مواد لازم:
شير= نصف ليتر
مرغ =نصف سينه
ذرت آبپز =نصف پيمانه
خامه= دو قاشق غذاخوري
فلفلدلمهاي و پياز= هر كدام يك عدد
هويج =سه عدد
جو= يك پيمانه
قارچ= چهار عدد
جعفري خرد شده= به ميزان لازم
ادويه (نمك، فلفل و آويشن)= به ميزان لازم
آبليمو =به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا جو را كه از قبل خيس كردهايم به همراه آب، مرغ و پياز روي حرارت
قرار داده تا پخته شود، سپس در زماني كه پخت، فلفلدلمهاي و هويج خرد شده
را به مواد اضافه كرده، سه تا چهار ساعت روي حرارت بماند تا جا بيفتد بعد
در انتها، شير را به همراه خامه، قارچ و جعفري به مواد ميافزاييم تا يكي
دو جوش بزند، غذا آماده سرو است و در آخر كمي آبليمو اضافه كنيد.