مواد لازم:
گوشت چرخكرده= 250 گرم
لپه پختهشده= 150 گرم
مرزه خردشده =80 گرم
آرد نخودچي= دو قاشق سوپخوري
روغن مايع= 100 گرم
تخممرغ= يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه يك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
لپه پختهشده را پس از سرد شدن با گوشت چرخكرده مخلوط كنيد، تخممرغ، نمك،
فلفل و زردچوبه را افزوده و با دست ورز دهيد. تمام مواد را چرخ كرده تا
لپه و گوشت به خورد هم برود سپس سبزي خرد شده را اضافه و مخلوط كنيد. به
اندازه نارنگي برداشته و در كف دست گرد كرده و همانند شامي صاف و در روغن
دو طرف آن را سرخ كنيد.