۱۰۰ گرم از روغن را برداشته و آرد را داخل آن سرخ میکنیم تا طلایی شود، سپس خرماها را که قبلا پوست گرفته و هسته آن را جدا کردهایم در ۵۰ گرم روغن باقیمانده کاملا تفت میدهیم تا نرم شوند، آرد را به آن اضافه میکنیم. مغز گردو، شکر و گلاب را نیز افزوده و هم میزنیم تا حلوایی یک دست آماده شود. حلوا را داخل دیس کشیده صاف کرده با خلال پسته تزئین میکنیم.
برچسب: آش آشپز های ایران آشپزی آشپزی با اینترنت آشپزی جدید آشپزی نوین آموزش درست کردن حلوای خرما! انواع حلوا حلوا حلوای خرما دانلود کتاب آشپزی درست کردن حلوا دستور العمل های آشپزی سرآشپزی کتاب آشپزی کتاب آشپزی برای موبایل
.:: This Template By : web93.ir ::.