مواد لازم:
گوشت چرخكرده= 300 گرم
پياز و تخم مرغ= از هر کدام يك عدد
نمك، فلفل و زيره و آرد سوخاری =به ميزان لازم
جعفري خردشده= دو قاشق غذاخوري
سيبزميني پخته= دو عدد
شير =يك پيمانه
كره =دو قاشق سوپخوري
پنير پيتزا= به ميزان لازم
طرز تهیه:
پياز را رنده كرده و با گوشت، تخممرغ و جعفري مخلوط كنيد. نمك، فلفل و
زيره را هم اضافه كرده و كاملا ورز دهيد. كمي آرد سوخاري ريخته تا از حالت
نرمي در بيايد. مواد كوفته را خوب مخلوط كرده سپس از مايه كوفته به اندازه
پرتقال برداشته و به صورت كاسه كوچك در آورده و روي سيني فر چربشده
بگذاريد طوري كه داخل آن گود باشد و در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد به
مدت 15 الي 20 دقيقه قرار داده تا مغز پخت شود. سيبزميني پختهشده را
رنده كرده و همراه با كره و شير روي حرارت هم زده تا نرم شود. كمي هم نمك و
فلفل بزنيد و داخل كوفتهها را با اين پوره پر كرده و كمي روي آنها پنير
پيتزاي رندهشده ريخته و مجددا در فر گذاشته تا فقط پنيرها آب و طلايي شود.