مواد لازم:
كلم برگ= يك عدد
سبزي دلمه =250 گرم
برنج= يك پيمانه
گوشت چرخكرده =250 گرم
پيازداغ= نصف پيمانه
لپه =نصف پيمانه
زرشك= چهار قاشق غذاخوري
خلال پسته و بادام= به ميزان لازم
شكر= پنج قاشق غذاخوري
آبليمو= نصف پيمانه
روغن يا كره= 100 گرم
زعفران دمكرده= 1/4 پيمانه
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين= به ميزان لازم
طرز تهيه:
كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگها را
از هم جدا كنيد. كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ
بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. براي تهيه مواد داخل دلمه،
برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخكرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه
را اضافه كنيد. لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب
اضافي آن گرفته شود.
زرشكها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و
در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. در نهايت شكر و
آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را
كاملا پر كنيد. سپس برگهاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با
حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. زرشك را با خلال
پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.