مواد لازم :
پياز متوسط= 2 عدد نگيني ريز خرد شده
روغن= به ميزان لازم
سير= 2 حبه ، ريز خرد شده
گوشت چرخ كرده =500 گرم
هويج=3 عدد ، نگيني ريز خرد شده
سيب زميني= 3 عدد ، نگيني ريز خرد شده
نمك ، فلفل= به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي= 2 قاشق سوپخوري
ليموترش= يك عدد، آبگيري شده
ورميشل= يك بسته
تخم مرغ= 5 عدد
محلول زعفران= به ميزان لازم
طرز تهیه:
پياز را با روغن تفت داده سپس سير و گوشت را اضافه ، تفت دهيد.هويج و سيب
زميني را جدا از هم تفت دهيد . در يك ظرف بزرگ همه ي مواد بالا را با هم
مخلوط كرده ، نمك ، فلفل ، رب گوجه فرنگي و آبليموترش را به آن اضافه كرده ،
هم بزنيد و كنار بگذاريد . ورميشل را توي آب جوشي كه به آن كمي نمك و يك
قاشق غذاخوري روغن اضافه كرده ايد بريزيد و بگذاريد تقريبا 4 دقيقه بجوشد
سپس آبكش كرده ، آب سرد را روي آن بريزيد تا نشاسته اش شسته شود. آن را
داخل ظرفي ريخته، تخم مرغ هاي زده شده با نمك و زعفران را به آن اضافه و
مخلوط كنيد . در يك تابه روغن ريخته داغ كنيد و نصف ورميشل را توي آن پهن
كنيد و سطح روي آن را با مواد هم مخلوط شده ي فوق بپوشانيد و سطح روي آن را
صاف كنيد . در خاتمه بقيه ورميشل را روي مواد گوشتي ريخته، صاف كنيد و در
تابه را بسته تا يك طرف آن سرخ شود .كوكو را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز
سرخ شود. سپس در يك ديس مناسب قرار داده آن را برش بزنيد و با دورچين
دلخواه سرو كنيد.