مواد لازم :
خامه زده شده برای تزئین :۳ پیمانه
رنده پوست پرتقال : ۱ قاشق چایخوری
آب پرتقال : ۱ پیمانه بیکینگ پودر : ۱ قاشق سوپخوری
آرد : ۳ پیمانه
کره : ۱ پیمانه
وانیل شکری : ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۶ عدد
پودر قند : ۲/۱ ۱ پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید . تا گرم شود سفیده و زردة تخم
مرغ ها رااز هم جداکنید . زرده ها رابا نیم از پودر قند و وانیل شکری مخلوط
نموده و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. کره
را روی حرارت آب کرده , با بقیه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه کرده و
باهم مخلوط نمائید . سپس آرد و بیکینگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست
پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید
تا شکل همزن روی آن محو نشود و کاملاً فرم بگیرد . بعد به مایه فوق الذکر افزوده و آرام هم بزنید تا مخلوط شود . کف قالب گرد به
قطر ۲۵ سانتی متر را چرب نموده و کمی آرد پاشیده مایه را در قالب ریخته و
به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید . در صورت تمایل روی کیک را می
توانید با خامة زده شده تزئین نمائید .
====================== ======================
مواد لازم :
آرد ۱/۲-۱ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
کرم تارتار ۱ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق چایخوری
وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری تخم مرغ ۶ عدد
کرم تارتار ۱ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق چایخوری
وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید , سفیده و زرده تخم مرغ را جدا نموده , زرده ها را با نصف شکر , وانیل شکری و رنده پوست پرتقال مخلوط کرده با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود . سفیده تخم مرغ و کرم تار تار را جداگانه زده تا کف کند . سپس مابقی شکر را اضافه نموده و زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیکه ظرف سفیده را بر می گردانیدنریزد .
سفیده را به زرده ها اضافه نموده یکی دو بار با قاشق چوبی یا لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید و آرد , نمک و بیکینگ پودر را الک نموده به مایه فوق الذکر اضافه کنید , به آرامی مواد را مخلوط نموده . یک قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی متر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته اید و کف آن را با روغن مایع چرب کرده اید مایه آماده را در قالب بریزید, و در پنجره وسط فر قرار داده به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه بماند.
====================== ======================
مواد لازم:
شکلات خرد شده=۱۱۵ گرم
شیر=۱۵۰ میلی لیتر
خامه=۳۰۰ میلی لیتر کشمش=۵۰ گرم
بسکویت خرد شده=۳۰ گرم
گردوی خرد شده=۳۰ گرم
طرزتهیه
شکلات را با شیر در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شکلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود.
خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب
باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به کره تبدیل نشود. سپس مخلوط
شکلات و شیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
مایه بستنی را در یک ظرف یا قالب مناسبی که بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی که کریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج کنید و خوب هم بزنید. سپس بیسکوییت، کشمش و گردو را در آن بریزید و مخلوط کنید تا در تمام بستنی پراکنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد. حال بستنی آماده ی سرو است…
برچسب: amozesh dorost kardan keik keik آموزش تهیه انواع بستنی آموزش تهیه بستنی آموزش تهیه بستنی زعفرانی آموزش روش تهیه انواع بستنی آموزش طرز تهیه انواع بستنی آموزش پختن کیک تولد انواع بستنی انواع فالوده انواع کیک بستنی بستنی زعفرانی بستنی سنتی بستنی شاه توت بستنی میوه ای تزئین کیک تولد درست کردن کیک برای تولد دستور تهیه انواع بستنی دستور تهیه انواع کیک دستور تهیه انواع کیک تولد دستور تهیه بستنی دستور تهیه بستنی زغفرانی دستور تهیه بستنی سنتی دستور تهیه بستنی گردویی دستور تهیه فالوده دستور تهیه فالوده خانگی دستور تهیه کیک دستور تهیه کیک تولد دستور تهیه کیک خوشمزه دستور تهیه کیک پرتقالی روش تهیه انواع بستنی روش تهیه انواع فالوده روش تهیه انواع کیک روش تهیه انواع کیک تولد روش تهیه بستنی روش تهیه بستنی زعفرانی روش تهیه بستنی سنتی روش تهیه بستنی گردویی روش تهیه فالوده خانگی روش تهیه کیک روش تهیه کیک تولد روش تهیه کیک خوشمزه روش تهیه کیک پرتقالی سايت پاتوق98 دات كام شیوه تهیه انواع بستنی شیوه تهیه انواع فالوده شیوه تهیه انواع کیک شیوه تهیه بستنی شیوه تهیه بستنی زعفرانی شیوه تهیه بستنی سنتی شیوه تهیه بستنی گردویی شیوه تهیه فالوده خانگی شیوه تهیه کیک شیوه تهیه کیک تولد شیوه تهیه کیک خوشمزه شیوه تهیه کیک پرتقالی طرز تهیه انواع بستنی طرز تهیه انواع کیک طرز تهیه انواع کیک تولد طرز تهیه انواع کیک خوشمزه طرز تهیه بستنی طرز تهیه بستنی زعفرانی طرز تهیه بستنی گردویی طرز تهیه فالوده طرز تهیه فالوده خانگی طرز تهیه کیک طرز تهیه کیک تولد طرز تهیه کیک پرتقالی فالوده فالوده خانگی کیک کیک برای تولد کیک تولد کیک تولد پرتقالی کیک خوشمزه کیک پرتقالی
.:: This Template By : web93.ir ::.