+ مریم میرنژاد ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
روش پخت کوفته ایتالیایی آسان بوده و پخت آن هم چندان زمان بر نیست. همچنین برعکس کوفته های مرسوم در ایران مثل کوفته تبریزی امکان وا رفتن کوفته، به علت مواد آن، کم است!

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده=500 گرم
گوجه فرنگی رنده شده=800 گرم
تخم مرغ = 2 عدد
جعفری خورد شده= 4 قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان رنده شده = 100 گرم
پودر نان خشک (خمیر خشک شده داخل نان باگت)= 100 گرم
نمک و فلفل و پودر سیر= به مقدار لازم
پیاز=1 عدد خلالی خرد شده
روغن زیتون=به مقدار لازم
ریحان = 100 گرم


طرز تهیه:

برای تهیه سس گوجه مخصوص این کوفته، ابتدا پیاز های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهید تا نرم شود سپس ریحان و گوجه رنده شده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید تا سس به مدت 10 دقیقه بجوشد.
سپس جهت تهیه خمیر اصلی کوفته، داخل ظرفی گوشت چرخ کرده ، دو عدد تخم مرغ ، پودر نان، پنیرپارمزان، جعفری، نمک و فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مواد را خوب ورز دهید.
سپس از مواد گلوله هایی به اندازه یک نارنگی کوچک درست کنید. بعد کوفته ها را در داخل سس گوجه ای که قبلا درست کرده اید، قرار دهید و 1 لیوان آب نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کوفته ها خوب بپزند.

  برچسب ها : آشپزی - غذا - خوارکی - خوردنی ها


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش