مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=500 گرم
گوجه فرنگی رنده شده=800 گرم
تخم مرغ = 2 عدد
جعفری خورد شده= 4 قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان رنده شده = 100 گرم
پودر نان خشک (خمیر خشک شده داخل نان باگت)= 100 گرم
نمک و فلفل و پودر سیر= به مقدار لازم
پیاز=1 عدد خلالی خرد شده
روغن زیتون=به مقدار لازم
ریحان = 100 گرم
طرز تهیه:
برای تهیه سس گوجه مخصوص این کوفته، ابتدا
پیاز های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهید تا نرم شود سپس ریحان و گوجه
رنده شده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید تا سس به مدت 10
دقیقه بجوشد.
سپس جهت تهیه خمیر اصلی کوفته، داخل ظرفی گوشت چرخ کرده ،
دو عدد تخم مرغ ، پودر نان، پنیرپارمزان، جعفری، نمک و فلفل و پودر سیر را
با هم مخلوط کنید و مواد را خوب ورز دهید.
سپس از مواد گلوله هایی به
اندازه یک نارنگی کوچک درست کنید. بعد کوفته ها را در داخل سس گوجه ای که
قبلا درست کرده اید، قرار دهید و 1 لیوان آب نیز به آن اضافه کنید و روی
حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کوفته ها خوب بپزند.
.:: This Template By : web93.ir ::.