مواد لازم:
شیر =نیم لیتر
آرد برنج= ۲ قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)
شکر= ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)
گلاب= ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آرد برنج را در شیر حل می کنیم و شکر و گلاب را اضافه می نمائیم و مایه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود، سپس در ظرف کشیده و وقتی سرد شد صرف می نمائیم.
برچسب: amozesh ferni ferni آموزش آشپزی آموزش درست کردن فرنی آموزش فرنی آموزش پختن فرنی تهیه دسر دسر روش درست کردن فرنی روش فرنی روش پختن فرنی طرز تهیه طرز تهیه فرنی طرز پخت فرنی طرز پختن فرنی غذا برای ماه رمضان غذا های ماه رمضان غذاهای ماه رضان غذای ماه رمضان فرنی فرنی میوه ای مواد لازم برای فرنی مواد لازم فرنی مواد لازک برای درست کردن فرنی موارد لازم برای پختن فرنی چگونه فرنی بپذیم چگونه فرنی درست کنم چگونگی درست کردن فرنی چگونگی پختن فرنی
.:: This Template By : web93.ir ::.