مواد لازم برای 2 نفر :
برنج= 2پیمانه
گوشت چرخ کرده =300 گرم
فلفل دلمه ای خلال شده
پیاز رنده شده =1 عدد
زعفران دم کرده= 3 قاشق غذاخوری
سماق= 2قاشق غذاخوری
روغن= به میزان کافی
نمک فلفل و زردچوبه= به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت , پیاز , نمک , فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم , گوشت را کامل
ورز میدهیم و بصورت قلقلی های ریز در می آوریم. برنج را آبکش نموده , یک
کفگیر از آن را با زعفران مخلوط میکنیم. ته قابلمه کمی روغن ریخته . به
اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی)
درون آن میریزم , مقداری سماق روی آن می پاشیم. حال یک لایه از گوشت و فلفل
دلمه ای را بر روی برنج میریزیم. تا آخر این کار را لایه به لایه انجام
میدهیم یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد. در ضمن لایه آخر و بالایی باید
برنج باشد. سماق هم در همه لایه ها باید پاشیده شود. حاصل را حدود 30
دقیقه روی حرارت میگذاریم تا جاییکه برنج دم بکشد و گوشت ها در میان آن
کامل پخته گردد. در انتها نیز بصورت دلخواه تزئین می نماییم.
(غذایی است ساده اما بسیار خوشمزه , پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید)
امیدوارم خوشتان بیاید