مواد لازم:
فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر)=۱۵۰ گرم
پیاز کوچک= ۲عدد
یک عدد لیمو+نصف فلفل دلمه رنگی+۱۰۰ گرم خیار شور+۱۰۰ گرم سبزی خوردن+گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ
پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل
طرز تهيه:
ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال
باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی
پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.
سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که
پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در
صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت
بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .سپس
نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره
در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده
خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین
میکنیم .نوش جان!