مواد لازم:
گوشت گوساله= 350 گرم
كلم بروكلي و گل کلم خردشده و جوانه شبدر= از هر کدام يك پيمانه
فلفل دلمهاي و پیاز= از هر کدام يك عدد
فلفل قرمز تند =سه عدد
فلفل =يك قاشق سوپخوري
سس باربيكيو و سس سویا و روغن زیتون= از هر کدام سه قاشق سوپخوري
نمك، آويشن و پودر سير= به ميزان لازم
قارچ خردشده= يك پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را به صورت نوارهاي باريكي خرد كرده و آن را با پودر سير و پياز
بپزيد. قارچ و فلفل دلمهاي رنگي را جداگانه تفت دهيد. گل كلم و كلم
بروكلي را هم بخارپز كنيد. يا آنها را در آب و نمك به مدت 10 دقيقه
بجوشانيد.
سپس در تابهاي همه مواد را با هم مخلوط كرده جوانه شبدر را به آن اضافه
كنيد. ادويهها و روغن زيتون را در ظرفي با هم مخلوط كرده و روي مواد
بريزيد و به مدت 15 دقيقه بگذاريد با حرارت ملايم بپزد. سپس در ظرف مورد
نظر ريخته و با فلفل تند قرمز تزئين كرده و سرو كنيد.
نكته:
1- ميتوان از جوانه گندم يا جوانه ماش هم استفاده كرد. (يا در صورت دلخواه جوانه را حذف نمود.)
2- اين غذا بسيار تند است.