مواد لازم برای خمیر:
آرد گندم=250 گرم(2 پیمانه)
تخم مرغ درشت=1 عدد
ماست غلیظ=1 پیمانه
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
جوش شیرین=2/1 قاشق مرباخوری
پکینگ پادر=1 قاشق مرباخوری
روغن آب کرده=2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ماست
و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،خوب هم می
زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این مایه ریخته،هم می زنیم تا
تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می
زنیم تا مایه به صورت خمیر لطیفی که بدست نچسبد در بیاید؛در صورتیکه
چسبندگی پیدا کرد کمی آرد اضافه می نماییم و خمیر را خوب مالش می دهیم.
خمیر باید کاملا صاف و یکنواخت و لطیف بشود؛روی آن را می پوشانیم که 2 تا 3
ساعت بماند.فلس میگو درشت را می گیریم؛پشتش را با کارد تیزی چاک می دهیم و
روده آن را خارج می کنیم. دقت می نماییم دم میگو قطع نشود. خمیر را به 2
تا 3 قسمت تقسیم می کنیم.کمی آرد روی میز می ریزیم و هر قسمت از خمیر را با
نورد باز می کنیم تا به شکل ورقه نازک در بیاید. با دهانه استکان دایره
های کوچکی از خمیر برمی داریم و سر میگو را وسط دایره خمیر می گذاریم و
اطرافش را به طرف دم جمع می نماییم و فشار می دهیم تا میگو کاملا در خمیر
پوشیده شود و دم آن بیرون بماند. دور دم را فشار می دهیم که خمیر باز نشود و
کاملا صاف گردد.تمام میگو ها را بدین شکل آماده می کنیم. روغن مایع فراوان
را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی
دود نکند. یک ردیف از میگوهای آماده شده را در روغن می اندازیم؛گاهی زیر و
رو می کنیم تا اطراف آن کاملا طلایی شده پف کند. سپس با کفگیر آنها را از
روغن خارج نموده، در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود و داغ از آن
استفاده می کنیم. در صورتیکه میگوها را قبلا سرخ کرده ایم،برای آنکه گرم
شود 2 تا 3 دقیقه ظرف میگو را در فر ملایم روی پنجره قرار می دهیم.