مواد لازم:
گوشت دو بار چرخ شده = 300 گرم
گوشت مرغ چرخكرده = 200 گرم
جعفري خرد شده= 100 گرم
هويج رنده شده= 50 گرم
زرشك= 50 گرم
مغز گردو خردشده= 70 گرم
پياز متوسط = دو عدد
ورق فويل = يك متر
روغن مايع = 80 گرم
رب گوجه فرنگي= يك پيمانه
آبليمو =سه قاشق سوپخوري
شكر= يك قاشق سوپخوري
نمك= به ميزان لازم
دارچين، فلفل و ادويهكاري= به ميزان لازم
طرز تهيهم:
يكي از پيازها را چرخ كرده و با گوشت و مرغ مخلوط ميكنيم سپس ادويه و نمك
ميزنيم. براي سس رولت، پياز ديگر را چرخ كرده، سرخ ميكنيم و رب را به آن
اضافه ميكنيم، نمك، فلفل، ادويه و آبليمو را اضافه ميكنيم و با دو ليوان
آب بهجوش ميآوريم.ورق آلومينيوم را روي سطح صافي پهن ميكنيم و آن را
به دو قاشق روغن آغشته ميكنيم تا گوشت به آن نچسبد، ابتدا گوشت قرمز را
روي آن به قطر يك و نيم سانتيمتر پهن ميكنيم و سپس گوشت مرغ را به آن
اضافه ميكنيم، آنها را صاف كرده و روي آن جعفري، هويج، زرشك و مغز گردو
ميريزيم. آن را از يك طرف ميپيچيم و هر دو طرف ورق فويل را جدا ميكنيم
تا آزاد شود و دوباره دور رولت قرار ميدهيم و اجازه ميدهيم داخل سس به
مدت يك ساعت و نيم با حرارت ملايم بجوشد، سپس رولت را درآورده، فويل را باز
كرده و پس از سرد شدن برش ميدهيم.