مواد لازم:
برنج= يك كيلوگرم
گوشت قلقلي سرخشده= نيم كيلوگرم
گشنيز خرد شده= يك كيلوگرم
روغن و نمك و برگ کاهو= به ميزان لازم
تخم گشنيز آسيابشده =دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
برنج را خيس كرده، آبكش ميكنيم. ته قابلمه برگهاي كاهو گذاشته، سپس
لابهلاي برنج، گشنيز و گوشت قلقلي ريخته (مقداري از گوشت را براي تزئين
نگه ميداريم) و برنج را دم ميكنيم و در اواخر طبخ برنج كمي گشنيز خشك
كوبيده ريخته تا پلو خوشطعم شده و عطر خوبي داشته باشد.