مواد لازم:
گوشت چرخكرده= 150 گرم
بلغور گندم پخته و عدس پخته= از هر کدام يك پيمانه
آرد سوخاري= دو قاشق غذاخوري
پياز= دو عدد
سير= چهار حبه
زيره= يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و روغن= به ميزان لازم
طرز تهيه:
بلغور گندم را دو ساعت خيس كرده سپس با مقداري آب پخته و آبكش كنيد و آن را
با گوشت چرخكرده، عدس پخته، پياز رنده و سير خردشده مخلوط كرده و ورز
دهيد. نمك، فلفل، زيره و آرد سوخاري را اضافه كرده و مخلوط كنيد.
(ميتوانيد عدس را به صورت پوره يا به همان شكل استفاده كنيد.) از مواد به
اندازه گردو برداشته، گرد كرده و در مقداري روغن سرخ كنيد. سپس با
سيبزميني خلال و سرخشده سرو كنيد.
نكته:
اين كتلت را با سس هم ميتوانيد سرو كنيد در اين صورت دو عدد گوجهفرنگي
رندهشده و يك قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي را با كره تفت داده و روي كتلت
بريزيد.