مواد لازم:
تخم مرغ= 4 عدد
گوشت چرخ كرده=250 گرم
پياز =3 عدد
روغن= 100 گرم
رب گوجه فرنگي= 2 عدد
فلفل= قدري
نمك =قدري
طرز تهیه:
پياز را خلال ميکنيم با روغن سرخ ميکنيم تا طلائي بشود گوشت را داخل پياز
ميريزيم هم ميزنيم تا آب گوشت کشيده شود ، يک ليوان آب ، کمي نمک ، فلفل و
رب گوجه فرنگي را را داخل گوشت ميريزيم حرارت را ملايم ميکنيم و ميگذاريم
تا آب گوشت کشيده شود .
با پشت قاشق روي گوشت را صاف ميکنيم تخم مرغها را روي سطح گوشت ميشکنيم کمي
نمک و فلفل روي تخم مرغها ميپاشيم دو سه دقيقه در ظرف را ميگذاريم تا
سفيده تخم مرغ بسته شود .
و بعد خوراک را در ظرف بطوريکه تخم مرغ له نشود ميکشيم .