مواد لازم :
میگو= ۱ کیلو
پیاز= یک عدد ( درشت )
آرد =2/3 لیوان
آبلیمو= یک قاشق سوپخوری
ماست= دو قاشق سوپخوری
زعفران= نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ= یک عدد
نمک=به مقدار لازم
بیکینگ پودر= یک قاشق چایخوری
فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را
پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می
ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را
بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با
مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می
کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه
کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها
را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را
گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی
حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از
اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل
روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف
دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .