مواد لازم:
گوشت چرخكرده= 200 گرم
سيبزميني= سه عدد
هويج و پیاز= از هر کدام يك عدد
رب گوجهفرنگي و کره =از هر کدام يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل= به ميزان لازم
جعفري خردشده= دو قاشق غذاخوري
آب =يك پيمانه
طرز تهيه:
سيبزميني را شسته و پوست كنيد. از وسط نصف كرده و داخل هر قسمت را با قاشق
چايخوري يا وسيله مخصوص خالي كنيد. طوري كه به ديوارهها و كف آن آسيبي
نرسد و آنها را در مقداري روغن سرخ نماييد. پياز را خرد كرده و با كره تفت
داده تا طلايي شود. گوشت را اضافه كرده و هم بزنيد سپس هويج رندهشده را
ريخته اضافههاي سيبزميني را هم خرد كرده و به مايه افزوده به تفت داده
ادامه دهيد و در پايان رب گوجهفرنگي، نمك، فلفل و جعفري را بريزيد. آب را
ريخته و اجازه دهيد گوشت چرخكرده مغزپخت شود. بعد داخل سيبزميني را با
اين مواد پر كرده و مجددا آنها را در سس گوشت قرار داده و پنج دقيقه حرارت
دهيد تا جا بيفتد.