مواد لازم:
بادنجان قلمي= چهار عدد
پاستا= 100 گرم
فيله ماهي سالمون= 200 گرم
قارچ اسلايسشده= چهار عدد
ذرت كنسروي= 50 گرم
فلفل دلمهاي قرمز نگينيشده و جعفری ساطوری شده= از هر کدام 50 گرم
خيارشور خردشده= 1/3 پيمانه
پنير پيتزا =100 گرم
نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادنجانها را به صورت ورقههاي نازك برش بزنيد (به صورت عمودي). روي
بادنجانها نمك ريخته تا نرم و تلخي بادنجانها گرفته شود. پس از 15 دقيقه
آنها را شسته و خشك كنيد. در ظرف گود دو ليوان آب را به همراه مقداري نمك و
روغن داخل دستگاه با قدرت 100درصد دو الي چهار دقيقه گذاشته تا آب جوش
بيايد سپس پاستا را به آب اضافه كرده دوباره ظرف را چهار الي پنج دقيقه
ديگر با همان قدرت داخل دستگاه قرار دهيد پس از پخت، پاستا را آبكش كرده و
كليه مواد را به جز بادنجان به پاستا اضافه كرده و مخلوط كنيد. در ظرف
شيشهاي لبهدار بادنجانها را كنار هم چيده تا لبهها روي هم باشد و سطح
كل ظرف با بادنجان پوشيده شود مواد را در ظرف مورد نظر ريخته به صورتي كه
مواد تا لبه را بپوشاند سپس لبههاي اضافه بادنجانها را روي مواد كشيده با
درپوش با قدرت 100 درصد حدود 12 دقيقه داخل دستگاه بگذاريد.
نكته:
ميتوانيد به جاي ماهي از مرغ، سوسيس، كالباس، ميگو و سويا استفاده كنيد.