
تخم
مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود باشند.
فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک آماده
کنید و کنار بگذارید.
زمان آماده سازی: ۱ ساعت و ربع
زمان پخت : ۱۵ تا ۱۷ دقیقه
و ۱۰ دقیقه برای سرد شدن کیک
مواد لازم :
۳ عدد تخم مرغ
۳/۴ فنجان کره
۳ فنجان سرپر آرد
۲ قاشق چایی خوری پودرکاکائو
۲ و ۴/۱ فنجان شکر
۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری وانیل
۱ اسانس رنگ قرمز
۱ و ۲/۱ بکینگ پودر
۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری سرکه
تکه های شکلات به صورت قلب
خاک قند
۳/۴ قاشق چایی خوری نمک
طرز تهیه :
۱-
تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود
باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک
آماده کنید و کنار بگذارید.
۲- در
یک کاسه متوسط آرد ، پودر کاکائو ، ۴/۳ نمک را با هم مخلوط کنید. کاسه را
کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگتر کره را برای ۳۰ ثانیه ای بگذارید تا آب
شود. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا
یکدست شوند. سپس اسانس رنگ را به مایه تان اضافه کنید.
۳-
حالا مخلوط آرد و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اینکه آنها
را هم زدید و مایه ای کاملا یکدست بدست آمد ،در یک ظرف حرارت بدهید. در
این قسمت سرکه و بکینگ پودر را هم اضافه کنید . و آن را به خمیر آماده شده
تان اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شود.
۴-
خمیر را روی سینی که آماده کردید پهن کنید و به شکلی که می خواهید برش
دهید ، دو سوم سینی را با شیرینی ها پر کنید. ۱۵ تا ۱۷ دقیقه ای بگذارید تا
بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر درآوردید بگذارید به مدت ۵ دقیقه تا سرد
شود. سپس شیرینی را از سینی دربیاورید. بگذارید کاملا سرد شوند. تکه های
شیرینی را با تکه های کوچک شکلات تزیین کنید. و بعد از آن روی آن را با خاک
قند بپوشانید.