+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
ماهی تازه=2 عدد بزرگ
پیاز=3 عدد بزرگ
گوجه فرنگی=1 عدد بزرگ
لیمو ترش=4 عدد
پودر لیمو عمانی=2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=2/1 لیوان
زنجبیل تازه کوبیده=1 قاشق چایخوری
نمک،فلفل و ادویه ماهی=به مقدار لازم
سیر رنده شده=5 حبه
گشنیز و جعفری ریز شده=1 لیوان
طرز تهیه:
1. گشنیز و جعفری ریز شده را با سیر و زنجبیل کوبیده شده مخلوط کنید. سپس 2 عدد از پیازها را ریز خر کرده به مواد اضافه کنید.
2. آب دو عدد لیمو+پودر لیموعمانی و نمک،فلفل و ادویه را به مواد اضافه کرده روی مواد را روغن زیتون ریخته هم بزنید.


 


 


 


 3. شکم ماهی ها را که قبلا تمیز کرده و شسته ایم را باز کرده از مواد پر کنید. 2 عدد لیموی باقی مانده را از وسط برش داده روی مواد داخل شکم ماهی بگذارید.
4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده ماهی ها را در ظرف گذاشته روی آن را با برس روغن زیتون بکشید. اگر از مواد باقی مانده بود روی سطح ماهی ها ریخته و با قاشق در تمام سطح ماهی پخش کنید.
5. 1 عدد پیاز باقی مانده+گوجه فرنگی را به صورت کلفت حلقه کرده روی سطح ماهی ها و کنار آن در ظرف بچینید. می توانید روی پیازها و گوجه فرنگی را کمی روغن زیتون بپاشید.


 


 


 


 6. ظرف را به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت با حرارت ابتدا به مدت نیم ساعت 250 درجه سانتیگراد و سپس با حرارت 200 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا ماهی ها خوب برشته شوند.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش