مواد لازم:
ماهی سرخو یا سفید متوسط=1 عدد
کره یا روغن زیتون=یکصد گرم
حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی=بمقدار زیاد برای تزئین
آبلیمو=1/2 فنجان
نمک و فلفل=بمقدار کافی
طرز تهیه:
فلسهای
ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آنرا خارج کرده تمیز
می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آنرا از وسط دو نیم می نماییم بطوریکه
بشکل دو عدد ماهی در بیاید. کره آبکرده و آبلیمو و نمک و فلفل را مخلوط
کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می کنیم و در فر ابتدا به مدت
45 دقیقه با درجه حرارت 250 درجه سانتیگراد می گذاریم سپس از فر خارج می
کنیم و روی آنر اکمی روغن زیتون با آبلیمو می کشیم و دوباره در فر با درچه
حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شود.ماهی
ها را در ظرف متناسبی قرار می دهیم و با حلقه های لیمو ترش و گوجه فرنگی و
جعفری تزئین می کنیم.