مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲۲۵ گرم یا یک و یکچهارم پیمانه بلغور گندم
- یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
- یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
- یک عدد ساقه کرفس
- ۳۰ میلیلیتر یا ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- پوست رندهشده ۲ عدد لیموترش کوچک
- آب ۲ عدد لیموترش
- ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)
- ۶ قاشق سوپخوری نعنای تازه خردشده
- ۶ قاشق سوپخوری جعفری تازه خردشده
- یک عدد انار (دان شده)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱ – ابتدا کاسه بلوریای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.
۲ – بلغور خیسخورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانهریزی، آبکشی
کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج
شود.
۳ – قسمت سر ترهفرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلالهای ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.
۴ – حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب
با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد
به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو میکنند.
ارزش غذایی سالاد
انرژی چربی چربی اشباعشده کلسترول فیبر
۱۸۸ کیلو کالری ۶۷.۴گرم ۶۲گرم ۰ ۱۷٫۲ گرم
برچسب: آشپری آسان آموزش آشپزی آموزش تهیه انواع سالاد آموزش گام به گام آشپزی اموزش تهیه سالاد انار انواع سالاد انواع پیش غذا طرز تهیه دسر طرز تهیه سالاد طرز تهیه سالاد تبوله طرز پخت سالاد تبوله عکس سالاد تبوله مواد لازم نحوه تهیه سالاد تبوله نعناع
.:: This Template By : web93.ir ::.