مواد لازم:
برنج =دو پيمانه
فيله ماهي پختهشده =150 گرم
پياز =يك عدد
سبزي ( گشنيز، جعفري، تره و شويد) =چهار قاشق غذاخوري
زعفران آبكرده =دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون و نمك= به ميزان لازم
طرز تهيه:
سبزيها را با كمي روغن تفت دهيد. برنج را به همراه نمك و روغن بپزيد. پياز
را نگيني خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود، سپس به آن فيله
ماهي خردشده را اضافه كنيد. قالب را چرب كرده و ته قالب را برنج زعفراني
بريزيد. سپس كمي از برنج را با فيله ماهي مخلوط كرده و مقداري را نيز با
سبزيجات تفت دهيد و هر كدام را به ترتيب روي برنج زعفراني بريزيد، سپس در
بشقاب برگردانيد.