مواد لازم :
بادنجان = 4 تا 5 عدد درشت
گوشت = 500 گرم ، چرخ كرده بدون چربي
نان تست بيات= 2 برش ، (داخل يك عدد نان باگت)
پياز = يك عدد رنده شده
سير = 3 حبه ، رنده شده
گوجه فرنگي = 2 عدد
فلفل سبز قلمي = 3 تا 4 عدد
رب گوجه فرنگي= 2قاشق سوپخوري
پودر زيره=1 قاشق چايخوري
نمك ، فلفل = به ميزان لازم
روغن=براي سرخ كردن
غوره = به دلخواه
طرز تهیه:
بادنجان ها را شسته راه راه پوست كنده و به بلندي بند انگشت ببريد داخلش را
كمي خالي كرده و سرخ كنيد .نان تست ها و يا داخل نان باگت را خيس كرده
فشار دهيد تا آب اضافه ي آن گرفته شود. سپس آن را با گوشت چرخ كرده ، پياز ،
سير ، پودر زيره ، نمك و فلفل مخلوط كرده ورز دهيد و از آن كوفته هايي به
بلندي 3 بند انگشت درست كرده سرخ كنيد . كوفته ها را داخل بادنجان ها
گذاشته سپس در قابلمه چيده و روي آن گوجه فرنگي خرد شده و فلفل چيده در آخر
رب را با يك ليوان آب مخلوط كرده اضافه كنيد و روي حرارت بگذاريد تا بپزد .
مي توانيد براي چاشني از غوره ي تازه و يا آبغوره نيز استفاده كنيد.
نكته :
1 ـ مي توانيد براي خيس كردن نان ها از شير استفاده كنيد.
2ـ مي توانيد به جاي فلفل سبز قلمي از فلفل دلمه اي استفاده كنيد.
3 ـ داخل مايه ي كوفته مي توانيد از يك عدد تخم مرغ نيز استفاده كنيد.