مواد لازم :
ماهی قزل آلا= 1 عدد
زعفران(ساییده حل شده در آب جوش)=۲/۱ قاشق چایخوری
پودر سیر=۱قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
تخم مرغ= ۲عدد
آرد= به میزان لازم
پودر سوخاری= به میزان لازم
روغن= به میزان لازم
ورقه بادام= ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را برش دهید. پس از تمیز کردن, شستن ,
خشک کردن , تیغ آنرا یک تکه خارج می کنیم . سویا سس و زعفران و پودر سیر و
کمی نمک و فلفل را مخلوط نموده به وسیله قلم مو به تمامی قسمت های ماهی
مالیده , تخم مرغ را در ظرفی شکسته با چنگال می زنیم و بعد در پودر سوخاری
می غلطانیم .
مقداری روغن در تابه ریخته روی حرارت می گذاریم . داغ که شد, ماهی را در آن
سرخ می کنیم . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ می کنیم و
ورقه های بادام را اضافه نموده تا طلائی شود . البته مطابق تصویرهای داده
شده می توانید تیغ ماهی را بیرون نیاورید و آنرا بصورت درسته شنیتسل کنید.