+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
فلفل‌دلمه‌اي (در صورت امكان رنگي)= سه عدد
گوشت چرخ‌كرده= 200 گرم
پياز =يك عدد
بادنجان= يك عدد
جعفري ساطوري‌شده= سه قاشق غذاخوري
پنيرپيتزا در صورت تمايل= 100 گرم
رب گوجه‌فرنگي =دو قاشق غذاخوري
زردچوبه= يك قاشق مرباخوري
آب، نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را نگيني كرده و تفت مي‌دهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت چرخ‌كرده را اضافه و تفت مي‌دهيم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب گوجه‌فرنگي و دو قاشق آب را به آن اضافه مي‌كنيم.
بادنجا‌ن‌ها را به صورت حلقه‌اي يا نگيني درمي‌آوريم و در ظرف ديگري سرخ مي‌كنيم و آن را به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت مي‌دهيم و روي حرارت كم به مدت پنج دقيقه مي‌گذاريم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روي حرارت برداشته، جعفري را اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سر فلفل‌دلمه‌اي‌ها را بريده و داخل آن را خالي مي‌كنيم و مواد گوشتي را درون آن مي‌ريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن مي‌گذاريم. آن‌گاه فلفل‌ها را داخل يك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نيم‌سانت آب ريخته و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست‌ دقيقه مي‌پزيم.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش