مواد لازم برای تهیه سس گوشت:
آب گوشت= 2 فنجان
آرد= یک قاشق سوپخوری
کره یا روغن مایع= 50 گرم
آب لیمو= 2 قاشق سوپخوری
شوید خشک =یک قاشق مرباخوری
خردل= 2 قاشق سوپخوری
شکر= یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل =به مقدار لازم
طرز تهیه:
خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد
می کنیم. سپس ذرت، میگو خرد شده، گوجه فرنگی، هویج، نخود فرنگی، کرفس و
خیار شور را باهم مخلوط می کنیم. آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم
مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم. در یک دیس گرد چند برگ کاهو
قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ کاهو قرار می دهیم و روی
آنها سس گوشت را می ریزیم. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و
جعفری تزیین کنیم.
طرز تهیه سس گوشت:
آرد و کره یا روغن مایع را کمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می کنیم و مرتب سس را هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. آب لیمو، شکر، خردل، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شوید را به سس آماده شده اضافه می کنیم. از این سس می توان برای سرو انواع گوشت های گرم و سرد استفاده نمود.
.:: This Template By : web93.ir ::.