پیتزا لقمه ای نحوه درست کردن پیتزا لقمه ای پنیر پیتز پیتز پیتزا لقمه ای پیتزا لقمه ای خوشمزه و راحت پیتزا لقمه ای چگونه درست می شود؟ پیتزای خوشمزه کامل ترین سایت آشپزی
.:: This Template By : web93.ir ::.