مواد لازم:
فلفلدلمهاي (در صورت امكان رنگي)= سه عدد
گوشت چرخكرده= 200 گرم
پياز =يك عدد
بادنجان= يك عدد
جعفري ساطوريشده= سه قاشق غذاخوري
پنيرپيتزا در صورت تمايل= 100 گرم
رب گوجهفرنگي =دو قاشق غذاخوري
زردچوبه= يك قاشق مرباخوري
آب، نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را نگيني كرده و تفت ميدهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت
چرخكرده را اضافه و تفت ميدهيم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب گوجهفرنگي و دو
قاشق آب را به آن اضافه ميكنيم.
بادنجانها را به صورت حلقهاي يا نگيني درميآوريم و در ظرف ديگري سرخ
ميكنيم و آن را به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت ميدهيم و روي حرارت كم به
مدت پنج دقيقه ميگذاريم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روي
حرارت برداشته، جعفري را اضافه كرده و هم ميزنيم. سر فلفلدلمهايها را
بريده و داخل آن را خالي ميكنيم و مواد گوشتي را درون آن ميريزيم و روي
آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن ميگذاريم. آنگاه فلفلها را
داخل يك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نيمسانت آب ريخته و در ظرف را
گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست دقيقه ميپزيم.