مواد لازم برای زولبیا :
نشاسته: دویست گرم=ماست: دویست گرم=آرد: بیست گرم=روغن جامد: یک قاشق
چایخوری=جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری آب یا در صورت تمایل=گلاب: یک قاشق
سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کنیم، پس از چند دقیقه که نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم میزنیم تا مایع مورد نظر صاف شود. آنگاه روغن جامد را به آن اضافه میکنیم و دوباره شروع به همزدن میکنیم، سپس به مایع درست شده، آب و یا گلاب را به همراه زعفران و جوش شیرین اضافه کرده و هم میزنیم. سپس مایع را در قیف مخصوص میریزیم و روی روغن داغ، فرم میدهیم، پس از این که کمی سرخ شد، آنها را پشت و رو میکنیم و داخل شربت قرار میدهیم و پس از یک ربع از شربت خارج میکنیم. توضیح: برای تهیه شربت یک کیلو شکر را در ۳۰۰ گرم آب میجوشانیم و به آن مقدار کمی جوهرلیمو، هل و ۱۰ گرم باتقا (مایهای که قنادها از آن استفاده میکنند) اضافه میکنیم.
بـامـیــه
مواد لازم برای شش نفر=تخممرغ: سه عدد=روغن جامد: یک قاشق مرباخوری=شکر: نیم کیلو=آرد: دویست گرم=آب: به مقدار لازم=نمک: یک سوم قاشق چایخوری=آبلیمو: دو قاشق سوپخوری=گلاب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا آب را جوش میآوریم، با شعله ملایم آرد را اضافه میکنیم و هم
میزنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید. سپس روغن را به آن اضافه میکنیم و
مرتب هم میزنیم (حدود دو الی سه دقیقه) به طوری که خمیر به صورت سفت در
بیاید. پس از این که خمیر کمی سرد شد، تخممرغها را یکییکی به آن اضافه
میکنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود. برای اینکه بامیه رنگ زیباتری به
خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه
کرده و با خمیر مخلوط کنیم. سپس خمیر را در قیف میریزیم و به صورت دایره
دایره در ظرف روغن داغ میریزیم. به یاد داشته باشید که بامیهها را هنگام
سرخ شدن، باید مرتب هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیهها
را در همان حال که داغ هستند، به شربت گرم اضافه میکنیم تا شربت را خوب به
خود جذب کنند.در غیر این صورت
بامیهها، شربت را جذب نخواهند کرد. به یاد داشته باشید اگر بامیه پس از
چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت است و دلیل دیگری
ندارد.
برچسب: amozesh zolbia va bamie zolbia va bamie آموزش تزیین سفره به سبک فرنگی آموزش تزیین غذا آموزش درست کردن حلوا برای ماه رمضان آموزش درست کردن زولبیا و بامیه آموزش درست کردن شله زرد آموزش درستکردن انواع افطاری آموزش زولبیا و بامیه آموزش زیبا سازی سفره آموزش سفره آرائی آموزش سفره آرایی آموزش چیدن سفره افطاری های مناسب تزئین سالاد تزئین سالاد الویه تزئین سالاد الویه برای جشن تولد تزئین سالاد فصل تزئین سفره تزئین غذا تزئینات بسیار زیبای سالاد الویه تزیئن سفره برای کودک تزیین افطاری تزیین انواع دسر تزیین انواع کیک تزیین برنج تزیین تربچه در سبزی تزیین جدیدژله تزیین خرما در سفره افطار تزیین زیبای دسر تزیین زیبای سفره برای مهمان تزیین زیبای کیک تزیین سبد میوه تزیین سبزی برای ماه رمضان تزیین سفره افطار تزیین سفره افطار برای مهمان تزیین سفره ایرانی تزیین سفره برای کودکان از بخش سفره آرایی تزیین سوپ تزیین شیک کیک تزیین طالبی تزیین غذا تزیین غذا به سبک اروپائی تزیین غذای ایرانی تزیین مرغ تزیین میز غذا تزیین میوه تزیین پیاز چه در سبزی تزیین ژله با میوه تزیین ژله با پاستیل تزیین کباب جدیدترین تزیین ژله و کارامل درست کردن زولبیا و بامیه روش درست کردن زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه زولبیــاوبـامـیــه زیباترین تزیین سفره افطار سالاد الویه سالاد الویه به شكل قارچ سایت پاتوق98 سحری های مناسب برای ماه رمضان سحری چه بخوریم ؟ غذاهای مناسببرای سحر سفره آرائی سفره آرائی برای ماه رمضان سفره آرایی سفره آرایی تزئین غذا برای كودكان سفره آرایی مدرن سفره آرایی و میوه آرایی سفره اریی سفره افطار سلاد الویه به شكل جوجه تیغی سلاد الویه به شكل ماهی شیک چیدن سفره عكس تزئین سالاد الویه عکسهائی از تزیین غذا غذاهای مناسب برای افطاری غذاهای مناسب برای ماه رمضان ماه رمضان مواد لازم برای درست کردن زولبیا و بامیه نمونه هائی از تزیین سفره افطار نمونه هائی از تزیین غذا هنر سفره آرایی هنرمندی با سفره آرایی پختن زولبیا و بامیه چگونه سفره را زیبا بچینیم؟ سفره ایرانی چگونه غذا مخصوص کودک تزئین کنیم؟ چگونگی پختن زولبیا و بامیه چیدن زیبای سفره چیدن صحیح میز غذا چیدن قاشق و چنگال روی میز
.:: This Template By : web93.ir ::.